Njegova muzika ima dosta elementa bluesa, poslusaj koji album, samo mu je komercijala pop-rock...Ketchua:tacno...ali ne zanemaruj Cockera,iako nije bas J&B,vise rock...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njegova muzika ima dosta elementa bluesa, poslusaj koji album, samo mu je komercijala pop-rock...Ketchua:tacno...ali ne zanemaruj Cockera,iako nije bas J&B,vise rock...
nikodim:"Nes se ti leba najest od pevanja."
Samo ti uci... obaveze su obaveze.![]()

nikodim:Nego, u prilog onoj prici o Crossroads-u, evo skidam i taj film sada, odavno ga nisam gledao, a valjalo bi ponoviti. Skoro i da sam zaboravio na taj film, dok se ovde nije spomenuo.
Nego jel` neko gledao Paris Texas?
Isti cova je radio muziku i za Crossroads i za Paris Texas... RY Cooder.
iluzionista:Da, da... Imao sam neki best off MP3, ali se nascratchovao, pa je trenutno neupotrebljiv. :?
BTW, ako skineš Crossroads, imaj na umu gospođicu Apačicu... Ona je taj film tražila već nekoliko puta.![]()
klika:Pozdrav jazz/blues ekipici iz Tvin Piksa....... nemam sada vremena da kuckam ali vidim da ste se rapsricali .........drugi put........
Sjajan trio, imam ih na vise kompilacija i dobro prase, mada ekipa uz Bjaramovica je mozda cak i bolja ;-) Nema nista bez nasih "crnaca"Ketchua:joj ljudi...danas sam na informatici iskopao The Rosenberg Trio!!!
nemam pojma otkud tamo,ali divno sam se proveo...![]()
iluzionista:@nikodim: Kaal veceras u Domu Omladine... Tako da... Ako budes bio u BGu, eto prilike da ih cujes uzivo.![]()

Blues ili rock, ja ga obozavam :-)introitus:Njegova muzika ima dosta elementa bluesa, poslusaj koji album, samo mu je komercijala pop-rock...
Kako idu Kaal i horor filmovi zajedno? Mislim, zajedno u Domu...:-) <kako se pise smejuljko>iluzionista:@nikodim: Kaal veceras u Domu Omladine... Tako da... Ako budes bio u BGu, eto prilike da ih cujes uzivo.![]()
sublimacija:Kako idu Kaal i horor filmovi zajedno? Mislim, zajedno u Domu...:-) <kako se pise smejuljko>
Pretpostavljam da su horor filmovi na repertoaru bioskopa, a Kaal na spratu u velikoj sali.
:-? :-(