Maeeeestro
Primećen član
- Poruka
- 595
Ajde ta sadistička ruganja stavljajte negdje drugdje, može?
Ajde ta sadistička ruganja stavljajte negdje drugdje, može?
Ona onda ne zaslužuje takvoga muškarca poput tebe mnoge devojke ne umeju da prepoznaju šta imaju dok to ne izgubu ne brini naiči če ona prava koja će zna kako se poštuje muškoA ja se slažem s tim, u ovoj mojoj trenutnoj situaciji je...evo konkretno..jucer se popodne ljubili u obraz ..grlili...a par sati kasnije ona na društvenoj mreži objavi sliku s nekim likom
Čovek prvo mora da vole i ceni sebe a onda ce i ljuvav da dođže naredRastužuje to....i boli....u proteklih tri mjeseca baš mi ne nejde sa ženama.. Najprije jedna koja jako daleko živi posudila novac koji mi vjerojatno neće vratiti, a sad jedna koja živi blizu, a ima neke postupke dosta čudne
Tesko je to i verujem ti,ali moras krenuti dalje,pojavice se prava osoba za tebe.Nekada treba vremena vise,a nekada manje.Moras to da pregrmis,nije lako,ali... .A tužno je to....neko vrijeme sam se ja uopće i teško zaljubljivao..i onda eto u kratkom vremenu dvije situacije kad sam jednostavno izigran i povrijeđen
Točno to. Ona i ima neke pozitivne strane, ali ovakvi njeni postupci nisu pozitivni.....i pitanje je što ona želi od prijateljstva, jer kao još smo prijatelji...Ona onda ne zaslužuje takvoga muškarca poput tebe mnoge devojke ne umeju da prepoznaju šta imaju dok to ne izgubu ne brini naiči če ona prava koja će zna kako se poštuje muško
I to je točno, nered u mislima je nekad predubokČovek prvo mora da vole i ceni sebe a onda ce i ljuvav da dođže nared
Da.... vrijeme rane liječi...ili ih još uvećavaTesko je to i verujem ti,ali moras krenuti dalje,pojavice se prava osoba za tebe.Nekada treba vremena vise,a nekada manje.Moras to da pregrmis,nije lako,ali... .
U obraz ?A ja se slažem s tim, u ovoj mojoj trenutnoj situaciji je...evo konkretno..jucer se popodne ljubili u obraz ..grlili...a par sati kasnije ona na društvenoj mreži objavi sliku s nekim likom
Tisi pravi momak netrebaju ti takove drugarice ima ovde na forumu jedna dobra udavača tražim muža joj je ime ako ja nju vidim ovde na forumu odma ču joj reči dati se javi mnogo je poštena i veoma mise sviđža ko devojka nudila sam ja njoj @georgejune ali on je mnogo neiskusan sa devojkama a i mnogo se stidio paje ona izgubila strpljenje i ništa od toga ona ipak oče dase uda a on neodlučan pa nemozes bre tako muško mora da krene u akciju mislim da @Miris Pokošene Trave zna gde je ona možda ona ume da pomogne i uskoci samo nemoj bre da se sekiraš tu smo svi na pomoć a ta drugarica neka si traži svoje drugareTočno to. Ona i ima neke pozitivne strane, ali ovakvi njeni postupci nisu pozitivni.....i pitanje je što ona želi od prijateljstva, jer kao još smo prijatelji...
Sada je vreme za prave drugare ja nikad nisam kod sikijatra bila drugari leće svaku duševnu bolI to je točno, nered u mislima je nekad predubok
Mora neku pravu lepoticu da nađže za sliku ali još bolje da ne stavlja sve tako ma displej nego da bidne tajanstven neka se on lepo zabavlja sa nekom poštenom devojkom a ona neka se pita gde jeU obraz ?
Slikaj se i ti sa nekom pa objavi
ne moze da boli. Ako nekog stvarno svim srcem volis, nabijen si pozitivnom energijom i sve gledas kroz takvo "svetlo" . Nikakva uvreda ni povreda nemaju sanse da te negativno uznemire. Osim toga, ljudski je razumeti da ljudi grese i da cesto ni sami nisu krivi kada nekoga uvrede ili mu nanesu kakvo zlo.Jeste li to primjetili?
