Je l' vam ponudio neko pare za "uslugu"?

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bivsi gazda... da sam previse teska i da nemam pojma sto propustam kada ga odbijam, niko me nece zadovoljiti kao on,
da moze u bilo kom trenutku da me izbaci a da ne mogu dokazati zasto me je izbacio
dva dana kasnije sam mu vratila kljuceve
pri odlasku mi dobacio kako su tri predavaca na mom fakultetu... negovi porodicni prijatelji
....doslo mi da odhebem i fakultet i novi sad i sve :neutral:

Indirektno mnogo puta a direktno samo u zadnjih mesec dana dvojica preko msna. Jednom sam lezala sa jednim deckom u krevetu, mazila sam se i ljubila sa njim ali nisam htela da imam seks sa njim, rvali smo se, on je napadao a ja se branila, isterivala ga iz kreveta, ustajala i vracala se, da bi mi on u jednom trenutku rekao "Hoces pare?" i izvadio novcanik.

tgbk.png

bivsi gazda... da sam previse teska i da nemam pojma sto propustam kada ga odbijam, niko me nece zadovoljiti kao on,
da moze u bilo kom trenutku da me izbaci a da ne mogu dokazati zasto me je izbacio
pri odlasku mi dobacio kako su tri predavaca na mom fakultetu... negovi porodicni prijatelji

u hebote :eek:

e hvala dragom Bogu sto me to preskocilo

kakvo jadno bedno stvorenje :confused:

Welcome to Novi Sad. :mrgreen:

Mene jeste ove god na moru.
U nekom penzoskom mestu... turisti iz Nemacke... jedna baaaaba... nekih 60-65 god... mi pridje da se rukuje... zagolica me srednjim prstom i kaze... 100 euros... :D
Ja onako, sav crven... s.jeban... pobegnem...
Ortaci koji su to videli krenu da me za.jebavaju....
Dok smo se vracali, shvatim da sam potrosio sve pare na poklone, i da nemam za trajekt...
Tada mi je bilo zao sto nisam prihvatio ponudu :)

Mene jeste ove god na moru.
U nekom penzoskom mestu... turisti iz Nemacke... jedna baaaaba... nekih 60-65 god... mi pridje da se rukuje... zagolica me srednjim prstom i kaze... 100 euros... :D
Ja onako, sav crven... s.jeban... pobegnem...
Ortaci koji su to videli krenu da me za.jebavaju....
Dok smo se vracali, shvatim da sam potrosio sve pare na poklone, i da nemam za trajekt...
Tada mi je bilo zao sto nisam prihvatio ponudu :)

:hahaha::hahaha::hahaha:

meni niko nikad nije ponudio pare, dal` mator il` mlad...
kontam da je to zbog toga shto ne delujem kurvasto...
mislim, ne kazzem da lexa deluje, nego eto...

al` nudili su mi brak i kucu i imanje i sve redno.... samo da podjem. :D
vish`... mozzda je to to. vidi se da nisam za jednu noc, vec za ceo zzivot da me torbash.
mislim, ne kazzem da lexa deluje kao da je riba za jednu noc...

:D

Back