Jedna krajnje zanimljiva snimka nam dolazi sa Havaja

i meni se tako cini, pogotovo sto kamera konstantno pokusava nesto da fokusira. Vidi se da autofokus radi stalno.....

Ради аутофокус стално, што значи да ванземаљци не постоје,такође нема теорија завере!

А како то закључујемо?

Па из тога јер ради АУТОФОКУС!

А ако ради атуофокус .... снимак је лажан.

Да, да... баш тако. :think:

Ради аутофокус стално, што значи да ванземаљци не постоје,такође нема теорија завере!

А како то закључујемо?

Па из тога јер ради АУТОФОКУС!

А ако ради атуофокус .... снимак је лажан.

Да, да... баш тако. :think:

Wow zamiljiv si kao fikus...

Ako radi autofokus znaci da je objekat blizu i da se kamera muci da izostri, cak bi i goovno od iphone koje imam uspelo bolji snimak da napravi. Pokusaj slicne stvari sa kamerama od 300eura pa ces viditi zanimljiive stvari... Bolje se vrati mlacenju prazne slame, u tome ti nema ravnog...

Wow zamiljiv si kao fikus...

Ako radi autofokus znaci da je objekat blizu i da se kamera muci da izostri, cak bi i goovno od iphone koje imam uspelo bolji snimak da napravi. Pokusaj slicne stvari sa kamerama od 300eura pa ces viditi zanimljiive stvari... Bolje se vrati mlacenju prazne slame, u tome ti nema ravnog...

Значи, ако снимаш на даљину онда нема фокуса. Имао сам видео камеру у време када ти вероватно ниси ни знао да то постоји ...све док ниси купио мобилни телефон...па мсилиш да је то камера
И знам да приликом оваквих сцена треба зумирати, при чему аутофкус ради у највеће. Ово су ситни објекти на небу који мењају положај и нормално је да аутоофкус покушава да изоштри.

Значи, ако снимаш на даљину онда нема фокуса. Имао сам видео камеру у време када ти вероватно ниси ни знао да то постоји ...све док ниси купио мобилни телефон...па мсилиш да је то камера
И знам да приликом оваквих сцена треба зумирати, при чему аутофкус ради у највеће. Ово су ситни објекти на небу који мењају положај и нормално је да аутоофкус покушава да изоштри.

Pa tesko da si imao kametu kada nisam znao da postoji. Ipak mi je cale bio profesionalni forograf ( u svoje vreme imao preko 500 izlozbi ) i dok sam imao 2god drzao sam u rukama Mamiya fotoaparate ( i fotoaprate koji su kostali i do 20.000DM ) a i kamere bogami. Sve dok nisam kupio moblini :) Lol lepo ja kazem, jediino u cemu si dobar je mlacenje prazne slame :) Sta pokusava da izostri? Objasni mi, svetlo koje se krece? Gde ti vidis dimenziju objekta, meni lici na obicno svetlo...

Poslednja izmena:
Uklonjeno.Nije taj način leta poput kamena kada baciš u vodu ''žabica'' ništa novo za ovaj fenomen.I Kenet Arnold koji je skovao termin leteći tanjir je ''flotu'' od 5-6 NLO-a koje je video u planinskoj oblasti opisao kao nešto neverovatno jer su se kretali propadajući i opet se uzdižući bez blage veze sa načinom letenja naših aviona.

Ako neko uspe da mi objasni koji razlog, u po bela dana imaju vanzemaljici u tim svojim super cool NLO stvarcicama ukljuce reflektore kako bi ih ceo svet sa zemlje video dobija +rep. Znaci valjan razlog, bez onog signaliziraju da su tu, da se ne sudare, jel se zezaju, popili previse alkohola... Hajde bas me zania. Nije noc, sijaju kao Bozicna jelka, koji je razlog tome?

Ako neko uspe da mi objasni koji razlog, u po bela dana imaju vanzemaljici u tim svojim super cool NLO stvarcicama ukljuce reflektore kako bi ih ceo svet sa zemlje video dobija +rep. Znaci valjan razlog, bez onog signaliziraju da su tu, da se ne sudare, jel se zezaju, popili previse alkohola... Hajde bas me zania. Nije noc, sijaju kao Bozicna jelka, koji je razlog tome?

videću da uradim animaciju, pa je ovde postavim
amerikanci vole da se igraju u adobe programima, pa to ti je

Odakle ti to, da su to bas reflektori ukljuceni?

Pa nije nego likovi nabacili bling na masine pa se kurce :)

Pa sijaju kao reflektori,zar ne :) Ja samo trazim objasnjenje fenomena da u po bela dana imaju potrebu da na tako pompezan nacin najavljuju da su tu,, tj da lebde iznad necijih glava :) Ako im je zelja da budu primeceni, onda jedno sletanje na Times Square deluje logicnije, ovako...

Znam, ali ne mora da znaci, da su reflektori...
Mozda je i neki materijal od koga su letelice napravljene, za koga mi ne znamo.
Nemoj da me shvatis pogresno i ja sam skeptik, po tom pitanju...

Back