Stoorbak:
Makar su je sami odabrali!!! A mislish li da postoje hrishcani koji isto tako zavide mrtvima???<<<

PP jubilarni post!!!!!!!
DUSAN
Izuzetno je tesko reci sta te na kraju puta ocekuje ako tim putem vec ranije nisi sam prosao ili ako od nekoga nisi dobio ispravnu mapu. Sektaska kartografija je prilicno ruzicasta i pogresna (naravno sa nekim ispravnim i fascinantnim elementima cisto da bi zadobili/zarobili tvoje poverenje i pojacali osecaj tvoje radoznalost) a mine koje uglavnom dolaze kasnije po pravilu nisu ucrtane na prava mesta tako da ne znas sta ce ti tvoji naredni koraci doneti. Kada bi znao kakav je to put, kakav je njegov kraj i koliko ce se puta iznenada cuti BOOOM verovatno ne bi ni isao tom nedodjiom in the first place i odlucio se za neki od redovnih avio letova pa makar oni bili sa kompanijama kao sto su Jihad Airlines ili El Al!
Zbog toga mislim da se ne moze govoriti o individualnoj slobodi izbora kada su sekte u pitanju.
Sto se tice tvog pitanja u vezi hriscana koji zavide mrtvima siguran sam da i takvi postoje ali to sto imaju izazove sa shvatanjem zivota, Carstva Nebeskoga ili necega drugog ne znaci da se vec danas, ukoliko shvate taj bug (gresku ili greh) u svom software-u nece iskreno pokajati, ispovediti, USTATI i ici dalje slobodni od zavisti. Razlika je sto sledbenici sekti cesto nemaju tu opciju u svom control panelu.