jedini

mene su moji ljubimci voleli jako
svom svojom morsko prasecom dusom
i stalno su se gushkali tu negde ispod uveta, oko vrata
i volela sam ih, i dopustala im to, iako sam bila alergicna na njihovu dlaku...

Zato sada hranu konzervishu estrogenom
pa nivo testosterona kod mladjih generacija drastichno
opada
a sve je vishe onih kojima se svidjaju zlatne patikice i ochupane obrve :idea:
Mozzda svet bude bolje mesto

a ne mogu da se setim koja bese naucna emisija...elem neki naucnik je izneo teoriju da je kod muskaraca koji su bili pod jacim uticajem testosterona u prenetalnoj fazi domali prst duzi od kaziprsta...i to su uglavnom muskarci skloni agresiji, jaci i izdrzljiviji po konstituciji, pa su i uspesniji sportisti...i ode on lepo u neki trkacki klub ovi sto trce na 100 m ebem li ga kako se zovu i krene da im meri domale prste i uporedjuje i na osnovu toga predvidi ko ce da pobedi...i tako on prognozira ko ce na kom mestu da bude...i samo je dvojicu od 10 promasio...pa je to uzeo kao dokaz za svoju teoriju....sve je to jos u ispitivackoj fazi ali cinjenica je da nama upravljaju hemiski procesi...a nauka ce vremenom dokazati mnogo toga...a mi do tad mozemo samo da mudroseramo ovde

a negde sam procitala da se bese neki osudjenik ubica branio na tu foru sto su mu nasli neku mutaciju na y genu koja je prisutna kod tih siledzija...pa kao nije on siroma kriv nego takva mu genetska predizpozicija...ne secam se tacno de to vidoh

e, shabani
srecna vam nova godina, vite koliko je sati
000

2vcufea.jpg

zene koje piju kontraceptivne pilule ispiske estrogen u nekom obliku...i to stize u reke a mi to pijemo...a fora je sto to ne moze da se preradi...pa kao povecana sterilnost muskaraca je zbog estrogena u pijacoj vodi

mislim svasta cu da procitam....nisam biohemicar da ovo opovrgnem il se slozim

Nije bash tako....najpoznatije serijske ubice su vishe medijski izvikane pa se zna za njih....a ubili mau shaku jada od ljudi...

neka riba...prije 100-150 godina je u toku svog zivota ubila preko 100 djevica pila im krv,kontala da ce biti mladja...ubij me,ne mogu se sjetiti kako se zove...bilo na Discovery-ju...
da ne mislis na erzebet batori? :)

iance bila je ovde u kataloniji isto valjda u 18 ili 19 veku neka koja je valjda otimala decu iz siromasnih porodica i valjda pravila sapune od njih il se kupala u krvi il tako neka bolest,zaboravila sam kako se zove z:shock:

Back