Jedenje i mljackanje

Samo jedna osoba na filmu me nervira kad mljacka, treba se setiti koji je film, scena je totalno nebitna, tip je nebitan, nema veze sa filmom a opet je omaskom reditelja prosla scena koja toliko zivcira da je neverovatno , sto sigurno nije namera u filmu jer je lik nebitan , mljackanje nebitno , sve je nebitno u vezi tih 3 sekunde..

Imam drugara koji kad jede toliko razjapi usta da ladno mozes videti sta zvace u ustima :D

Meni je to strasno i uvek izbegavam da se nadjem sa njim kad nesto jede :rotf:

Kakva je vasa situacija sa takvim nacinom jedenja?
Није то ништа. Прича ми другар који је радио у Швицарској и сад крај сезоне, свечани ручак, прдне домаћин Швицко насред ручка и каже: ох, гуууд. :lol:
А овај наш умало не поврати.
После друг ми каже да је код њих срамота подригнути али не и то.

Није то ништа. Прича ми другар који је радио у Швицарској и сад крај сезоне, свечани ручак, прдне домаћин Швицко насред ручка и каже: ох, гуууд. :lol:
А овај наш умало не поврати.
После друг ми каже да је код њих срамота подригнути али не и то.
ala laže tvoj drugar :lol:

Poslednja izmena od moderatora:
Naučen sam da je to loše, pa ne mljackam.
Ali, pomalo zavidim nekim kulturama s istoka koje se ne ustručavaju pokazati da uživaju u svojoj hrani... i uopće ih ne iritira dok netko mljacka, podrigne i tako to... ali, eto, mi smo gospoda sa zapada... možda nam na tanjur doleti kakav orešnik kao desert...

Neka hvala jos uvek se secam u 7 ujutro guzva u 52 toliko da ne mozes glavu da pomeris, bas toliko, jedva dises, fizicki ne mozes pluca da rasiris...ono je bilo zestoko , i neki tip tu blizu vrata, ali dzabe ti sto je blizu vrata, i mozda nije ni tip...jeo pozdrigusu i prdne....ja sam bio kod zadnjih vrata i nisam mogao glavu da pomerim ni 3 cm...a cuo sam kako kod srednjih vrata psuju, a ja mlad , na fax, a mucnina udarila, a vozac objavio da nece da staje nigde do slavije..tu je bila zadnja...

Prodje ti kroz glavu da se iskljucis kao da ti vade nokte kod SS mucenja, da si resio da si mrtav i da ne vredi da ukljucujes svest, ionako stojis samo na jednoj nozi , bez laganja, drugu sam podigao malo da ne bi stao nekome na nogu nego onako u vazduhu 20 cm poludignuta...

Kad su se otvorila vrata, 15 sekundi je trebalo da se ljudi razbude iz transa....

Drugo pitanje za te svajcarske obicaje, jel znaju oni koliko puta mozes da prdnes kad popijes litar mleka i pojedes dve kruske ili sljive posle toga, samo sto ne smrdi , cek da se setim sta smrdi....
Setite se vi....ovo naduva ovo mleko i sljive i kruske, ali ne smrdi....a da kiseo kupus to stipa....ili piletina ali samo kod penzionera , oni uzgajaju salmonelu .....masna hrana vise smrdi prdez...

Svašta mi je smetalo, i mljackanje i kad neko priča dok jede i ako jede nešto što ne volim pa i sam miris te hrane, smetalo mi kad neko glasno srče dok pije. A onda mi je život podario iskušenje, tešku bolest bake koju sam voljela jako, jako, godinama sam je hranila preko sonde, rak joj pojeo organe za žvakanje, gutanje. Svaki put kad bih joj špricom ubrizgavala u tu prokletu sondu supu, sokove (strogo i gusto procijeđene) pomislila bih: o da može pojesti bilo šta kako treba. A kroz sondu ne može proći ništa ukusno :( mada, njoj sam špricom na sondu davala i kafu jer je kafa radila svoj posao, razbistri je, godi joj, izbaci osmijeh na njeno namučeno i unakaženo lice.
Zato ne serrte, jedite i pustite druge da jedu kako žele.

Svašta mi je smetalo, i mljackanje i kad neko priča dok jede i ako jede nešto što ne volim pa i sam miris te hrane, smetalo mi kad neko glasno srče dok pije. A onda mi je život podario iskušenje, tešku bolest bake koju sam voljela jako, jako, godinama sam je hranila preko sonde, rak joj pojeo organe za žvakanje, gutanje. Svaki put kad bih joj špricom ubrizgavala u tu prokletu sondu supu, sokove (strogo i gusto procijeđene) pomislila bih: o da može pojesti bilo šta kako treba. A kroz sondu ne može proći ništa ukusno :( mada, njoj sam špricom na sondu davala i kafu jer je kafa radila svoj posao, razbistri je, godi joj, izbaci osmijeh na njeno namučeno i unakaženo lice.
Zato ne serrte, jedite i pustite druge da jedu kako žele.
Bas mi je zao tvoje bake 😔To je sasvim nesto drugo koje se ni ne spominje...
Ovde se prica o zdravim ljudima, uz porednjenje sa kravom i svinjom, zivotinje su kulturnije od njih....
Ako vam to ne smeta, sa oprostenjem i vi isto tako radite...
I nemojte da mesate babe i zabe, osnovna kultura -0
Goveda...

Ne raspravljaj se sa mnom, bolje ti je!
Nije mi stvarno nikakva namera raspravljati se sa tobom, ozbiljan sam, nije mi ni na kraj pameti, plus znam da si opasna, pa ne bih bas da upadam u raspravu sa tobom...
Ja kazem realnost, dok ti se nije desilo to sa babom isto misljenje si imala kao i ja...Plus sama si to rekla u poruci gore.
Ja samo govorim o osnovnoj kulturi za stolom...Nemam reci.

Nije mi stvarno nikakva namera raspravljati se sa tobom, ozbiljan sam, nije mi ni na kraj pameti, plus znam da si opasna, pa ne bih bas da upadam u raspravu sa tobom...
Ja kazem realnost, dok ti se nije desilo to sa babom isto misljenje si imala kao i ja...Plus sama si to rekla u poruci gore.
Ja samo govorim o osnovnoj kulturi za stolom...Nemam reci.
Ja baš volim da mljackam! :D

da li je uopste u redu sto zadrzavamo gasove tokom jela?
mozda to steti organizmu.
Nije i niko ne savetuje da zadrzavas, ali ustanes da proveris ili da telefoniras pa se vratis..
Mislim jeste mozda smesno , ja ustanem, i ponesem mobilni kao da napravim poziv i cim odahnem, eto mene nazad, pa opet ako se ukaze potreba...nije da prodajem finocu , nego necu nikog da nerviram, necu nikom da objasnjavam i izazivam debate, niti da nekog ucim kako je spajati miris sarme sa stola i necega sto sam jeo pre 5h...a mogu ja to ....mislim tolika mi je zadrska valjda kod svakog je toliko...

Cak i na svadbama gde se svi na onoj klupi smeste opet mora ako se nekom ide u WC da ili ustaje ili da preskace klupu , sto me ponovo dovodi do teme za uloske za muskarce...idem na tu temu...

Back