Kako da podesim telekomov modem da u Jdownloade-u ne pravi 15 min. pauzu posle svake skinute particije, hvala.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
<CryptLoad>
<Router name="TP Link 8810" />
<Command method="Auth" action="" />
<Command method="GET" action="rebootinfo.cgi" />
</CryptLoad>
Podesio sam Jdownloader u reconnection za moj modem Huawei HG520s, login - admin; password - ztonpk; router IP - 192.168.1.1 i u prazno polje sam kopirao skriptu, da bih izbegao 15 min. cekanje posle svake skinute particije, ali mi sad brzina varira to mi se ranije nije desavalo cas je 107 a cas 40kb/s da li je problem u skripti ili necem drugome, hvala.
Podesio sam Jdownloader u reconnection za moj modem Huawei HG520s, login - admin; password - ztonpk; router IP - 192.168.1.1 i u prazno polje sam kopirao skriptu, da bih izbegao 15 min. cekanje posle svake skinute particije, ali mi sad brzina varira to mi se ranije nije desavalo cas je 107 a cas 40kb/s da li je problem u skripti ili necem drugome, hvala.
Ne znam do cega je problem.
Ja danonocno koristim jdownloader
i nikad mi se to nije desilo.
Zapravo, desavalo se da mi blokira par
puta.
Ostavi ti tako da skida, a nakon toga ugasi komp.
Ili sad to uradi. Svejedno.
Po ponovnom aktiviranju programa
trebalo bi da bude ok.
Tako je bar kod mene kada se blokira.
Ne znam do cega je problem.
Ja danonocno koristim jdownloader
i nikad mi se to nije desilo.
Zapravo, desavalo se da mi blokira par
puta.
Ostavi ti tako da skida, a nakon toga ugasi komp.
Ili sad to uradi. Svejedno.
Po ponovnom aktiviranju programa
trebalo bi da bude ok.
Tako je bar kod mene kada se blokira.
jesi ga update-ova? mozda ima neki bug, mada sam ja cuo da kada taj program ima dosta problema ljudi ga ponovo skinu sa neta i samo vec postojeci program stave ovaj novi koji su skinuli.
Evo danas mi je Jd opet bio nestao pa sam uradio update na najnoviju verziju i dobio ....nista! Malo kao neki moderniji izgled (a tek sam se bio fino privikao na onaj stari), i dobio sam to da ne mogu da uradim rekonekciju. Ne moze ni manuelno. Evo zasad sam ga nekako natjerao da uopste radi, vidjecemo dokle....Koju korist imam od njega ako ne mogu rekonektovati?? Za "obicno" skidanje USD mi sjajno sljaka....