Jedini izvoz Balkana koji interesuje zapad-Turbofolk

Konstantin Veliki

Buduća legenda
Poruka
28.472
Dok nasi intelektualci, pricaju o kulturnom genocidu zbog Turbofolka.

Nasi ljudi Boban Markovic, Bregovic ili rumunski cigani grupa fanfare ciocarlia zaradzivaju pare ko blesavi.

A Berlin postao glavni grad elektronske balkanske musike.

Shantel njihova zvezda.

Dok mi uvedemo evropske vrednosti u muzici oni cu da slusaju svi balkan beat. :lol:

Bio sam prosle nedelje u beckom klubu Ost pa sve tamosne svabe su ludovale uz cist turbofolk.

What's the difference? :confused:

Kako uopste reci u Srbiji ko je Cigan a ko Srbin.... to je tako izmjesano.
Svako ko misli za sebe da je Srbin, treba da podje u Srbiju, da vidi ciganijadu, pa ce mu bit jasno kolko ima Cigana koji su kao Srbi.
I to nikom ne smeta.
Jeli u Srbiji normalno biti Cigan/Srbin?

Bas se Cigani ne mesaju za drugima.

Ako bi nesto znao o njima, nebi tako pricao.

What's the difference? :confused:

Kako uopste reci u Srbiji ko je Cigan a ko Srbin.... to je tako izmjesano.
Svako ko misli za sebe da je Srbin, treba da podje u Srbiju, da vidi ciganijadu, pa ce mu bit jasno kolko ima Cigana koji su kao Srbi.
I to nikom ne smeta.
Jeli u Srbiji normalno biti Cigan/Srbin?

Ajde sad pročitaj na poleđini kutije, da li je istekao rok trajanja?

Jeste?

Eto vidiš kakve su posledice kad lekić izlapi.

Imas li ti predstavu, gastarbajteru, koliko su Cigani izmijesani sa Srbima???? I kako to kod vas u Srbiji svi primaju normalno ???
Meni to SMETA. Ne zelim da vidim srpsko Ciganske mjesance koji su Srbi. TREBA DA SE ZNA ko je CIGAN a ko SRBIN

I priuci malo taj faking Serbisch
Sramota je

molim?ja sam u vojsci sreo mali milijun cergera koji su se prezivali jovanovic,milosevic,markovic..a znam pouzdano da im je i spc-a podarila glancig nove krsne slave.i onda se pitamo zasto su srbi najbrojnji izmedju triglava i djevdjelije...

Poslednja izmena:
Imas li ti predstavu, gastarbajteru, koliko su Cigani izmijesani sa Srbima???? I kako to kod vas u Srbiji svi primaju normalno ???
Meni to SMETA. Ne zelim da vidim srpsko Ciganske mjesance koji su Srbi. TREBA DA SE ZNA ko je CIGAN a ko SRBIN

Pa kad ti neznas ko si, kako Romi da znaju.

A sta ima veze dal sam ja Gastarbajter ili ne.

I priuci malo taj faking Serbisch
Sramota je

Ne znam kada si ti bio u Srbiji zadnji put,ali potpuno pogreshnu predstavu si stekao. Romi su veoma zatvoreni i veoma,ali veoma se retko mesaju. Naravno nadje se tu i tamo, zivot je chudo,ali molim te nemoj da preterujesh. Chu shatro...ne zna se ko je ko:roll:

Vidis gastarbajteru, ima vise smisla i prirodnije je bit Srbin i Crnogorac u isto vrijeme i to nikom nece smetati, nego li biti Cigan/Srbin?

zar ne mislis tako gastarbajteru?

Slusaj Dukljanine.

Crnu Goru su stvorili ljudi koji su se smatrali Srbima tu posebno da 2 Njegosa mislim. Vi nemate svoj jezik, Romi imaju svoj jezik.

I naravno nek se svako smatra sta hoce. Ako hoce neko biti Srbin/Rom neka ga.

Back