lady mmm Domaćin Poruka 3.295 31.03.2010. u 14:36 - Je l volite... #76 mmaher: ako mene pitash ne,mada zna da bude nezgodno kad njen cale bane na vrata... Kliknite za proširenje... uzas..........ne mislim na taj tinejdzerski sex,kod njega ili nje u sobi,a u drugoj mama i tata gledaju dnevnik........
mmaher: ako mene pitash ne,mada zna da bude nezgodno kad njen cale bane na vrata... Kliknite za proširenje... uzas..........ne mislim na taj tinejdzerski sex,kod njega ili nje u sobi,a u drugoj mama i tata gledaju dnevnik........
gost 114527 Veoma poznat Poruka 14.555 31.03.2010. u 14:41 - Je l volite... #77 mmaher: ako mene pitash ne,mada zna da bude nezgodno kad njen cale bane na vrata... Kliknite za proširenje... Ju crni ti....pa što se tad hebete..xD
mmaher: ako mene pitash ne,mada zna da bude nezgodno kad njen cale bane na vrata... Kliknite za proširenje... Ju crni ti....pa što se tad hebete..xD
baby jane Buduća legenda Poruka 44.496 31.03.2010. u 16:01 - Je l volite... #78 a što spavati posle ručka? to je za penzose bre...
Butterfly effect Elita Poruka 15.196 31.03.2010. u 16:38 - Je l volite... #79 Jacob: ...popodnevni sex. Odavno je utvrdjeno da populacija na LJiS voli zornjak, al eto ja volim i popodnevac, kad se dignem posle popodnevne dremke. Onako sanjiv dovatis gospoju ispod struka i napastvujes je jos sit i zadovoljan od rucka sto je spremila. A vi kako te? Kliknite za proširenje... volemo
Jacob: ...popodnevni sex. Odavno je utvrdjeno da populacija na LJiS voli zornjak, al eto ja volim i popodnevac, kad se dignem posle popodnevne dremke. Onako sanjiv dovatis gospoju ispod struka i napastvujes je jos sit i zadovoljan od rucka sto je spremila. A vi kako te? Kliknite za proširenje... volemo
Jacob Buduća legenda Poruka 49.565 31.03.2010. u 17:58 - Je l volite... #81 baby jane: a što spavati posle ručka? to je za penzose bre... Kliknite za proširenje... pa i penzosi imaju dusu
baby jane: a što spavati posle ručka? to je za penzose bre... Kliknite za proširenje... pa i penzosi imaju dusu
peshko23 Obećava Banovan Poruka 66 31.03.2010. u 18:00 - Je l volite... #82 lady mmm: uzas..........ne mislim na taj tinejdzerski sex,kod njega ili nje u sobi,a u drugoj mama i tata gledaju dnevnik........ Kliknite za proširenje... oh boze samo tako nastavi )))))))))
lady mmm: uzas..........ne mislim na taj tinejdzerski sex,kod njega ili nje u sobi,a u drugoj mama i tata gledaju dnevnik........ Kliknite za proširenje... oh boze samo tako nastavi )))))))))
mmaher Stara legenda Poruka 89.217 31.03.2010. u 18:14 - Je l volite... #83 lady mmm: uzas..........ne mislim na taj tinejdzerski sex,kod njega ili nje u sobi,a u drugoj mama i tata gledaju dnevnik........ Kliknite za proširenje... kakav tinejdzerski sex!?nisam to ni rekao ni mislio...nego cale treba da se vrati za par sati,i niotkuda bane na vrata...poranio...o tome pricham...
lady mmm: uzas..........ne mislim na taj tinejdzerski sex,kod njega ili nje u sobi,a u drugoj mama i tata gledaju dnevnik........ Kliknite za proširenje... kakav tinejdzerski sex!?nisam to ni rekao ni mislio...nego cale treba da se vrati za par sati,i niotkuda bane na vrata...poranio...o tome pricham...
Bad_Wolf Elita Poruka 21.926 31.03.2010. u 18:41 - Je l volite... #84 miss smart: Nije bitno vreme, bitna je volja i mogućnost Kliknite za proširenje... Potpisujem.
baby jane Buduća legenda Poruka 44.496 31.03.2010. u 19:34 - Je l volite... #85 Jacob: pa i penzosi imaju dusu Kliknite za proširenje... to i rekoh...spavanje posle ručka je za penzose...
Jacob: pa i penzosi imaju dusu Kliknite za proširenje... to i rekoh...spavanje posle ručka je za penzose...
Jacob Buduća legenda Poruka 49.565 31.03.2010. u 19:37 - Je l volite... #86 baby jane: to i rekoh...spavanje posle ručka je za penzose... Kliknite za proširenje... Ili hronicno neispavane
baby jane: to i rekoh...spavanje posle ručka je za penzose... Kliknite za proširenje... Ili hronicno neispavane
lady mmm Domaćin Poruka 3.295 31.03.2010. u 20:03 - Je l volite... #87 peshko23: oh boze samo tako nastavi ))))))))) Kliknite za proširenje...