Skafander
Iskusan
- Poruka
- 6.684
Zanima me naselje Ledena stena...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako kad ti piše bg laganica? HahaOdkude si be zemo? Lelele. Jasam iz Ledenu Stenu
Ma ja sam iz bg ali mi se jako sviđa to naselje, živeo sam u istim zgradama na novom beogradu pa bih voleo možda da kupim neki manji stan u tom naselju. Je l' možeš nešto više da mi kažeš o tom naselju, je l' ima sad grejanje, da li će da se plaća po utrošku, kakvi su stanari, kakvo je vranje uopšte, je l' ima gde bajs da se vozi, je l' toplije nego u beogradu?, koja je cena kvadrata, je l' znaš nekog ko prodaje ili izdaje manji stan u tom naselju, ili neki jeftiniji hostel, hotel...Ja sam kod skolu. Tu kod tramsfornatora
Ma nece ti on odgovori. On se pravi na Beogradjanina, maje se tu sa Beogradjani a sa Vranjanci ne komtaktira vazan se pravi. Pocipelio se opanak.Onda eto pitanja i za njega.
Pa reci mi ti nešto, ako možeš da mi odgovoriš na ona pitanja...Ma nece ti on odgovori. On se pravi na Beogradjanina, maje se tu sa Beogradjani a sa Vranjanci ne komtaktira vazan se pravi. Pocipelio se opanak.
Ima grejalje preko leta zega mora brines na ladjenje. Stanari su dobri nego mali Slaninin sin kase uletvi zvoni od stana do stana peva mojaaa vranjaaankaaaaaa.... u Vranju je dobro nego toplo preko leta, a lako ti u leti ali preko zime moras u potok da beres drva. Ima hotel. Nego ti znas neku moju komsiku, cim ti pitas za stan ili hotel. Dolazis u stetu a? Svalercino.Ma ja sam iz bg ali mi se jako sviđa to naselje, živeo sam u istim zgradama na novom beogradu pa bih voleo možda da kupim neki manji stan u tom naselju. Je l' možeš nešto više da mi kažeš o tom naselju, je l' ima sad grejanje, da li će da se plaća po utrošku, kakvi su stanari, kakvo je vranje uopšte, je l' ima gde bajs da se vozi, je l' toplije nego u beogradu?, koja je cena kvadrata, je l' znaš nekog ko prodaje ili izdaje manji stan u tom naselju, ili neki jeftiniji hostel, hotel...

Ma bolje da nema centralno nego da plaćam infostan cele godine. Ali već sam pročitao da su im uveli grejanje. Ali da će tek od maja ove godine da naplaćuju samo po utrošku za vreme zime.Evo šta piše vikipedija u vezi ovog -
"
Ime
Naselje Ledene stene je dobilo ime tako što ranije u zgradama nije imalo parno grejanje, pa su bile ledene. Iako i dan-danas postoji kotlarnica, nikada je nisu koristili."![]()
@mina68Je l' ima neko ko je stvarno iz Vranja?