Je li Muhamed poslanik ili prevarant?

MaranAta

Ističe se
Poruka
2.303
Прича Џабир бин Абдулах:
Алахов посланик рече, "Ко је вољан да убије Каб бин Ал-Ашрафа који је повредио алаха и његовог посланика?" Након тога устаде Мухамед бин Маслама говорећи, "О алахов посланиче! Желиш ли да га ја убијем?" Пророк рече, "Да." Мухамед бин Маслама рече, "Онда ми дозволи да га оклеветам." Пророк рече, "можеш то да кажеш." ... ... ... Када га је Мухамед (бин Маслама) чврсто ухватио, рече (својим пратиоцима), "Држите га!" И убише га и одоше код пророка да га обавесте. Абу Рафи је био убијен после Каб бин Ал-Ашрафа. (Букари 5,369)

Прича Ал-Бара бин Азиб:
Алахов посланик је послао групу људи код Абу Рафија. Абдулах бин Атик је ушао у његову кућу ноћу, док је он спавао, и убио га. (Букари 5,370)

Божји посланик или преварант ???

haha

Ha haa, ovaj jos pameti jadan nije dosao. Pa koja ti je ovo vec tema po redu koju otvaras s istim nazivom topikom ? hehe, jesi jadan, a samo lazi i izokreci

Nego ti nama nedade, stranu ili adresu, link odakle koristis taj prevod hadisa pa evo sd bujrum, ALI PAZI ne na engleski vec taj prevod sto si ti ga postirao ovdje ....!!!!

:)

Abdurrahman:
haha

Ha haa, ovaj jos pameti jadan nije dosao. Pa koja ti je ovo vec tema po redu koju otvaras s istim nazivom topikom ? hehe, jesi jadan, a samo lazi i izokreci

Nego ti nama nedade, stranu ili adresu, link odakle koristis taj prevod hadisa pa evo sd bujrum, ALI PAZI ne na engleski vec taj prevod sto si ti ga postirao ovdje ....!!!!

:)

Istina boli....nekada gore od mača.... :roll:

Нико од мухамеданаца није дао задовољавајући одговор на ове наводе из ваших књига. Па понављам у нади да ће неки од заведених мухамеданаца да прогледа и схвати да је Мухамед заправо - преварант. :wink:

MaranAta:
Нико од мухамеданаца није дао задовољавајући одговор на ове наводе из ваших књига. Па понављам у нади да ће неки од заведених мухамеданаца да прогледа и схвати да је Мухамед заправо - преварант. :wink:

Ma,znaju oni to,samo ne mogu sebi da priznaju... :wink:

Neka je hvala Uzvisenom Allahu, Gospodaru svih svjetova, i neka je selam i salavat na posljednjeg poslanika Muhammeda, neka je mir i blagoslov na njega

maranáta ma daj care nemoj da si providan
odma je tvojoj dusici lakse kad se mrzi ha jesili zaboravio

eto staces care prevari poslanik milijardu ljudi ko iz sale
ako je vas citav zivot neko varo nemora da i neko drugi to isto radi
Staces care navikli ste da vas neko citav zivot vuce za nos od karadjordja pa do milosevica
pa vam neko sad drugi kriv bolje bi bilo da trazite gresku usvoje dvoriste

a polako me bas i zabrinjavas da ne dobijes cir o tolike sekracije o drugima i njihovoj
veri

sta bi mi posle bez tebe bas bi nam bilo dosadno nebi imo ko da nas nasmijava i prica gluposti ima tu jos par kandidata ali ti si nam ubedljivo najaca dvorska luda

MaranAta:
Прича Џабир бин Абдулах:
Алахов посланик рече, "Ко је вољан да убије Каб бин Ал-Ашрафа који је повредио алаха и његовог посланика?" Након тога устаде Мухамед бин Маслама говорећи, "О алахов посланиче! Желиш ли да га ја убијем?" Пророк рече, "Да." Мухамед бин Маслама рече, "Онда ми дозволи да га оклеветам." Пророк рече, "можеш то да кажеш." ... ... ... Када га је Мухамед (бин Маслама) чврсто ухватио, рече (својим пратиоцима), "Држите га!" И убише га и одоше код пророка да га обавесте. Абу Рафи је био убијен после Каб бин Ал-Ашрафа. (Букари 5,369)

Прича Ал-Бара бин Азиб:
Алахов посланик је послао групу људи код Абу Рафија. Абдулах бин Атик је ушао у његову кућу ноћу, док је он спавао, и убио га. (Букари 5,370)

Божји посланик или преварант ???

Koliko sam ja do sad video, neki tzv. Hriscani ovde na forumu so dosta krvolocniji od Muslimana koji su isto na ovom forumu. :(

MaranAta:
Интересантна теорија о "крволочности" на форуму где се само износе мишљења. А кад си већ споменуо ту реч, слике говоре боље од речи:

He,he,hoces da kazes da kad bi kojim slucajem doslo do nekog susreta izmedju muslimana i Hriscana sa ovoga foruma nebi doslo do nekog sukoba?
Nisam siguran,toliko se busate sa tom religijom i verom da ste zaboravili da sprovedete u delo sve ono cemu vas ta ista religija uci!
Put do pakla,poplocan je dobrim namerama!
Pozdrav.

