- Poruka
- 126.056
Da li zene mogu da rade odgovorne poslove sobzirom da same traze opravdanje za ponasanje u PMS-u time sto se pravdaju na hormone? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li zene mogu da rade odgovorne poslove sobzirom da same traze opravdanje za ponasanje u PMS-u time sto se pravdaju na hormone?![]()
Ne možemo. Odemo na bolovanje i tražimo benificirani radni stažDa li zene mogu da rade odgovorne poslove sobzirom da same traze opravdanje za ponasanje u PMS-u time sto se pravdaju na hormone?![]()
Daj tabe ne preteruj sa ovakvim temama..sada ce da krenu forumaški mrzitelji žena samo takoDa li zene mogu da rade odgovorne poslove sobzirom da same traze opravdanje za ponasanje u PMS-u time sto se pravdaju na hormone?![]()
kazu da je glavobolja najvece kontraceptivno sredstvo modernih zenai kukamo kao nas glava boli
Čak mi to nije tačno, meni je lek za glavobolju upravo seskazu da je glavobolja najvece kontraceptivno sredstvo modernih zena![]()
Vaše je šta? Prejeo sam se? Ili kada zanemoćate onda svaljujete ono jedno pivo preko da je krivo?kazu da je glavobolja najvece kontraceptivno sredstvo modernih zena![]()
Adrenalin i migrenu leči.Čak mi to nije tačno, meni je lek za glavobolju upravo ses![]()
da sam na mestu tvog muza pobacao bih sve brufene iz stanaČak mi to nije tačno, meni je lek za glavobolju upravo ses![]()
ne pijem pivoVaše je šta? Prejeo sam se? Ili kada zanemoćate onda svaljujete ono jedno pivo preko da je krivo?
I šta sada da ti napišem? Ah, pa tvoje partnerke su srećne žene!ne pijem pivo![]()
Ја сам чуо да је то андол!kazu da je glavobolja najvece kontraceptivno sredstvo modernih zena![]()
Da li zene mogu da rade odgovorne poslove sobzirom da same traze opravdanje za ponasanje u PMS-u time sto se pravdaju na hormone?![]()
Pogrešno, andol je sitna tableta, koriste se ove veče tablete,šumećeЈа сам чуо да је то андол!![]()
Нее. Знаш како се користи??Pogrešno, andol je sitna tableta, koriste se ove veče tablete,šumeće![]()
zato air fryer radi .pa se posle uspavaš a to ti je kao da si popio pivone pijem pivo![]()
somersbiI šta sada da ti napišem? Ah, pa tvoje partnerke su srećne žene!
Piješ nešto drugo.
Naravno zato i kažem, te sitne mogu da ispadnu između kolenaНее. Знаш како се користи??![]()
Што је ситнија, мораш чвршће да стиснеш!Naravno zato i kažem, te sitne mogu da ispadnu između kolena![]()
Bravo ,sto tuse sa tim PMS-om i slicnim glupostima.Da li zene mogu da rade odgovorne poslove sobzirom da same traze opravdanje za ponasanje u PMS-u time sto se pravdaju na hormone?![]()
Reče muško koje sa 37.5 piše testamentBravo ,sto tuse sa tim PMS-om i slicnim glupostima.
Može somersbi ..volim ga