JE SUIS NIGERIA Da li život u Francuskoj vredi više od onog u Africi?

Poruka
18.999
Prošlonedeljni teroristički napad na francuski satirični nedeljnik "Šarli Ebdo" pokrenuo je globalnu podršku i podizanje svesti o zločinima ekstremista, kroz jednostavnu ali snažnu poruku - "Ja sam Šarli." Ipak, ono što je zabrinjavajuće jeste da nezapamćen masakr pripadnika Boko Harama, koji su hladnokrvno pogubili 2.000 ljudi u Nigeriji, nije dobio ni deseti deo odjeka u javnosti poput napada u Parizu.

Na Tviteru je pokrenuta parola "Ja sam Nigerija" (#IamNigeria) koja je prosto eksplodirala kao reakcija na "zanemarivanje ovog zločina od strane svetske javnosti", naročito u odnosu na napad u Parizu.

Da li je stvarno 15 Francuza vrednije od 2000 Nigerijaca? Zapadu očigledno jeste. Sad, pitanje je, zašto? :)

Prošlonedeljni teroristički napad na francuski satirični nedeljnik "Šarli Ebdo" pokrenuo je globalnu podršku i podizanje svesti o zločinima ekstremista, kroz jednostavnu ali snažnu poruku - "Ja sam Šarli." Ipak, ono što je zabrinjavajuće jeste da nezapamćen masakr pripadnika Boko Harama, koji su hladnokrvno pogubili 2.000 ljudi u Nigeriji, nije dobio ni deseti deo odjeka u javnosti poput napada u Parizu.

Na Tviteru je pokrenuta parola "Ja sam Nigerija" (#IamNigeria) koja je prosto eksplodirala kao reakcija na "zanemarivanje ovog zločina od strane svetske javnosti", naročito u odnosu na napad u Parizu.

Da li je stvarno 15 Francuza vrednije od 2000 Nigerijaca? Zapadu očigledno jeste. Sad, pitanje je, zašto? :)

Evropske drzave nije bilo nikada briga za Afriku. Kolonije su odrzavali iskljucivo da bi imali sirovine iz tih drzava a ljude su tretirali kao stoku, nekada i gore.

Одговор је једноставан: ТРЕБА ЧИТАТИ ШТА ЈЕ ПИСАО АДОЛФ ХИТЛЕР - ТУ ЈЕ ОБЈАШЊЕЊЕ.......

Hitlerovci su primenjivali 100 za 1.
Sadasnja sredstva informisanja su po standardu: 1 Amerikanac = 3 Engleza = 100 Poljaka = milion Afrikanaca, Arapa i svih ostalih nemocnih naroda.

- - - - - - - - - -

Па зашто онда просветљени европљани никада нису изашли на улице да протествују против тог терора?

Zato sto kolonijalizam nije ukinut.

Да, али нико не спречава Нигерију да започне кампању хештеговима, плати одређене медије да направе одговарајуће приче, и купи лобисте у Сенату који би наоружали Нигеријску Армију у сукобу против Боко Харама.

Наиме, мораш да се избориш за своје место под сунцем.

Па зашто онда просветљени европљани никада нису изашли на улице да протествују против тог терора?

Стварно, зашто никада ниси изашао на улице да протествујеш због тог терора?

Треба то неко други уместо тебе да ради?

Ја се не дрогирам.

Па након пада рубље и замрзавања цене вотке од стране Владимира Владимировича немаш много избора кад је реч о вантелесном одласку у више духовне сфере. Остаје ти само лоша вотка.

Back