Frederick_
Ističe se
- Poruka
- 2.775
Zreo za jednu dobru swinger zurku!Eo ga brate zreo covek hebem mu misa.

Zreo za jednu dobru swinger zurku!Eo ga brate zreo covek hebem mu misa.
Ma ti bre sve licno dozivljavas, ko da si ti razlog zasto civilizacija propada. Kao ti volis seks i to sad znaci da si olos, sljam, kur-va, bezvredna osoba, nula od zene bez ikakvih kvaliteta koju trebamo da gledamo sa visine, s kojom nikako ne smemo da se druzimo, je l boze moj, sta ako nam prenese svoju zarazu, koju nikako ne smemo da volimo osim ako odmah sutra ne ode da zivi u neki manastir. Mislim budi bog s nama.Nisam lično nego moram odgovaram iz svog ugla ne mogu iz tuđeg jelte![]()
To sta je ona u takvoj vezi je njen problem. Vec ako joj se partnerova poligamija ne svida neka izade iz takve veze,a ne da drami okolo.Nedavno je britanska voditeljka izjavila da joj je jedan partner pakao i priznala je da je veliki fan poligamije, umesto veze s jednim partnerom.
Objasnila je da se njeni partneri ne poznaju međusobno, ali da svaki zna za onog drugog.
Tko voli nek izvoli. Meni je dosta jedna.E sada to je njeno mišljenje i njen nacin života
A kakvo je vaše mišljenje o poligamiji tj bracnoj ili vanbracnoj vezi sa više muskaraca ili žena ?
Gledate li na poligamiju sa predrasudama ili smatrate da je to uredu,ako neko želi takav seksualni život.
Ako je jasno definirano onda je, u drugom slucaju je frula. Blizak mi je jedan takav odnos u smislu mog druzenja i osmatranja takve veze. Kod njih nije bio definiran odnos i raspalo se. Tuzan slucaj rekao bi moj bivsi sef. A mogli su svi imati omascene brkoveI da li je poligamija pošteniji odnos prema partneru u odnosu na prevaru u monogamnoj vezi ili braku.
promene veseleNedavno je britanska voditeljka izjavila da joj je jedan partner pakao i priznala je da je veliki fan poligamije, umesto veze s jednim partnerom.
Objasnila je da se njeni partneri ne poznaju međusobno, ali da svaki zna za onog drugog.
E sada to je njeno mišljenje i njen nacin života
A kakvo je vaše mišljenje o poligamiji tj bracnoj ili vanbracnoj vezi sa više muskaraca ili žena ?
Gledate li na poligamiju sa predrasudama ili smatrate da je to uredu,ako neko želi takav seksualni život.
I da li je poligamija pošteniji odnos prema partneru u odnosu na prevaru u monogamnoj vezi ili braku.
jooojČitam i ne vjerujem, jel fakat postoje pripreme za sex, higijenske ili kakve god?
Tuširam se, održavam mekoću kože raznim preparatima, depiliram se i sl. bez obzira da li ću imati sex ili ne. Spremna u po dana, u po noći!
Recimo stop muškarcima koji turpijaju pete samo pred mogući sex!
![]()
kad se skinu gace zna i onaj bez osmoljetke i sa iq -50Smatram da je ok ako oba partnera znaju u šta se upuštaju.
Zrelost se ogleda i kad mozes da priustis slatko a ne dobijes secerZreo za jednu dobru swinger zurku!![]()
Ma ti bre sve licno dozivljavas, ko da si ti razlog zasto civilizacija propada. Kao ti volis seks i to sad znaci da si olos, sljam, kur-va, bezvredna osoba, nula od zene bez ikakvih kvaliteta koju trebamo da gledamo sa visine, s kojom nikako ne smemo da se druzimo, je l boze moj, sta ako nam prenese svoju zarazu, koju nikako ne smemo da volimo osim ako odmah sutra ne ode da zivi u neki manastir. Mislim budi bog s nama.
Svasta nesto.
Jbt stevo šta to napriča
Pa vidim i ne verujem.. El bar znaš da nisi u pravu i da si me poootpuno pogrešno procenioSvasta nesto.
tako se to danas radi. 3 reči.Elaborat od tri recenice.
van pameti je diskutirati o necemu samo na osnovu pretpostavki. Vidim da ovde ima mnogo vise teoreticara nego praksadzija, cak sta vise, nema nas par komada koji na osnovu sopstvenog iskustva mozemo komentirati na ovu temu.Nedavno je britanska voditeljka izjavila da joj je jedan partner pakao i priznala je da je veliki fan poligamije, umesto veze s jednim partnerom.
E sada to je njeno mišljenje i njen nacin života
I da li je poligamija pošteniji odnos prema partneru u odnosu na prevaru u monogamnoj vezi ili braku.
Ko to reko? Zeko?"olos, sljam, kur-va, bezvredna osoba, nula od zene bez ikakvih kvaliteta"
![]()
Moj drug sveta haha dok me analiziraoKo to reko? Zeko?
Moguce, srebrna, zato sto to sto sam napisao delom je i hiperbola. Ali uzmi u obzir da su tvoji prvi komentari na ovoj temi "Joj sto ste gadljivi na sex" i "To su sve zivotinje fuj". Nebitno da l si to mislia ozbiljno ili ne, cinjenica je da si nas predstavila kao neke debile koji mrze ljude samo zato sto eto vole seks. Ako si ti mogla da pokrenes taj "train of thought", mogao sam valjda i ja da se nadovezem na njega. Uglavnom, ono sto je bitno u onome sto sam rekao, nevezano za to da li sam te dobro procenio ili ne, to je da ja ne mrzim ni prostitutke ni nimfomanke (prave nimfomanke) a kamo li tek ljude koji vole seks sa svojim bracnim drugom.Pa vidim i ne verujem.. El bar znaš da nisi u pravu i da si me poootpuno pogrešno procenio