ZANIMA ME POP JAZZ I JAZZ PEVANJE...GDE MOZE TO DA SE UCI KAO TEHNIKA I STA ZAHTEVA STANKOVIC MUZ SKOLA KAO PREDUSLOV ZA UPIS,HVALA UNAPRED????
AKADEMIJA LEPIH UMETNOSTI?U KOM SMISLU,STUDIRANJE?ILI NEKI PREDMET U OKVIRU NECEGA?Apach:Za Stankovic ne znam, ali znam da na AkademijiLepihUmetnosti imass odsek Jazz-pevanja
CEKAJ ,MISLISH DA MI TREBA I NIZA I SREDNJA MUZ.DA BIH DOSLA DO STANKAskrobi90:Ako hoces da upises Stankovic (ja sam htela), ides prvo na solo pevanje, pa onda upises srednju. Ali zato, muzis se sa solo pevanjem valjda 4 god.
Nisam bass posve sigurna, ali koliko se secam radi se bas, bass o odseku za jazz-pevanje. Gledala sam to recimo pre jedno 2 god., jedan od profesora je Ljiljana-MadamPiano- i snimali su jedan njen ccas. Tom prilikom je radila sa nekom devojkom ... Nisam se dalje obavesstavala, jer bi se samo skenjkala os onoga ... samo kessness i studirass ... Hocu reci drugi glagol nije nikad bio problematiccan, ali prvi ... Pokussaj, raspitaj se, tamo si u BGu koliko sam shvatila ...LENNYKA:AKADEMIJA LEPIH UMETNOSTI?U KOM SMISLU,STUDIRANJE?ILI NEKI PREDMET U OKVIRU NECEGA?
**** te,do sad sam bila ubedjena da si musko....i fotka i nick.....drago mi je sto si razotkrila polni identitetApach:Nisam bass posve sigurna, ali koliko se secam radi se bas, bass o odseku za jazz-pevanje. Gledala sam to recimo pre jedno 2 god., jedan od profesora je Ljiljana-MadamPiano- i snimali su jedan njen ccas. Tom prilikom je radila sa nekom devojkom ... Nisam se dalje obavesstavala, jer bi se samo skenjkala os onoga ... samo kessness i studirass ... Hocu reci drugi glagol nije nikad bio problematiccan, ali prvi ... Pokussaj, raspitaj se, tamo si u BGu koliko sam shvatila ...
Sorry-sska tebi! Nije mi bila namera da te razoccaramLENNYKA:**** te,do sad sam bila ubedjena da si musko....i fotka i nick.....drago mi je sto si razotkrila polni identitetsalim se naravno sorry,ali nisam provalila...
Nemoj da sumnjass, vec proveri, pa javi ...LENNYKA:ma daj...sumnjam bash da se to studira,mada svasta je moguce...ja bih volela...ali te pare...ju,ju,ju