da pocnem,nizak mi je pritisak i secer.ja mogu da zaspim bilo gde i bilo kad,u skoli,kuci,kod drugarice i to sedeci,cuceci ili u bilo kom polozaju.imam dvoje malene dece,oni idu u vrtic i zbog mog ludila nekad kasne u vrtic i ne dobiju dorucak,ja studiram pa nekad i kasnim u skolu.zato kad treba rano da se ustane ja nesmem da zaspim celu noc,jer bilo kako da me neko budi,ja necu cuti i ako cujem,ne mogu da ustanem.ja sam uvek umorna i ja mogu uvek da spavam i kad me niko ne bi budio,spavala bih cini mi se tri dana bez prekida.oduvek sam imala taj problem,jednostavno ne cujem kad me neko budi niti osecam kad me deca cupaju ili udaraju dok spavam.prosto receno,blaga koma .neznam samo kako cu kad budem radila.otkaz garant.sta bih mogla da pijem da oteram ovu ludu pospanost ili bih mozda trebala da odem do lekara?kad ne bih sela ceo dan,samo da se pokrecem,izdrzim,ali samo ako sednem,za 10 sekundi-nema me.ako neko zna sta mogu da uradim,neka mi pomogne.jednom sam zadremala dok sam vozila bicikl,neverovatno,da ne bese rupa,odoh u zaborav.verovali ili ne.strasno,uzas.