JEDAN JE MARKO ŽIVIĆ

OCENA EMISIJE "MARKO ŽIVIĆ SHOW"

• 1

glasova: 18 28,1%
  • 2

glasova: 4 6,3%
  • 3

glasova: 8 12,5%
  • 4

glasova: 10 15,6%
  • 5

glasova: 24 37,5%

• Ukupno glasova
    64
  • Anketa je zatvorena .

Disco_Stu_KV

Početnik
Poruka
12
Lane Gutović je počeo da emituje programORALNO DOBA na FOX-u! Pokušaji duhovitosti, dosta statična atmosfera, nedostatak humora koji inače krasi ovog gčumca su veliki nedostaci ovog programa. Jedan je Marko Živić! Vratite nam ga! A pitanje za vas:
MARKO ŽIVIĆ SHOW:):):) ili ORALNO DOBA:sad::sad::sad:

marko zivic show je promasaj...a ovo sa lanetom nisam video ali...poznavajuci njega verujem da je i ovo promasaj.
kako bre hrvati imaju bas duhovite emisije sa nekim levim likovima,a kod nas glumacka elita nije sposobna da uradi nesto kvalitetno???

Gledao sam početak prve epizode, ali mi se zgadilo kad je Ceca počela da peva... Lep početak sa onim uvodom, ali me je već posle par rečenica malo razočaralo... Nadam se da će se vratiti stari Lane, koji se ranije zezao na svoj način. Doduše, on te tekstove retko sam smišlja, tako da možda krivica nije njegova... M.Ž. je bila najveća glupost posle "Granda". Ali dobro, Fox već ima solidan program, nadam se da će rešiti i taj problem sa emisijama od 22h, a valjda će i za Novu Godinu biti dobar program...

marko zivic show je promasaj...a ovo sa lanetom nisam video ali...poznavajuci njega verujem da je i ovo promasaj.
kako bre hrvati imaju bas duhovite emisije sa nekim levim likovima,a kod nas glumacka elita nije sposobna da uradi nesto kvalitetno???

e baš je u tome problem...kao i sa sportskim komentatorima...treba već jednom da se sklone likovi koji su već godinama na televiziji, čije fore su toliko dosadile, a kamo li glas i nastup i da se promovišu nova mlada lica...eto...

pa eto...imamo za sta biti zahvalni - zamislite da ih je dvojica, dva Zivica koji ponavljaju jedan te isti vic unedogled..."stereo Zivic"...tesko je zamisliti nesto strasnije...mozda npr. da nam Velja bude "Predcednik", a Ceca "Ministarka (ne)Kulture"...jok...nista...Marko Zivic beats all!!!

a Lane...jel on na nekoj terapiji? ako nije trebalo bi da ode da mu nesto prepisu...cuj "oralno doba", a zasto ne hrabro i neposredno - "analno doba"...bljuc

Zivic je bio zanimljiv u pocetku... Kasnije je poceo da ponavlja jedne iste fore,pa je ljudima pocinjao da bude dosadan (bar meni).... Oralno doba jos nisam gledao,pa ne mogu da ga komentarisem,mada je Lane uvek garantovao dobru zabavu...

meni je marko zivic bio los.sve je nekako tako isfolirano bilo,a svi su se pravili da su opusteni itd.gutovic je jos i gori,da izgleda smoreno nekako je atmosfera marka zivica bila zivlja...oralno doba...lose lose.
@enrique dobar ti je avatar.

Back