- Poruka
- 15.587
Da li se prepustite zanosu i pustite da vas vozi, ili ste se previše puta opklo za naivnost, pa koristite razum?
#pitamzasebe
#pitamzasebe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uglavnom ne, i bolja sam sa čistim racijom, ali kad sam nešto zapazila, Neko u mnoštvu mi je kroz glavu protutnjao snažnim porukama.Da li se prepustite zanosu i pustite da vas vozi, ili ste se previše puta opklo za naivnost, pa koristite razum?
#pitamzasebe
Za kad ti to treba?Da li se prepustite zanosu i pustite da vas vozi, ili ste se previše puta opklo za naivnost, pa koristite razum?
#pitamzasebe
Nemoj da joj šalješ slike u negližeu i bićeš okejDa li se prepustite zanosu i pustite da vas vozi, ili ste se previše puta opklo za naivnost, pa koristite razum?
#pitamzasebe
Sto bi mladi rekli clickbaitZa kad ti to treba?![]()
Pih, pa nemam nista drugoNemoj da joj šalješ slike u negližeu i bićeš okej![]()
LLLLL...Sto bi mladi rekli clickbait![]()

Nemos od tebe čovek doci na red na ljisu pa to ti je.... dobro evooo ti si kraljDa li se prepustite zanosu i pustite da vas vozi, ili ste se previše puta opklo za naivnost, pa koristite razum?
#pitamzasebe

hahah pa zalili se ljudi danas, propao ljis samo se o seksu prica, ja rekao ajmo malo romantike xDNemos od tebe čovek doci na red na ljisu pa to ti je.... dobro evooo ti si kralj![]()
ne kontam xD..u, mene razum ume da zavoza itekako...![]()
Uh, koja poezija, bravo druzino mojaZanos je kad te hemija ponese i ponasas se kao glumac bez scenarija — sve je improvizacija; kad miris ispari, saznas da li je bila komedija, tragedija ili pocetak kraja sa happy endom. Najbolje prolaze oni koji glume i reziraju u isto vreme. Ja sam se, na srecu ili zalost, penzionisao![]()
Rozi zove, i gej filmiciEboooo vas patak odoh ja
Ma zaspala pa ustala samo da vas proverim pa idem nazadRozi zove, i gej filmici
Kako lepo od tebeMa zaspala pa ustala samo da vas proverim pa idem nazad