Jazz & Blues kutak :)

nikodim:
Kakve bre to ima veze, zasto si tako zatucano tvrdoglav? City je izdavacka kuca, nigde ne pise da bluseri nisu bodbrodosli ili da su na bilo koji drugi nacin etiketirani jer ne snimaju ono sto snima 99% onih koji posecuju tu kucu...
E Marsovce, zasto pises gluposti... jednostavnije receno, posto mi se cini da neke stvari nimalo ne kapiras, u cemu je tvoj problem?

princip
ako kaze da je studirao od 96-99 i da nije imao sta da jede, i da je okusio bluz, zar nije sad bezveze da izdaje album za kucu ciji je vlasnik delimicno kriv za njegovo gladovanje i gde se snimala muzika kojom je ispiran mozak narodu upravo tih godina (city postoji od 1997)

nikodim:
Evo ja sam raspolozen... samo da se dogovorimo oko nacina "doturanja". A sto si tice tih tvojih pirata sa KariBa... mozda bih mogao da im nabavim Idola i Hiper JUraJu, ako su spremni da posalju Cobhama i Spasova (uvo za uvo zub za zub;).
:)....pa stvarno nem pojma,znas moj komp...brze bih peske stigla da ti donesem...ako te nije strah,mogu da ti posaljem posto. A za ostalo cu ipak proveriti (cisto da se ne bi bavili stomatologijom),u sustini treba Idol za snimke koje imaju (pa da vidim koje imaju)...ili sta god,javicu ti:)

Zivot na Marsu?:
princip
ako kaze da je studirao od 96-99 i da nije imao sta da jede, i da je okusio bluz, zar nije sad bezveze da izdaje album za kucu ciji je vlasnik delimicno kriv za njegovo gladovanje i gde se snimala muzika kojom je ispiran mozak narodu upravo tih godina (city postoji od 1997)
Ma da i tako iz principa treba da skrsti ruke i idalje sedi gladan...ma sta gladan da skroz digne ruke i od muzike,da sedi i sazaljeva sebe kao hiljade njih kojima je bilo tako lakse jer nisu imali petlju...na slazem se sa tvojim stavom po pitanju muzike,i ako ti se kritikuje kritikuj..ali tvoj nacin..na omalovazavnja nemas prava,nije uredu....

Zivot na Marsu?:
princip

I sta to onda znaci...??? Mozda, da cemo celog zivota ostati u zolaciji jer teramo inate i glumimo dostojanstvo (kao sto vec i jesmo). I dok ostatak sveta zivi punim plucima mi cemo pricati o dostojanstvu koje vec odavno nemamo, a pitanje je da li smo ga ikada i imali. Hoces da kazes da je bolje da nista nisu uradili nego sto su imali bilo kakve veze sa Cityem?
Ja tebe ni najmanje ne kapiram... ozbiljno, nimalo mi nisu jasne ovakve izjave... :neutral:

Ananke:
:)....pa stvarno nem pojma,znas moj komp...brze bih peske stigla da ti donesem...ako te nije strah,mogu da ti posaljem posto. A za ostalo cu ipak proveriti (cisto da se ne bi bavili stomatologijom),u sustini treba Idol za snimke koje imaju (pa da vidim koje imaju)...ili sta god,javicu ti:)

Ti samo javi, nikakav problem, sve sto budem mogao da iskopam poslacu ti...
A sto se tice snimaka InkognitICA... biticemo u kontaktu... i samo da znas:"Ja se tebe i tojig ne bojim. Kucu si nam raskucio, Ilija je zbog tebe ostao bez posla, cerka je otisla... ti si je nagovorio..." ;)

Zivot na Marsu?:
princip

Ne... ne... ne... ne... ne... mislim ne... dečko.....ne prave se tako avioni....

Ananke:
E jesi marsovac...koga jos briga za izdavacku kucu kad su ljudi sjajni,a stvarno jesu :)
\Nikodime,kao sto si obavesten stigao mi je Incognito sa Nisvila...i hmmm....Za ostalo bi trebala da rodim snimak Billy Idola i po mogucstvu Uriah Heep-a...po svoj prilici bandu vise ne zanima da "rade" bilo sta, samo zelenase...a ako je ko imao vise srece,ili je pak zainteresovan za ovih 20-ak minuta snimaka neka rece...:) veliki pozdrav svima:):):)
nikodim:
Evo ja sam raspolozen... samo da se dogovorimo oko nacina "doturanja". A sto si tice tih tvojih pirata sa KariBa... mozda bih mogao da im nabavim Idola i Hiper JUraJu, ako su spremni da posalju Cobhama i Spasova (uvo za uvo zub za zub;).
A ssta se ovde "kuva"? Moze li se znati? Hocu i ja i "Incognito" i "Uriah Heep", a hocu i Billy-ja (mislim, snimak) possto sam brzopletosscu uspela da snimim samo video zapis njegovog nastupa na Exit-u, ne i audio :(

Zivot na Marsu?:
aaahahahaha
ladno ste snimili za city records
velika sramota stvarno
i to mi je bluz
a i ne zvucite za bolje
Znass, da bi ih unisstio, raskrinkao i sl., najbolje je uvuci se u njihove redove (i to ccasno, zastupajuci muziku koju ceniss). Stvarno, kako misliss da promovissu/emo blues i jazz u zapecku?
Druga bi pricca bila da oni ciguljaju neke narodnjake, pa onda kao predju na blues!

Back