Jedna lepa tema

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
229.948
Uglavnom tako čitam po sajtovima ko je koga ubio ili opljačkao, koliko je para za turbo sise dala neka starleta, gde je izbio rat, evo sad i šta sve obećavaju za izbore i ko kome gleda da podmetne nogu.
A tako očajnički želim da pročitam nešto lepo. Evo nađoh napokon:

lazar 3728054_snupi_ls.jpg

LAZAR JE DEČAK O KOJEM BRUJI SRBIJA Promrzlog psa na ulici umotao u svoju jaknu: Ovo je epilog snimka koji je SVE RAZNEŽIO​

Pre nekoliko dana Srbijom je prostrujala lepa vest, o gestu dečaka Lazara Lazarevića koji je skinuo svoju jaknu i u nju umotao štene na ulici, kako se ne bi smrzlo. Mnogo lepih komentara i želja je tada upućeno na račun ovog mladog čoveka, a sada je priča dobila svoj nastavak.
"Bio je kišan dan kada sam se vraćao iz škole, dok sam čekao autobus video sam psa kako drhti pozvao sam ga priđe i on je prišao. Sažalio sam se na njega kada sam ga video kako drhti, i da bih ga zagrejao umotao u svoj duks i jaknu", priseća se ovaj lepo vaspitani školarac.
On dalje navodi da mu je u dobročinstvu pomogla sugrađanka, Magdalena Tomović, koja je pre toga nahranila malog psa na ulici.

"Ona mi je pomogla da uđem u autobus, pošto sam se uplašio da vozač neće hteti da me pusti sa psom", objašnjavao je dečak.

Dok je pričao o tome kako je potom roditeljima objasnio da je to od sada njegov pas, odnosno kako je rekao mami "on je sad moj" voditeljka programa nije mogla da izdrži, a da ne priđe dečaku i poljubi ga u obraz, uz poziv da se ponovo vide u emisiji, povodom ove prelepe teme.
https://www.kurir.rs/vesti/srbija/4...nM_gG2xn9KNCgc0sjSSO7OPoggFnbYq7eB6TKkNpFWtZ0

Ipak ima dobrote i u ovoj zemlji. Učite decu da vole životinje. Biće bolji ljudi. :)

Back