Гордончице
Ističe se
- Poruka
- 2.090
...sebe? =)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
=l
=l...sebe? =)
=lA je si li se mazio pritom,onako elegantno nežno,i pričao sebi imam lepšeg od Džordža Klunija?=l

=lPa šta si izostavio?=l

=)Nisam, na sebe samog, ali se mnogi pale na mene, ja sam lep i zgodan, ziveo sam skoro u svakoj zemlji i govorim svaki postojeci jezik!
Ma mnogo si moderan,nema šta... =*
Kako ja volim što sam visok, što imam široka ramena i što imam frizuru kao fudbaler Perica Ognjenović.
trenutno imam crne ravne šiške kao Perica Ognjenović kad je igrao za Zvezdu u napadu, široka ramena i visinu 190 cm. Volim što sam takav i takve gradje.

Kako ja volim što sam visok, što imam široka ramena i što imam frizuru kao fudbaler Perica Ognjenović.
trenutno imam crne ravne šiške kao Perica Ognjenović kad je igrao za Zvezdu u napadu, široka ramena i visinu 190 cm. Volim što sam takav i takve gradje.
=*bole te kara ti si retos sazale se ljudi <3Kako ja volim što sam visok, što imam široka ramena i što imam frizuru kao fudbaler Perica Ognjenović.
bole te kara ti si retos sazale se ljudi <3