Javni DUG SAD-a UVEĆAN za 1.370 MILIJARDI DOLARA!!!

Uf zamalo da prodje ponedeljak a da ne propadne amerika
Idem sada da rucam nesto, sutra ako stignem svraticu na forum ali molim kolege da do srede otvore najmanje jos jednu temu u kojoj propada amerika

- - - - - - - - - -

Opa, jos jedan rasista i klero fasista izasao na videlo

- - - - - - - - - -

Pazi samo da to ne pricas javno po selu, mislice ljudi da imas neku od F dijagnoza

F dijagnozu imaju takvi kao ti koji podrzavaju krvnike okupatore i zlotvore americke pored svih zlocina ucinjenih prema srpskom narodu i drzavi od strane istih.

F dijagnozu imaju takvi kao ti koji podrzavaju krvnike okupatore i zlotvore americke pored svih zlocina ucinjenih prema srpskom narodu i drzavi od strane istih.

Takvi kao ja nisu agitovali i glasali za vucica nikolica i dacica

Ti jesi

Takvi kao ja nisu narodu uvaljivali bitcoin da mu izvuku zadnju koricu leba

Ti jesi

Takvi kao ja nisu rasisti, klerofasisti, diskriminatori i najobicnija marva koja pritom tvrdi da je pravoslavna

Ti jesi

Takvi kao ja imaju zavrsene skole, obrazovanje, tradiciju predaka, zavestanje koje ostaje iza nas, iako smo manjina u rodjenoj zemlji

Ti nemas to jer si obican golja i dzukela koja laje kako ko prodje ulicom i tako menjas pesmu

dzabe sve lazi - PROPAST AMERIKE CE DOCI I MI JE ZELJNO ISCEKUJEMO!

There really is nothing nice about USA
You go to the hospital you have to pay
The dollar is the language that they all speak
They don't really bother about the radiation leak

**** THE USA

They keep their secrets undercover
The rich don't bother about those that suffer
This ain't the land of milk and honey
Cause all they want is money money money

**** THE USA

Nuclear bombs are **** all new
You'd better start running when they drop on you
Run into a shelter, play hide and seek
Cause when you die your body reeks

**** THE USA

There really is nothing nice about USA
You go to the hospital you have to pay
The dollar is the language that they all speak
They don't really bother about the radiation leak

Poslednja izmena:
Na drugoj temi je mesecima tvrdio da ce americki wall street sa svojim banksterima da ulozi melearde u njegov voljeni virtuelni bitcoin kome je svrha da ukine te iste banke

Kapiras taj apsurd pileceg mozga

narod ulaze slino zar ne?

Saliva se na srpskom kaze slina....

Tebe i tebi slicne *******e mnogo bole ove vesti

A nas raduju, slino/salivo

Profesor dr. Johan Galtung predvidja da ce se amerika srusiti i propasti do kraja 2020 godine.

oted-voted-white-walker-%E2%9D%84-winter-is-coming-with-donald-8118301.png

:lol:

winter-is-coming-winter-is-here-13399148.png

:lol:

profesor Galtung je ovo predvideo jos 2009.

Poslednja izmena:
naravno

Svet ce progledati kad amerika propadne i povuce vojsku iz sveta nazad na svoj kontinent

Zbog njih i raste potrošnja na naoružanje.
Svaka slobodna država bi samo zbog njih kupila S400, na primer.
Ni mi nebi trošili toliko novaca na naoružanje.

Usa da propadne, to samo korist za čovečanstvo može da bude.
Za nas Srbe i više od toga.

Na ovom forumu da kažeš da propadne Srbija svi bi ti aplaudirali, ali ako kažeš nešto za meriku odma se dižu *******i.
Sve su to neki botovi, koji verovatno i nisu Srbi.

Mnogi *******i ovde propagiraju da će nakon urušavanja USA ekonomije, ceo svet upasti u krizu.
To jednostavno nije tačno.
Usa čini jedva 15% svetske ekonomije, a ako odbijemo industriju naoružanja ond a pada na nekih 12% što ne može dovesti do nikakvih katastrofalnih posledica.

Urusavanje hipotekarnog segmenta americke ekonomije je izazvalo SEKu 2008
Planeta je pretrpela pogubne posledice jer neki jenki u Detroitu nije na vreme platio ratu za stambeni kredit

Tvoje neznanje, makar i povrsnih informacija je ponekad smehotresno

Uskoro ispod 10%

Države BRIKS-a već preduzimaju mere i prave planove apsorbovanja tog ekonomskog udara.
Kad udeo merike u svetskoj ekonomiji doživi pad ispod 10% sledi likvidacija petro dolara i krah amerike.
Zato se Tramp iz petnih žila trudi da nnafta bude što jeftinija.

- - - - - - - - - -

Urusavanje hipotekarnog segmenta americke ekonomije je izazvalo SEKu 2008
Planeta je pretrpela pogubne posledice jer neki jenki u Detroitu nije na vreme platio ratu za stambeni kredit

Tvoje neznanje, makar i povrsnih informacija je ponekad smehotresno

Ti si verovatno prespavao ovih 10 - 11 godina.

Države BRIKS-a već preduzimaju mere i prave planove apsorbovanja tog ekonomskog udara.
Kad udeo merike u svetskoj ekonomiji doživi pad ispod 10% sledi likvidacija petro dolara i krah amerike.
Zato se Tramp iz petnih žila trudi da nnafta bude što jeftinija.

Nego, cica TrOLO, hajde ti, kao trol sadasnje vlasti, objasni nama kako to cena benCina raste u Srbiji, a na sveCtom trzistu barel nafte bagatelan? :zblesav:

Samo krajnje logicka objasnjenja, molim (volim kada vas, SNS-ovce, bleeeee... Qaram nasuvo, obozavam taj osecaj)? :per:

_nobody_

Znam da me mrziš ali ovde se o tome ne razgovara.
Ako imaš nešto u vezi teme, izvolte ...

Ne, ne mrzim te. Opet spinujes. Mrzim tvoju neobrazovanost, zamenu teza, primitivu, i nesposobnost da ucestvuijes u bilo kakvoj smislenoj diskusiji. Odmah nakon drugog posta, suocen sa Istinom, pucas, i da bi odrzao dostojanstvo, pocinjes da skreces, spinujes, jednostavno da budes (tro)lican.

ONO VAZNO: Na pitanje mi odgovorio nisi. Sve si pokusao da izvrdas. Ne vredis ni po lule duhana, BTW, ja tebe koristim kao ugledni primerak, da omladini Srbije otkrijem trikove kojima se vi, SNS nesposobnjakovici, koristite.
_______

Dakle, gde smo ono stali: Nego, cica TrOLO, hajde ti, kao trol sadasnje vlasti, objasni nama kako to cena benCina raste u Srbiji, a na sveCtom trzistu barel nafte bagatelan? :zblesav:

_nobody_

Back