Jazz & Blues kutak :)

Count Basie & Dizzy Gillespie, Ahmad Jamal, Art Blakey- The Jazz Messengers, Chet Baker, Chick Corea, Dave Brubeck(greatest hits mp3), Dreyfus Reference, Eric Dolphy, Herbie Hancock, Joe Zawinul & The Zawinul Syndicate, Maceo Parker, Miles Davis, Pat Matheny, Yo-Yo Ma itd.

begešar:
Mi namenski nismo zakazali svirku 1. i 2. tako da se vidimo u prvom redu, pretpostavljam :)
Tessko da cu i ove godine u pevi red, mislim da cu morati da sedim :(

iluzionista:
Zvuci vrlo interesting... S obzirom da nisam bio u Novemu Sadetu citavih godinu dana, mozda bih i mogao da svrjnem...
I meni se ccini da bi mogao, pogotovo sto zainteresovane u subotu vecce posle Umbria uzivancije vodimo na TributeToEKV ;)

Apach:
Tessko da cu i ove godine u pevi red, mislim da cu morati da sedim :(

I meni se ccini da bi mogao, pogotovo sto zainteresovane u subotu vecce posle Umbria uzivancije vodimo na TributeToEKV ;)

a i The blues hammer sviraju u Route 66 i još par dobrih svirki ima. Generalno je Novi Sad u subotu prepun muzičkih zbivanja. NS u srcu :)

Za ljubitelje sirovog akusticnog bluesa, veliki majstor Mississippi Fred McDowell, album "Levee Camp Blues"
http://rapidshare.de/files/30695370/M_FMD.rar.html

Upustvo za upotrebu: kada otvorite dati link, u koloni FREE pritisnete dugme Free pri dnu, kada se otvori nova stranica, sacekajte da ona sekundara odradi do nule, posle toga ce se pojaviti polje u koje ukucate datu kombinaciju slova/brojeva sa desne strane istog polja i ostaje da se pritisne dugme Download. Kada skinete RAR fajl, za ekstrakciju koristite Password: holadriho

Divnog li dana. Krenem ti ja tako na pauzu za doručak, i ne lezi vreže pogledam u izlog kioska, kad tamo neke čudne biljke. O da li je to kukuruz...? Ne to je novi film iz bluz edicije. Put za Memfis: film Ričarda Pirsa i Roberta Konera. Režiser prati muzičku odiseju bluz legende BB Kinga u filmu koji odaje počast gradu koji je iznedrio novi stil u bluzu. Omaž memfisu sadrži originalne nastupe BB Kinga, Bobija Raša, Litl Miltona, Rosko Gordona i Ajka Tarnera....

I pogledam ja malko niže, kad ono novi broj časopisa Jazz musica i u njemu Top jazz 2005 disk. Elem. Thelonius Monk & John Coltrane, Miles Davis, Wayne Shorter, Dave Holland, Franco D' Andrean i još par Talijanaca.

Šta raditi posle posla. Vino... blues....&.....Jazz :)

kontrawq7.jpg

kupio sam ga!!!!

Apach:
I naravno, samo moj net-admin mora da nam stavi lokot na ono ssto hocu da download-ujem!!! I tako je sa svakim, ali bass svakim, pokussajem i svakim sajtom!!! "You are a BOT! ... bla, bla, ... " :cry:

Apachice, jos nisi sarmirala svog predpostavljenog :-)?

Nista, ostaje ti da ulovis nekog prijatelja da ti to skine, odvedes ga na kavicu, .........veruj mi, album vredi mozda cak i jedno pivo :-).............cini mi se da sam ti ranije poslao neke pesme od ovog cike pa znas o cemu se radi..........

begešar:
I pogledam ja malko niže, kad ono novi broj časopisa Jazz musica i u njemu Top jazz 2005 disk. Elem. Thelonius Monk & John Coltrane, Miles Davis, Wayne Shorter, Dave Holland, Franco D' Andrean i još par Talijanaca.

Ovo zvuci... vrlo, vrlo... ovaj... dobrooooo...
Moram sutra pokusati da se dokopam tog izdanja... bajatog... naravno...

klika:
Nista, ostaje ti da ulovis nekog prijatelja da ti to skine, odvedes ga na kavicu, .........veruj mi, album vredi mozda cak i jedno pivo :-).............cini mi se da sam ti ranije poslao neke pesme od ovog cike pa znas o cemu se radi..........
Dam slao si mi, tako da znam da vredi mnogo ... Ali kad ne ide, ne ide ...

nikodim:
Zname neke takve, bas takve... koji nista ne dozvoljavaju... Strasno, trebalo bi ih sve do jednog prebiti... 8-)
I meni se ccini da znam neke tak'e, ccesto pomislim kakvi li su sa svojim korisnicima. Jesu li blagi 'vako k'o ovaj "moj" admin?

begešar:
Divnog li dana. Krenem ti ja tako na pauzu za doručak, i ne lezi vreže pogledam u izlog kioska, kad tamo neke čudne biljke. O da li je to kukuruz...? Ne to je novi film iz bluz edicije. Put za Memfis: film Ričarda Pirsa i Roberta Konera. Režiser prati muzičku odiseju bluz legende BB Kinga u filmu koji odaje počast gradu koji je iznedrio novi stil u bluzu. Omaž memfisu sadrži originalne nastupe BB Kinga, Bobija Raša, Litl Miltona, Rosko Gordona i Ajka Tarnera....

Ovo lepo zvucci, i odliccno se filuje

Izvini, ali ... gde dorucckujess? Da ne pitam sad i SSTA ;) Possto sam i prossli put zagledala sve kioske po gradu trazzeci DVD iz serije koju si pominjao. I mogu ti reci, mislim da sada vazzim za ozloglassenog "zagledacca" kioska, jer mi se sliccno dogodilo i kada sam krenula u istu misiju trazzeci film "Amadeus" ... koji, u poverenju recceno, nije tada bio ni izdat :| ali sam bila doccula suprotno :idea:

Apach:
Ovo lepo zvucci, i odliccno se filuje

Izvini, ali ... gde dorucckujess? Da ne pitam sad i SSTA ;) :

DVD možeš da nađeš po svim kioscima u centru pogotovo u onima na raskrsnici Modene i Bul Mihajla Pupina. No ti kiosci su malko čudne konstrukcije tako da ne postoji baš neko vidno mesto na kome bi filmovi bili izloženi. Stoga, kako bi postala još omraženija kod prodavaca u kioscima pitaš lepo tetu imate li film taj i taj. Ja sam nedavno u tim kioscima našao i peti film iz bluz edicije ( Put za Memfis je šesti koji se pojavio) upravo a propo sretne okolnosti da DVD-ovi nosu lako dostupni oku u savremenoj arhitekturi kioska. Stoga hrabro startuj tete !!! Doručkujem sve osim karfiola, njega ne volem

Back