Je l to kul?

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa, u stvari, to što si opisala ja bih okarakterisala kao "korisno & dobro", izraz "kul" koristim s namerom. Znači, je l se ljudima razvija bolje mišljenje o njima samima (podiže samopouzdanje) ako imaju određeno ponašanje, recimo, kao iz ove teme :think:

Da, naravno.
Samo sto ne znaci da se ponasaju prema obrascu koji ovdje propagiraju. Pa jedan virtualni hebac moze biti jedan obican kucni moljac, nista vise nego masturbator. Vazno je da se njisu kako vjetar duva. Klasican konformizam.

Pa imas teme na kojima prvih pedeset postova ide iskljucivo u jednom smjeru, a onda naidje neko, nazovi hrabar, pa obrne smjer, narednih stotinjak kao ovce krecu samo na tu stranu... totalno je nevazno sta se pise, vazno je da se ide kuda i masa...
danas je popularno biti sovinista... okoreli feminizam je takodje na cijeni... kul si ako sagovorniku kazes da je nedoheban, da je glup, da je stoka... i odmah si porastao za dvadeset centimetara...

Ebati se bez emocija?

Stičem utisak da mnogi (odrasli) ljudi ovde na forumu misle da su kul ako to naglase. Pa možda i jeste kul, kakvo je vaše mišljenje?

kako bre bez emocija?
mislim da ti odrasli ljudi kake...
al' ne znam što...
i nisu kul.

kakve su to gluposti...
kao, mislim ne volim burek, al' zakoljem 300 grama sa (sir meso znopra -opciono) svaki dan... onako... iz dosade.... a inače ne gajim nikakvu emociju ....
:neutral:

Nije kul, ali i ja sam primetila da ljudi stalno to ističu.
Svi su u nekim kombinacijama, šemama, sranjima...
Ne žele da se vezuju...
Pa dobro, ako im je tako lepo, nek uživaju.
Meni nije zanimljivo ako nema zavođenja, ako priča nema neku dubinu, nešto malo više. Ne treba ti samo polni organ, već i osoba, ličnost koja ga poseduje :)

23a1lf.jpg

Back