Пресретач
Buduća legenda
- Poruka
- 36.527
Није, још имамо до дна.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
homoseksualnost ako nije poremecaj onda je bolest. a ako nije bolest onda je poremecaj. ono sto znamo jeste da nije normalno.
Ovog dana se emituje 67 584 rialiti show - emisija!
U jednoj učestvuje gradonačelnik Zaječara, u drugoj klinke govore, tačnije hvale se da su nimfomanke dok sve to posmatraju maloletnici oko bine, treću vodi bivši ministar kulture DRŽAVE SRBIJE, poznati glumac Branislav Lečić.
Na stranu njegova profesija, možete li da zamislite da bivši ministar kulture neke države vodi rialiti show emisiju?
Da li je moguće da je postalo normalno, da nije sramota javno se hvaliti svojim seksualnim poremećajem?
Daleko sam od puritanca, ali šta se ovo dešava ljudi!!!!!! Ovo je definitivno kraj normalnog društva, ako je i postojalo !!!
Tacno tako,bas sam na to i mislio....nase dno dna je vec odavno pocelo i jos uvek traje....jedini nam je spas Djuka,Toma "grobar" ,*******i Aca,ostatak ekipe i "buducnost pocinje danas" po stoti put.....![]()
A šta je nimfomanija?????
Tacno je da je ova zemlja u rasulu- kriminalci i huligani divljaju, ima veliki broj ljudi kojima je ugrozena egzistencija i osnovna ljudska prava, ekonomska je kriza, velika nezaposlenost, nepismenost, itd. a istovremeno predsednik Srbije, kao da zivi u nekom svom paralelnom univerzumu tvrdi koliko juce da je "Srbija zemlja slobode i mira.".
Ako si pod "seksualnim poremecajem" mislio na homoseksualnost, homoseksualnost nije nikakav poremecaj, niti bolest, to tvrdi Medicina.
homoseksualnost ako nije poremecaj onda je bolest. a ako nije bolest onda je poremecaj. ono sto znamo jeste da nije normalno.
Tacno tako,bas sam na to i mislio....nase dno dna je vec odavno pocelo i jos uvek traje....jedini nam je spas Djuka,Toma "grobar" ,*******i Aca,ostatak ekipe i "buducnost pocinje danas" po stoti put.....![]()
Тихи брате најјачи твој пост од када сам на Крстарици ја
Sta znaci "normalno"?
Medicina, koja je Nauka, tvrdi da homoseksualnost nije poremecaj, niti bolest.
Treba postovati stav Nauke.
![]()
Ovde niko ne prica o homosexualnosti
![]()
****** opsedaju krstaricu,spasavaj se ko moze![]()
![]()
Ovde niko ne prica o homosexualnosti
![]()
Tihi:homoseksualnost ako nije poremecaj onda je bolest. a ako nije bolest onda je poremecaj. ono sto znamo jeste da nije normalno.
Ето ти, ја се забринула за његово духовно здравље, а вид' ти њега!![]()
Јок, спас нам је да остану ти од којих је почело дно дна...![]()
27 март 1941![]()
Ja sam uputio repliku na post:
koji govori o homoseksualnosti, i za koji sam objasnio zasto nije tacan.
Ako si pod "seksualnim poremecajem" mislio na homoseksualnost, homoseksualnost nije nikakav poremecaj, niti bolest, to tvrdi Medicina.
U ovo ludo vreme ko je ostao normalan taj nije normalan...Daleko sam od puritanca, ali šta se ovo dešava ljudi!!!!!! Ovo je definitivno kraj normalnog društva, ako je i postojalo !!!
xexexe koj ce nam q..... pa oni
nama nema spasa
Kad nema proročice Spase,al tu je vidoviti Milan