Je li ljubav precijenjena? Je li ljubav nepravilno raspoređena i lokalno i globalno? Što je ustvari ljubav?

Maeeeestro

Aktivan član
Poruka
1.367
Jedan književnik je rekao:

https://www.monitor.hr/igor-mandic-u-nu2-ljubav-je-kolosalna-masna-laz/

Ljubav je kolosalna masna laž kojom se zamazuju oči muškarcima ne bi li se što više trsili da dopru do ženskoga mesa

Brak je ujedinjen zajedničkim potomstvom i to je najjače ljepilo koje postoji na svijetu.

**

Je li to tako?

Je li ljubav - barem ova žensko-muška, ajmo reći tradicionalna, je li takva ljubav realna? Je li možda i precijenjena?

Je li premalo ljubavi općenito i na osobnoj, i lokalnoj i globalnoj razini?

Koliko volite? Koliko ste spremni sebe źrtvovati zbog ljubavi?

Jeste li oduševljeni, razočarani ili promjenjivih dojmova u ljubavi,?

Koliko vam ljubav znači?

Ma to sve neznalice koje se razocaraju pa prave teorije,kad se pribije riba zalepi telom,spojimo se jezikom,polnim organima da ne zelimo da se odlepimo,pa svrsimo istovremeno,to je nemerljivo ni sa cim,sve vreme se zelimo nema prepreka,sve je drugo nebitno imamo svoj svet to postoji,sad sto su svi labilni pa povetarac razbije lako to nek rese sami

Kao što je 38imak napisao ljubav nije precenjana, zaljubljenost jeste.

Ne postoji savršena osoba bez problema, prošlosti, sa kojom je 24/7 biti lako... Savršena osoba ne postoji.

Stvar je u tome da se nađe osoba koja je izabrala da vas "otpakuje" upozna vaše pravo ja kao i vi njegovo/njeno.
Stvarna ljubav, stvarno prijateljstvo, stvarna konekcija ne znači da smo uvek stadijumu delirijuma hormonskih impusa strasti, uzbuđenja, čežnje već je stvar izbora da birate jedno drugo svaki dan bez obzira na talase teškoća koje nailaze kreirajući jedno sigruno mesto gde oboje možete biti vi, bez izvinjenja, kao ljudska bića.

Nismo ujedinjeni svojim savršenstvom već deljenjem naših nesavršenosti, ljudskosti.

Problem je što mnogi ljudi prvo nisu spremni da daju svoje pravo JA pa onda ni da prihvate tuđe JA već kreiraju i uživaju na tom nekom iluzornom nivou površnosti.

Je li precijenjen koncept ljubavi, tj. gleda li se na ljude koji su samci ili koji rijetko nađu ljubav kao na manje vrijedne?
Pa gordost je dati sebi za pravo nekog gledati manje vrednim,bez obzira u kom smislu.
Ja se na to ni ne obazirem.
A i nije samo ljubav prema partneru ljubav.Dragocena,svakako jeste.

Koliko volite? Koliko ste spremni sebe źrtvovati zbog ljubavi?

Jeste li oduševljeni, razočarani ili promjenjivih dojmova u ljubavi,?

Koliko vam ljubav znači?

Kada zavolim nekoga i volim, volim dugo, beskrajno odano i spremna sam, ne na žrtve već na kompromise.

Nisam razočarana kada je ljubav u pitanju.

Ljubav mi znači, ne samo ona prema emotivnom partneru već i ostale ljubavi- prema najužoj porodici, prema bliskim osobama, prema kućnom ljubimcu.

Kao što je 38imak napisao ljubav nije precenjana, zaljubljenost jeste.

Ne postoji savršena osoba bez problema, prošlosti, sa kojom je 24/7 biti lako... Savršena osoba ne postoji.

Stvar je u tome da se nađe osoba koja je izabrala da vas "otpakuje" upozna vaše pravo ja kao i vi njegovo/njeno.
Stvarna ljubav, stvarno prijateljstvo, stvarna konekcija ne znači da smo uvek stadijumu delirijuma hormonskih impusa strasti, uzbuđenja, čežnje već je stvar izbora da birate jedno drugo svaki dan bez obzira na talase teškoća koje nailaze kreirajući jedno sigruno mesto gde oboje možete biti vi, bez izvinjenja, kao ljudska bića.

Nismo ujedinjeni svojim savršenstvom već deljenjem naših nesavršenosti, ljudskosti.

Problem je što mnogi ljudi prvo nisu spremni da daju svoje pravo JA pa onda ni da prihvate tuđe JA već kreiraju i uživaju na tom nekom iluzornom nivou površnosti.
A da, a općenito mi je jako čudan koncept jedne duśe, a dva tijela

kad se ljudi ne bi stisli, nego opušteno emitovali energiju ljubavi u etar, bilo bi svima drugačije

I to ne ovu jedinu ljubav koju poznaju i za koju se zalažu , partnersku, već Ljubav na nekom drugom nivou
Apsolutno. To se joś może sve rjeđże vidjeti, većinom.na događźajima vezanim.uz umjetnost, glazbenih poglavito

Back