Jedan od glavnih crnokošuljaša braće Vučić daje uputstva svojima za subotu

lukabeograd

Aktivan član
Poruka
1.821
Jedan od glavnih crnokošuljaša braće Vučić i genseka Vlade Novaka Nedića, osuđivani kriminalac Miljan Hofman, daje uputstva svojima za subotu u kontaktu sa “glavnim” i kako dobija poziciju vođe u mafiji "ako pobede u subotu"! Dok je u redu za hranu, kao “skroz normalna stvar”...

Jedan od glavnih crnokošuljaša braće Vučić i genseka Vlade Novaka Nedića, osuđivani kriminalac Miljan Hofman, daje uputstva svojima za subotu u kontaktu sa “glavnim” i kako dobija poziciju vođe u mafiji "ako pobede u subotu"! Dok je u redu za hranu, kao “skroz normalna stvar”...

Moj savet narodu u subotu je da svi ponesu ALAT kojim rade, po savetu Nikole Aleksica koji je usvojio i Srdjan Zunic - motiku, cekic i srafciger i sl. To je sasvim dozvoljeno, alat sa kojim obavljas svoju delatnost.

I nemoj da se pravimo Tose, ako budale nesto pokusaju da stitimo mi muski decu i zene. Ja sam Vucicev vrsnjak, sto se mene tice i studente treba da stitimo mi matori od ovakvih budala, ako do necega dodje, jer mi matori smo i zaEbali sve (sto cinjenjem, sto necinjenjem).

Cela Vuciceva vladavina i zivot obelezen je svadjama i zlocinima i ja prosto ne verujem da ni njegov kraj moze biti drukciji. Kao nesto tipa plisana revolucija. Dolazi prelazna vlada on ostaje do 2027 i svi su srecni.

Zato i ne sumnjam da se kartel koji vodi spremio za obracun jer oni to tako vide.

U principu protest ce biti limunada ka i do sada. Vode ga studenti, a oni su zabranili mesanje politicarima i svako nasilje. Prakticno najbolji stiti Vucicu su upravo blokaderi.

Ali, on je nenormalan i sigurno ce napraviti krvoprolice.

Niko ne izvestava ovakve stvari? Opet samo izvestavamo o Vucicu, je li....
580350_whatsapp-image-2025-03-11-at-10.12.52-6b2a733e_iff.jpg

Bato,dok Zvezda i Partizan budu postojali,nema u Srbiji,normalnog zivota

Niko ne izvestava ovakve stvari? Opet samo izvestavamo o Vucicu, je li....
Pogledajte prilog 1696505
to ti je self-fulfilling prophecy aljeka, koji je prvo isprorokovao eskalaciju, pa posle nudi pare da se ostvari sto je isprokovao, a kako bi mogao da upotrebi silu

2 grama mozga ti treba da to shvatis, kao i da je ovaj bacic placen da popije pendrek i bude zrtva, slika se sa aljekom i okrive studenti, a svi videli da ga bije zandarm - ja kazem da su kamere nase najjace oruzje
motiku, cekic i srafciger i
mode, brisi ovo

Moj savet narodu u subotu je da svi ponesu ALAT kojim rade, po savetu Nikole Aleksica koji je usvojio i Srdjan Zunic - motiku, cekic i srafciger i sl. To je sasvim dozvoljeno, alat sa kojim obavljas svoju delatnost.

I nemoj da se pravimo Tose, ako budale nesto pokusaju da stitimo mi muski decu i zene. Ja sam Vucicev vrsnjak, sto se mene tice i studente treba da stitimo mi matori od ovakvih budala, ako do necega dodje, jer mi matori smo i zaEbali sve (sto cinjenjem, sto necinjenjem).
Naravno,stari srpski obicaj,motikom u grbinu,tako se bije

Znaci ja da ponesem laptop 😄

Znaci ja da ponesem laptop 😄
Od vas i tako nista, ostavite nama hardverasima da odradimo tezak posao. :per:

Ali nema opustanja ni za vas - vi da radite na softveru, mora da se menja sistem iz korena.

Ja predlazem da Windows (koruptivnu poslanicku nazovi-demokratiju) zamenimo Linux-om (direktna demokratija). Ali mora da se napravio mnogo "softvera" za novi sistem.

Od vas i tako nista, ostavite nama hardverasima da odradimo tezak posao. :per:

Ali nema opustanja ni za vas - vi da radite na softveru, mora da se menja sistem iz korena.

Ja predlazem da Windows (koruptivnu poslanicku nazovi-demokratiju) zamenimo Linux-om (direktna demokratija). Ali mora da se napravio mnogo "softvera" za novi sistem.

Svaki sistem moze da bude dobar dok ga korupcija, pohlepa, zelja za moci i licni kompleksi i interesi ne uniste...

kasni[

to sam vec juce objavio u temi o kampu u pionirskoj

kljuc na temu moderacijo!

https://forum.krstarica.com/threads...rovokatora-spremljenih-za-15-03-2025.1024852/

@Straks92 @doppler

Back