Jedna moja zamisao...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

bloodthirsty

Zainteresovan član
Poruka
284
Imam sutra pismeni iz latinskog. Posto moja devojka i ja imamo pismeni u istom danu, u istoj smo skoli, razmisljali smo da napisemo nesto na latinskom sto bi povezalo nase vezbanke.
Pronasli smo jednu izreku " U matematici ljubavi jedan plus jedan je beskonačno, a dva manje jedan je nula."
E sad, nije fora da ispisemo ovo na srpskom, a posto smo prva godina, nemamo pojma na latinskom, a gugl translejtu se, po obicaju, ne veruje.
Zato vas molim, da ko zna bar nesto pomogne :D Hvala :))):heart:

Imam sutra pismeni iz latinskog. Posto moja devojka i ja imamo pismeni u istom danu, u istoj smo skoli, razmisljali smo da napisemo nesto na latinskom sto bi povezalo nase vezbanke.
Pronasli smo jednu izreku " U matematici ljubavi jedan plus jedan je beskonačno, a dva manje jedan je nula."
E sad, nije fora da ispisemo ovo na srpskom, a posto smo prva godina, nemamo pojma na latinskom, a gugl translejtu se, po obicaju, ne veruje.
Zato vas molim, da ko zna bar nesto pomogne :D Hvala :))):heart:

Instaliraj program " Translate Net "....u njemu imas mogucnost prevodjenja sa Srpskog na Latinski....i jos 50-tak jezika...:ok:

Imas ga na netu....besplatan je ....uz registraciju....i imas " free update " povremeno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back