Jazz & Blues kutak :)

Usput... skidam Thelonisova izvodjenja Ellingtonovih kompozicija, citav album... Posto sam uspeo ponesto i da cujem sada tokom skidanja, rekao bih da je odlicno.... Ranije nisam imao prilike da cujem taj CD-ejiii... mmmm... jedva cekam jos ovih preostalih 7%.

Nego, u prilog onoj prici o Crossroads-u, evo skidam i taj film sada, odavno ga nisam gledao, a valjalo bi ponoviti. Skoro i da sam zaboravio na taj film, dok se ovde nije spomenuo.

Nego jel` neko gledao Paris Texas?

Isti cova je radio muziku i za Crossroads i za Paris Texas... RY Cooder.

nikodim:
Nego, u prilog onoj prici o Crossroads-u, evo skidam i taj film sada, odavno ga nisam gledao, a valjalo bi ponoviti. Skoro i da sam zaboravio na taj film, dok se ovde nije spomenuo.

Nego jel` neko gledao Paris Texas?

Isti cova je radio muziku i za Crossroads i za Paris Texas... RY Cooder.

Da, da... Imao sam neki best off MP3, ali se nascratchovao, pa je trenutno neupotrebljiv. :?

BTW, ako skineš Crossroads, imaj na umu gospođicu Apačicu... Ona je taj film tražila već nekoliko puta. ;)

iluzionista:
Da, da... Imao sam neki best off MP3, ali se nascratchovao, pa je trenutno neupotrebljiv. :?

BTW, ako skineš Crossroads, imaj na umu gospođicu Apačicu... Ona je taj film tražila već nekoliko puta. ;)

Da, naravno... ;) Dobar je taj CD muzika iz filma... ima bas dobrih stvari. Nego ja sam taj CD dao nekom i ostetio ga je, tako da sada imam problem sa istim, neke stvari zezadu.

Bas cu sada da pokrenem skidanje, nisam mogao da ostavim racunar ukljucen preko noci, nervira me.

Sutra na 202-ci imate odlicnu emisiju oko 15h, Kriticki osvrt na Jazz i Blues... ili tako nesto, pa ko bude u prilici neka navali. :)
Postoji i reprizni termin cetvrtkom samo ne znam vreme, znam da je uvece... ali ne znam tacno vreme.

Back