Jel vam teže kad vas povrijede voljeni ljudi, oni u kojih se zaljubiti, ili kad dobijete otkaz, dobijete veću novčanu kaznu ili čak završite i par dana u zatvoru?
Zašto ponekad neuzvraćena ljubav toliko boli?
Da....Jeste li to primjetili?
...nece se uci u neciji stan neciju kucu nece napisati u policiji da zivis tu nece se deliti necije pare (u braku je sve zajednicko po zakonu) tako da jeste velika bol...Zašto ponekad neuzvraćena ljubav toliko boli?
Nije to moj stil...nit ce biti..njoj na dušu.U obraz ?
Slikaj se i ti sa nekom pa objavi
Tko će znat, a da, bolje imati manja očekivanja, pa da onda me nešto ugodno iznenadiTisi pravi momak netrebaju ti takove drugarice ima ovde na forumu jedna dobra udavača tražim muža joj je ime ako ja nju vidim ovde na forumu odma ču joj reči dati se javi mnogo je poštena i veoma mise sviđža ko devojka nudila sam ja njoj @georgejune ali on je mnogo neiskusan sa devojkama a i mnogo se stidio paje ona izgubila strpljenje i ništa od toga ona ipak oče dase uda a on neodlučan pa nemozes bre tako muško mora da krene u akciju mislim da @Miris Pokošene Trave zna gde je ona možda ona ume da pomogne i uskoci samo nemoj bre da se sekiraš tu smo svi na pomoć a ta drugarica neka si traži svoje drugare
Tužno, da, bol je velika zbog dugog čekanjaDa....
...nece se uci u neciji stan neciju kucu nece napisati u policiji da zivis tu nece se deliti necije pare (u braku je sve zajednicko po zakonu) tako da jeste velika bol...
...biti sam da nemas sa kim da pricas...biti sam bez nekog ko donosi pare za sve sto treba...nosi sta treba odvozi do lekara bude tu kad bas nije dobro...zavisi sta koga boli...kako kaze pesma "nemam para nemam druga zivot mi je samo tuga na mom polju nema cveca jedina si moja sreca"....
Moguće....ja jednostavno nisam svjestan što ona želi od meneOvo je decija ljubomora, a inace bolnije je kada te povrede ljudi s kojima si emotivno vezan, jer boli ta veza. Ne radi se samo o nekome u koga si zaljubljen, nego i roditeljima, deci, prijateljima....emocije salju signal koji povredjuje svest.
Mnogo je veća vjerojatnost da ćeš da naletiš nego da ju pronađžes tako je to uvek u životu jasam svog Zokija upoznala u mnogo neprijatnoj prilici i nikome ne bi poželela moj scenarij a ipak se sve mnogo dobro završiloTko će znat, a da, bolje imati manja očekivanja, pa da onda me nešto ugodno iznenadi
Vi niste u vezi ? ..ili ja grešim ?Nije to moj stil...nit ce biti..njoj na dušu.
Ne želi ništa devojčice bi se igrale a ona voli da se igra ona je još devojčica u glavi i treba joj da sazre a ti si muškarac koji zna šta hoče nemoj da od devojčice očekuješ zrelost jer kad ona i sazre do željene zrelosti ti ćeš da opet bidneš daleko zreliji traži bre lepoticu koja je na tvom nivou zrelosti nije lako biti sa partnerkom koja ti nije kompabilnaMoguće....ja jednostavno nisam svjestan što ona želi od mene
Moji su oboje zivi, a po svoj prilici ce me nadzivetiGubitak roditelja sam dozivela prosle godine i bolistrasno.Ovako slomljeno srce se nikad nece oporaviti
Nisu bre ona se igra a on se jaran zaljubio preko ušiju njoj prija šta je on zaljubljen a njemu ne prija šta se ona igraVi niste u vezi ? ..ili ja grešim ?