Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Mene sad sramota što sam otvorila temu. Ajde se i vi ostali malo blamirajteNisam prihvatila, nisam baš beskičmenjak... nego kad krenuh da pišem...zvučalo je kao da post piše MP... pa batalih![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene sad sramota što sam otvorila temu. Ajde se i vi ostali malo blamirajteNisam prihvatila, nisam baš beskičmenjak... nego kad krenuh da pišem...zvučalo je kao da post piše MP... pa batalih![]()
Onda mi daj reputaciju. To znam da sam genijalka.
A znao sam da sam trebao otici na tu stanicu 1-og kad je penzija. Sto ne odoDa si je sreo nakon što je primila penziju, možda bi pala i koja papirna
![]()
Ovaj svet je nefer, samo su zene ponudjenje da dodju do lakog novca..
Ovaj svet je nefer, samo su zene ponudjenje da dodju do lakog novca..
Ma ko je njima kriv sto im babe ne daju pa hoce da hebu nase meso
![]()
SvojerucnoPa da, mislim i oni ljudi moraju nesto..
Mozda bi se trebala organizovati i neka dobrotvorna organizacija..
Nevladina naravno..
Normalno da im babe ne daju kad im je milije da vama skidaju mrak![]()
Mene sad sramota što sam otvorila temu. Ajde se i vi ostali malo blamirajte![]()
Recite mi, dragi forumaši, da li se i vama ovo dešava ili sam ja neki izuzetak i koliko tačno polaskano treba da se osećam?
Ono, u slučaju eventualne žigolo varijante, raspalitefantastične delove ćemo se praviti da nismo pročitali
Aj pa čitamo se.
Nemoj tako..... na greškama se uči, verujem da si znao tarifu iz picinog parka i pre moje teme.....Shto te sramota, pa treba da se pricha tarifa, da se neki junosha kod Picinog parka ne izblamira.![]()
Nudile mi zene neke posle sexa za dzeparac i to, a meni bilo glupo da zumem...![]()
Mene sad sramota što sam otvorila temu. Ajde se i vi ostali malo blamirajte![]()
Nudile mi zene neke posle sexa za dzeparac i to, a meni bilo glupo da zumem...![]()
Lako bi "zanijela"?![]()
A dedica meni, pa ti vidi sadma jok...ima veze s...gabaritom...mojim....
ocu rec; lakse je, naizgled, smarati npr. tebe koja mi skoro pa u dzep stanes...![]()
A dedica meni, pa ti vidi sad![]()
Od tebe smo to i očekivali... s obzirom na nick![]()
bilo ti glupo? jesi ti neki...amater, a?![]()
MA da bilo mi je lepo i sada jos treba da dobijem repa za to...![]()
Ja to zbog nicka![]()
e, sad...profesija ko profesija...od neceg se mora zivjet...![]()