Kastor:
MaranAta:
Пошто ти користиш кристалну куглу, онда мора да и "знаш" шта би се десило у сусрету људи са овог форума. :lol:

Ej Marane pa valjda znas da kugla nije moja specijalnost,znas ko ih koristi,ili si mozda zboravio? Pozdrav.

Pravoslavni su ti baš trn u oku, zar ne... :shock:

Tražeći_ljubav:
Kastor:
MaranAta:
Пошто ти користиш кристалну куглу, онда мора да и "знаш" шта би се десило у сусрету људи са овог форума. :lol:

Ej Marane pa valjda znas da kugla nije moja specijalnost,znas ko ih koristi,ili si mozda zboravio? Pozdrav.

Pravoslavni su ti baš trn u oku, zar ne... :shock:

He,he a tebi ateisti?
Ma jok,to se tebi samo cini iz prostog razloga sto od tog pravoslavlja dalje ne vidis nista!
Ako malo bolje prostudiras i ostale religije videces da se ne razlikuju bas mnogo od tvoje,u svakoj ima ponesto dobro,isto tako i lose.
Problem je u ljudima,uglavnom pricate a malo radite na sebi,slabo se pridrzavate tih vasih svetih pisanija u koje toliko verujete!
Sto vas naravno ne sprecava da iz sve snage pljujete po ostalim religijama,jel vas to cini vecim vernicima?Jel vas ,vas Bog mozda vise voli zbog toga?
Hriscani su ubijali muslimane,ovi opet Hriscane i nemoj mi reci da je to sve bilo iz ljubavi prema Bogu!?

S imenom Allaha, Sveopceg, Dobrocinitelja, Milostivog

Isus ( Isa ) neka je s njim mir i blagoslov, je Boziji poslanik, kojeg muslimani vole i postuju kao i poslanika Muhammeda, neka je na njega mir i spas.

Muhammed, Boziji mir s njim, je kroz toliko teskoca prosao ali je ostao na strani istine i nije htio da popusti. Kada su mu ponudili glavesine arapa, zlato, srebro, da ga ozene kojom zele zenom, curom, davali su mi kljuceve od kabe, od zlata i sl. samo da se odrekne Islama.

Znate li sta je on rekao ? Rekao je: Da mi date Sunce u desnu, a mjesec u lijevu ruku, nebih se odrekao Islama i onoga s cime me je poslao Uzviseni Bog.

Ko malo bolje procita o tim Bozijim poslaniku, vidjece da on raskosno uopce nije zivio. Lomili su mu zube nevjernici, mnogobosci, kada bi klanjao ( obavljao molitvu Uzvisenom Bogu ) pred bejtullahom-kabom u Meki, dosao bi mu njegov rodjeni stric-amidza, Ebu Leheb, i ostali i bacili bi mu utrobu od deve, i jos mnogo cega, tako da nebi mogao dici se s sedzde( polozan u molitvi kod muslimana-celo na zemlji-tj glava ), dok nebi dosla njegova kcerka Fatima , neka je Allah zadovoljan sa njom, i skinula mu to. Tusio bi se...

Pa su mu lomili zube, udarali, posipali po putu ....da bi se nagrdio..., pljuvali su ga, psovali, grdili, izolovali nekoliko godina, protjerali ga iz njegovog doma i njegovog savs grada, a on je to sve, s strpljivoscu podnosnio i pozivao mirnim putem.

Taki su vam bili poslanici, kada bi mu izubijali zube i okrvavili ga svega, on bi podigao takav ruke prema nebu i nebi trazio kaznu od Boga da ih kazni, vec bi dovio rijecima: Oprosti im moj Allahu (Boze ), jer oni su narod koji ne znaju, zato ih nemoj kaznjavati...

A to je taj, "epilepticar", "pljackas", "ubica", "sotanin",... zaista je ovo od sotanske strane, a nije od Isusove ljubavi...

Hvala Uzvisenom Bogu na svakom stanju.

Abdurrahman:
Kada su mu ponudili glavesine arapa, zlato, srebro, da ga ozene kojom zele zenom, curom...

1. Злато је сам себи обезбеђивао пљаћкањем каравана.
2. Сребро је сам себи обезбеђивао пљаћкањем каравана.
3. Жене је сам себи узимао из поробљених племена. Чак му ни то није било довољно него је отео и жену свом усвојеном сину Заеду. Дакле, није презао ни од својих снаха.

Управо то и јесте још један од доказа да је најобичнији преварант, и то су и његове жене осетиле и рекле:

"O Alahov poslanice, izgleda da se Bog potrudio da ti ugodi..." (Букари 7:48 )

Одавде се види да је све заправо његова измишљотина и да је себи угађао понајвише. Одредио је да сваки мухамеданац може имати највише 4 жене, АЛИ !!! За себе је направио изузетак - 15 жена !!! 8)

Nemas ti pojma malo marancicu, sta pricas...

Ja uopce i ne citam tako mi Allaha ove tvoje postove.

A da si ti "vjernik" koji se pridrzavac svoje vjere, ti bi je izucaovao, a je li to tebe tako uci Isus da pljujes, lazes, i da hulis i ogovaras i potvovaras druge ?

Mislim da ne uci, vec si ti sejtanski sljedbenik, jasnik sta ces...

Back