JE LI OVO, KONAČNO, DNO DNA???

Ovog dana se emituje 67 584 rialiti show - emisija!

U jednoj učestvuje gradonačelnik Zaječara, u drugoj klinke govore, tačnije hvale se da su nimfomanke dok sve to posmatraju maloletnici oko bine, treću vodi bivši ministar kulture DRŽAVE SRBIJE, poznati glumac Branislav Lečić.
Na stranu njegova profesija, možete li da zamislite da bivši ministar kulture neke države vodi rialiti show emisiju?
Da li je moguće da je postalo normalno, da nije sramota javno se hvaliti svojim seksualnim poremećajem?

Daleko sam od puritanca, ali šta se ovo dešava ljudi!!!!!! Ovo je definitivno kraj normalnog društva, ako je i postojalo !!!

sve je pod...kontrolom
tj. na vidiku je....spasenije...i tako to...:zper:

http://forum.krstarica.com/threads/314651

Kraj normalnog drustva?..Pa ako smem da primetim, vec skoro 20 godina ne zivimo normalno..tj u normalnom drustvu...sta smo sve preturili preko ledja i plate od dve marke i sankcije i redove i prazne radnje i parne i neparne dane za voznju kolima i kanistere sa benzinom i restrikcije i nocna mobilisanja i demonstracije i lupanje u serpe i ranjene i mrtve i bombardovanje i paljenje Skupstine i Sablju i ubistvo premijera....dugo nam traje kraj.....svaka druga drzava bi davno proglasila fajront...sve ovo nabrojano mi je mnogo strasnije od toga ko je u rijaliti sou...jer to je posledica 20 godina nenormalnog drustva....e sad da li je kraj...cisto sumnjam...nama kraj traje sve ovo vreme....mislim da smo sve vreme na dnu
a kazu kad si na dnu da je jedini izlaz ka gore...pitam se onda zasto mi i dalje kopamo
ps
ovo nije dno dna..tek ce da vidimo

Poslednja izmena:
Tacno je da je ova zemlja u rasulu- kriminalci i huligani divljaju, ima veliki broj ljudi kojima je ugrozena egzistencija i osnovna ljudska prava, ekonomska je kriza, velika nezaposlenost, nepismenost, itd. a istovremeno predsednik Srbije, kao da zivi u nekom svom paralelnom univerzumu tvrdi koliko juce da je "Srbija zemlja slobode i mira.".

Ako si pod "seksualnim poremecajem" mislio na homoseksualnost, homoseksualnost nije nikakav poremecaj, niti bolest, to tvrdi Medicina.

Dosadan si vise :dash:

Tacno tako,bas sam na to i mislio....nase dno dna je vec odavno pocelo i jos uvek traje....jedini nam je spas Djuka,Toma "grobar" ,*******i Aca,ostatak ekipe i "buducnost pocinje danas" po stoti put.....:mrgreen::mrgreen:

Ето ти, ја се забринула за његово духовно здравље, а вид' ти њега! :eek:

Јок, спас нам је да остану ти од којих је почело дно дна... :hahaha:

Ja sam uputio repliku na post:
koji govori o homoseksualnosti, i za koji sam objasnio zasto nije tacan.

Nije tacno.
Postavljac teme je naveo sex. poremecaje i naveo nimfomaniju za primer.

a ti si onda
Ako si pod "seksualnim poremecajem" mislio na homoseksualnost, homoseksualnost nije nikakav poremecaj, niti bolest, to tvrdi Medicina.

jos jedan uvoz sa zapada......da ispere narodu ono malo mozga sto mu je ostalo...psiholozi koji rade na upravljanju psihologijom mase rade perfektno.....da nije tako...ne bi bilo gledanosti i ti projekti bi propali....ali srbin voli da viri iza tudje zavese pa to ti je....i zivi tudji zivot....a sopstveni mu ne vredi nicemu....
sto se mene tice i moje porodice to smece niti se- a niti ce se gledati....

Back