Je li vrijeme romantizma prošlo ?

• Začetnik teme Začetnik teme Borna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Borna

Aktivan član
Poruka
1.778
ili ga nikad nije ni bilo....

Jučer idem po cigarete, i vidim 3 simpatične djevojčice kako pričaju možda 10-12 godina starosti.I kako je bilo više ljudi a cesta uska, nisam ih mogao zaobići. I tako ja slučajno čujem njihov razgovor.

"znaš onaj marko, ma to je budala, nekakvo cvijeće mi kupuje, nema šanse da bi mu ikad dala *****" druga joj kaže "ma svi ti muškarci su neke pičkice, cvile, mole, zajebavaju a svi bi nas htjeli jebat".

Ja samo stao zaleđen, otišao sam na drugi kiosk samo da ne slušam ovo što sam upravo čuo. Izjava je sama po sebi strašna, ali joj nemjerljivu jezu daje činjenica da o tome pričaju dvije djevojčice koje nemaju više od 12 godina...

I onda sam se stvarno zamislio. Zaista ispada da se danas skupo plaća iskrenost, jer nakon iskrenosti nema uzbuđenja (ili bolje engl. "thrill") , nema događanja, nema suza, i valjda sve nekako postane monotono. S druge strane, neke djevojke prema kojima sam bio grub, a nisam htio biti, nego je ispao takav sticaj okolnosti me i dan danas cijene i javljaju mi se.

Zar je zaista pouka svega: budi đubre jel to žene pali ?????

Jučer idem po cigarete, i vidim 3 simpatične djevojčice kako pričaju možda 10-12 godina starosti.I kako je bilo više ljudi a cesta uska, nisam ih mogao zaobići. I tako ja slučajno čujem njihov razgovor.

"znaš onaj marko, ma to je budala, nekakvo cvijeće mi kupuje, nema šanse da bi mu ikad dala *****" druga joj kaže "ma svi ti muškarci su neke pičkice, cvile, mole, zajebavaju a svi bi nas htjeli jebat".

Ja samo stao zaleđen, otišao sam na drugi kiosk samo da ne slušam ovo što sam upravo čuo. Izjava je sama po sebi strašna, ali joj nemjerljivu jezu daje činjenica da o tome pričaju dvije djevojčice koje nemaju više od 12 godina...

I onda sam se stvarno zamislio. Zaista ispada da se danas skupo plaća iskrenost, jer nakon iskrenosti nema uzbuđenja (ili bolje engl. "thrill") , nema događanja, nema suza, i valjda sve nekako postane monotono. S druge strane, neke djevojke prema kojima sam bio grub, a nisam htio biti, nego je ispao takav sticaj okolnosti me i dan danas cijene i javljaju mi se.

lijepo kažu djevojčice... svi bi oni htjeli samo da...
zato ti nemoj ni da cviliš, ni da moliš, pokaži da ne želiš da ih....
drži malo do sebe, pokaži da vrijediš, pa će one da te jure... i to je sve.

Ako misliš na romantiku, nije na sreću... Budi siguran.

A ako misliš na Rusoov romantizam, Bajrona i ekipu, nadam se da jeste.

sve je sto je instant, sto bljesti i sljasti to je sad in....ali, to ne znaci da svo treba u tom stadu da budu.....ako si osoba koja ceni individualnost i ima svoj sistem vrednosti neces imati zelju da se uklapas nego ces terati svoje.....jeste tezi put ali i jedini moguc za ljude takvog kova....samo postoji jedna zamka za individualce u povoju.....zele da budu slicni gomili i to im stvara komplekse....ma glupost, sto se pre ukapira da svako ima svoj put i da dodvoravanje da bi se bio u prvim redovima ne gradi srecu, pre ces ziveti u skladu sa sobom i zraciti na pravi nacin.....jeste, neces imati gomile zena oko sebe ali ces imati one kojima se svidjas onakav kakav jesi.....a to je ipak vaznije.....

ne verujem ni reci od navodnog citiranog razgovora dve devojcice.

"dati piccku" je izraz koji koriste MOZDA najofucanije najnize kategorije starijih ofucanih kurrvestija kakvih. ali MOZDA, jer to je pre svega muski izraz koji cak ni najgore dronfulje ne koriste.
a kamoli deca od 10 godina, devojcice.
i koji to decaci njima kupuju cvece, ajde molim te, kad lazes lazi malo realnije da ti poverujemo.
sve si izmislio da bi otvorio temu sa pitanjem kako uopste da tretiras zene.

ne verujem ni reci od navodnog citiranog razgovora dve devojcice.

"dati piccku" je izraz koji koriste MOZDA najofucanije najnize kategorije starijih ofucanih kurrvestija kakvih. ali MOZDA, jer to je pre svega muski izraz koji cak ni najgore dronfulje ne koriste.
a kamoli deca od 10 godina, devojcice.
i koji to decaci njima kupuju cvece, ajde molim te, kad lazes lazi malo realnije da ti poverujemo.
sve si izmislio da bi otvorio temu sa pitanjem kako uopste da tretiras zene.

Pa ja mislim da bi ja zaista morao biti teško nastrana i poremećena osoba, do krajnjih granica, kada bih išao baš nešto ovako izmišljati. Mogao sam napisati bilo šta drugo da mi je bilo do toga. Krivo si shvatio sve.

Pa ja mislim da bi ja zaista morao biti teško nastrana i poremećena osoba, do krajnjih granica, kada bih išao baš nešto ovako izmišljati. Mogao sam napisati bilo šta drugo da mi je bilo do toga. Krivo si shvatio sve.

ja sam zensko.
i znam da se navedeni izraz ne koristi ni medju droljama, kamoli medju malim devojcicama.
ako te zanima kako treba da se postavis prema zenama, tako i pitaj, pa cemo ozbiljno da pricamo.

Romantizam jeste prošo šo kaže šače...:lol:
Ti razgovori su danas uobičajeni a romantika postoji ali ne treba daviti sa njom inače ode u nešto platonsko a i ranije je služila samo kao neka vrsta predigre za sex,ne treba tu imati iluzija.

e ovo mi se dopalo- romantika u sluzbi predigre za seks.
jer i ja je tako dozivljavam, bas tako, i to u malim dozama, tek primetnu, inace moze da predje u slinavu patetiku

Back