Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i meni se tako cini, pogotovo sto kamera konstantno pokusava nesto da fokusira. Vidi se da autofokus radi stalno.....
pa ovi vanzemaljce pilotiraju kao da su pijani
ma vidi se da je fake, onakvo translatorno kretanje je karakteristično za ljudsku ruku
Ради аутофокус стално, што значи да ванземаљци не постоје,такође нема теорија завере!
А како то закључујемо?
Па из тога јер ради АУТОФОКУС!
А ако ради атуофокус .... снимак је лажан.
Да, да... баш тако.![]()
Wow zamiljiv si kao fikus...
Ako radi autofokus znaci da je objekat blizu i da se kamera muci da izostri, cak bi i goovno od iphone koje imam uspelo bolji snimak da napravi. Pokusaj slicne stvari sa kamerama od 300eura pa ces viditi zanimljiive stvari... Bolje se vrati mlacenju prazne slame, u tome ti nema ravnog...
Значи, ако снимаш на даљину онда нема фокуса. Имао сам видео камеру у време када ти вероватно ниси ни знао да то постоји ...све док ниси купио мобилни телефон...па мсилиш да је то камера
И знам да приликом оваквих сцена треба зумирати, при чему аутофкус ради у највеће. Ово су ситни објекти на небу који мењају положај и нормално је да аутоофкус покушава да изоштри.
Evo ovde ako je to to![]()
Ako neko uspe da mi objasni koji razlog, u po bela dana imaju vanzemaljici u tim svojim super cool NLO stvarcicama ukljuce reflektore kako bi ih ceo svet sa zemlje video dobija +rep. Znaci valjan razlog, bez onog signaliziraju da su tu, da se ne sudare, jel se zezaju, popili previse alkohola... Hajde bas me zania. Nije noc, sijaju kao Bozicna jelka, koji je razlog tome?
Ako neko uspe da mi objasni koji razlog, u po bela dana imaju vanzemaljici u tim svojim super cool NLO stvarcicama ukljuce reflektore kako bi ih ceo svet sa zemlje video dobija +rep. Znaci valjan razlog, bez onog signaliziraju da su tu, da se ne sudare, jel se zezaju, popili previse alkohola... Hajde bas me zania. Nije noc, sijaju kao Bozicna jelka, koji je razlog tome?
Odakle ti to, da su to bas reflektori ukljuceni?
Pa sijaju kao reflektori,zar neJa samo trazim objasnjenje fenomena da u po bela dana imaju potrebu da na tako pompezan nacin najavljuju da su tu,, tj da lebde iznad necijih glava
Ako im je zelja da budu primeceni, onda jedno sletanje na Times Square deluje logicnije, ovako...