Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 221.232
Čekaj bre, šta kao decu ne donose rode?!
mogu da skapiram da roda ponese dete,al pauk auto
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čekaj bre, šta kao decu ne donose rode?!
Za zene, muskarce, mame, tate, babe, dede, tetke... za sve...
Kako ste deci odgovarali na pitanja:”Odakle dolaze bebe?”
Kako je beba usla u stomak?
Kako beba izlazi iz stomaka?
Kako zna kad treba da izadje?
Jel boli?
Itd...
Itd...
Kako su vama objasnili?
Kako vi objasnjavate deci(vasoj ili tudjoj... muskoj ili zenskoj)?
I sa koliko godina?
Hvala
- - - - - - - - - -
Prosle nedelje, deca(6 i 4 godine)sede u kuhinji, gule mandarine, ja kuvam...
Ne znam kako smo dosli do teme bebe... ali pocinju pitanja da se nizu...
On je spreman za odgovore ali ona nije.
Objasnjavam i izvlacim se na carski rez, kad je u pitanju izlazak.
Ali ulazak je ostao neresen
Znam da ce krenuti pitanja... hvala bogu... i ocekujem ih...
Kako cu se snaci ne znam... svakako ce biti zanimljivo
Zanimaju me vasa iskustva i saveti.
Meni ta pitanja nisu bila problem, više me je brinulo kako ih naučiti da se odbrane od odraslih osoba koje imaju loše namere, da nauče da prepoznaju takve.A opet da ih ne uplašim i ne kažem previše.
Secam se da sam ja decu upozorila da mi prijave svako pipkanje od strane stranih ljudi,ali i komsija,rodjaka,deda....moje sestre su cutale za komsiju koji je koristio svaku priliku da ih pipne,a bio je vrlo cenjen u njihovoj kuci,a ja sam precutala o dedi mog brata od tetke.a takve stvari ne smeju da se precutkuju
Meni ta pitanja nisu bila problem, više me je brinulo kako ih naučiti da se odbrane od odraslih osoba koje imaju loše namere, da nauče da prepoznaju takve.A opet da ih ne uplašim i ne kažem previše.
Secam se da sam ja decu upozorila da mi prijave svako pipkanje od strane stranih ljudi,ali i komsija,rodjaka,deda....moje sestre su cutale za komsiju koji je koristio svaku priliku da ih pipne,a bio je vrlo cenjen u njihovoj kuci,a ja sam precutala o dedi mog brata od tetke.a takve stvari ne smeju da se precutkuju
sokantno je koliko ima incesta.il se kaze incesa?
sta moze da zna dete od tri godine ili pet svejedno,ako pocne nedolicno da ga pipa najblizi rod u koji ima puno poverenja?
spada li pedofilja u bolest?