- Poruka
- 126.054
to je najteza temperatura jer lomiReče muško koje sa 37.5 piše testament![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je najteza temperatura jer lomiReče muško koje sa 37.5 piše testament![]()
zato si superMože somersbi ..volim ga![]()
Ja ne volim, je l da dam ostavkuzato si super
aaahahaha ..znaci da zahvalim somersbijuzato si super
ti si izuzetak koji potvrdjuje pravilo da si superJa ne volim, je l da dam ostavku![]()
Ljubi majka diplomatu svogati si izuzetak koji potvrdjuje pravilo da si super![]()
a posle mi pinokina kaze da svasta loopam po tastaturiLjubi majka diplomatu svoga![]()
Nada poslednja umirezelim da verujem u to
![]()
Kakav testament ?Reče muško koje sa 37.5 piše testament![]()
Ja bih smeo da pijem Somersbi samo krišom. Drugari motoristi da saznaju šta pijem, dupe bi mi pomerili.Može somersbi ..volim ga![]()
Zena hirurg sa PMS i da me operise ?Daj tabe ne preteruj sa ovakvim temama..sada ce da krenu forumaški mrzitelji žena samo tako
Naravno da žene mogu da rade odgovorne poslove i rade ga ..na primer kontrolorke leta ili žene hirurzi da ne navodim dalje
Usput si zaboravio da i muškarci imaju pms.i umesto " boli me glava"svu svoju frustraciju i nemoc svaljuju na žene
Ja sam iz Bosne moze li mi ko objasniti salu ?to je najteza temperatura jer lomi![]()
Koju verziju želiš?zelim da verujem u to
![]()
Volim Somersby, ali samo onaj sa kruškom.
Mogu i bolovanje da uzmu kad su im ti daniDa li zene mogu da rade odgovorne poslove sobzirom da same traze opravdanje za ponasanje u PMS-u time sto se pravdaju na hormone?![]()
e ovo je diskriminacija muskaraca ....Mogu i bolovanje da uzmu kad su im ti dani![]()
prirodnuKoju verziju želiš?
Sad sam skontaoReče muško koje sa 37.5 piše testament![]()
nije, vise je bipolarna tendencija neki poremecaj tog tipae ovo je diskriminacija muskaraca ....