Skafander
Poznat
- Poruka
- 9.676
Sanjamo da nam ne bi bilo dosadno dok spavamo.
Šta vi mislite?
Šta vi mislite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ako piješ kafu nema ni spavanja ni sanjanja, ili si budan ili umireš. HahaSnovi su prvobitno bili nacin da bi sacuvali vid- nakon nekih otprilike 2 sata- ako deo mozga zaduzen za vid ne bi bio stimulisan onda bi taj deo mozga bio preuzet i da se to ne bi desilo onda sanjamo- no cak i ako ne sanjamo ako smo u totalnom mraku nakon nekog vremena pocet cemo vidjati neke stvari, verovatno je posle mozak nasao jos zadataka za snove kod odredjenih zivotinjskih vrsta, inace sve zivotinje sanjaju ukljucujuci i zabe i ribe itd...
DaJe l' znate zašto sanjamo?
Imaš nekoliko sekundi po budjenju da zapišeš na papir šta si sanjao, dve tri reči .Zasto ne pamtimo dobro snove?
Imam razne tipove snova, i frojdovske i one epopejske i začudne... neke od njih sam uspešno pretočio u literaturu.Imaš nekoliko sekundi po budjenju da zapišeš na papir šta si sanjao, dve tri reči .

Ajd nam opet ispričaj onaj san gde sa velikom grupom blokadera i studentima odlaziš na glasanje a tamo pod svim rednim brojevima jedan te isti kandidat pa se kao svadjate ko je zaokružio 1 a ko 2 pa i 3 da ne kažem 5 posle 4 kad je jedno te isto?Imam razne tipove snova, i frojdovske i one epopejske i začudne... neke od njih sam uspešno pretočio u literaturu.![]()
Oho , to je već uspešno .Imam razne tipove snova, i frojdovske i one epopejske i začudne... neke od njih sam uspešno pretočio u literaturu.![]()
nemam pojma, spavamDa li je vama dosadno dok spavate ako ne sanjate? Hehe
Nedostaju ti.Često sanjam pokojnike. Ne znam zašto.
To mi se nikada nije desilo. Nema "san bez sna", noć bez sna.Da li je vama dosadno dok spavate ako ne sanjate? Hehe