Quantcast

Jean Michel Jarre

analogdigit

Primećen član
Poruka
905
Bilo je super ! Dva sata je proletelo kao 15 minuta, bar meni. Totalno sam se opustio i za trenutak sam se osecao kao da sam na nekoj drugoj planeti .... u nekom drugom vremenu!

Nisam uspeo da unesem aparat, izgleda da su jedino mene navatali od milion ljudi koji su imali aparat :( ali vidim da ima slika tako da cool :)

Jedina stvar koja je mogla da poboljsa ceo dozivljaj su laseri, ali nadam se da ce biti i toga nekom drugom prilikom. Kako je sam Jarre rekao, nada se da ce doci ponovo i da ce, kako on to obicno radi, odrzati koncert na otvorenom. Npr. Kalemegdan :super:
 

Marge Simpson

Poznat
Poruka
7.112
Pa i nije bilo bas dva sata, ali da je proletetelo, bas jeste. Taj covek kada svira nema ruke, noge, telo, on onda postane instrument zajedno sa svim onim instrumentima na sceni... drugacije ne mogu opisati njegov nastup.
Za vreme koncerta on nije bio na sceni, nego u muzici, isto kao i vecina publike, mislim da je malo ko imao svest gde se nalazi, postojala je samo muzika.......vredelo je putovati 200 km u jednom pravcu, cekati vise od sat vremena na vetru da obezbedjenje otvori vrata i pusti nas da se sklonimo, cekati 45 minuta pocetak... vredelo je, sve je to bledo naspram dozivljaja koji smo imali
 

Top