Јављено да Русија спрема велики ваздушни напад на Кијев. Након Америке, амбасаде Грчке, Италије и Шпаније обуставиле рад у Кијеву

fasisticku ukrajinu i srbiju
moze da poredi samo usrasa,
al brzo cete vi okrenuti plocu,
brze nego sto mislis,
sad cete docekivati ruse cvecem
Meni je totalno nebitno da li je bomba koja mi pada na glavu američka, ruska ili bolivijska. Od svake se može poginuti.
Lepo te pitam zašto služiš naciste koji su u Srbiji klali, silovali i ubijali za vreme II rata? Meni su tri bliska člana porodice bili na privremenom radu od '41. do '45. i srećom se živi vratili. I ti mi pričaš o nekom fašizmu, a služiš nacističke unuke za šaku nemačkih maraka.

zato su nemci danas resili da ipak isture
"mlitavog" solca za glavnog kandidata za novog kancelara,
da ih spasi od ruskog napada,
kad je doslo 5 do 12,
sad ce " mlitavko" da im spasava fasisticku drzavu
Ухватила их прпа, што би реко наш народ. :D

putin cita krstaricu i sledi moja uputstava,
juce sam rekla,...nije kriv onaj koji daje naoruzanje,
nego glupaci ukrajinci koji ga upotrebe,
i da upozori narod pre nego sto sravni ukrajinu sa zemljom,
nauk ostalim fasistickim satelitima
:ok::ok::ok:

Срби су комплетно испраног мозга. Мрзе Укре захваљујући пропаганди. За Србе су причали да су чудовишта, монструми, убице, да силују и кољу.
Да ли Укри имају нацисте међу својим редовима, попут Азова? Имају.
Јел су сви нацисти? Нису, и ако има загрижених идиота.
Једина разлика између Срба и Украјинаца, је то што су они одлучили да се колективно супроставе Руској инвазији, за разлику од Срба што су се клали и Другом Светском.
Већина укра се није питала много, као што носи и Срби 5ог Октобра, и сад плаћају данак.
Данас, сутра ће бити рата опет овде, и имаће разлога да рокају Србе, јер су Срби много паметни. Укри нама нису урадили ишта, али сад ће имати добар разлог.
Све се враћа, све се плаћа.
Али,пази, то што пишеш је погрешан наратив. Не мрзимо ми обичне Украјинце. Ми смо против западне нацистичке хунте која влада Кијевом и која јесте главни кривац за овај рат.
Исто тако то да су ,,сви Украјинци" решили да се боре против Руса је исто мит. Сем фанатика типа поменутог Азова и сличних, Украјинци не желе овај рат о диктатор Зеленски силом мобилише украјинске младиће да иду да гину за њега и његове нацисте. Сам Зеленски је морао да призна да им се фронт распада јер немају војнике који желе да иду да ратују и гину у том бесмисленом рату који су Запад и нелегална хунта изазвали, а не Руси.
Још је сад забранио канонску Цркву у Украјини чији су верници и Руси у Украјинци. То је као кад би у ЦГ забранили Митрополију Црногорско Приморску и поставили Мираша Дедеића силом да буде ,,Патријарх".

Тако да, то да овде неко мрзи све Украјинце је излизана и помало већ досадна фраза.

Oficiri koji su iz baze Ramštajn došli u Konstantinovku u Ukrajini da bi nadzirali izviđačke avione i vodili rakete Storm Šedou u napadu na Rusiju, likvidirani su u podzemnom skloništu.
Njih devet.

You can't hide

Da je u pitanju Nemačka ili neka druga članica NATO javne kuće, odavno bi to
Rusi preorali raketama.
Nego je Rusima žao Ukrajinaca, nisu oni krivi što imaju nadrogiranog qurcosvirača
i lopinu za predsednika.
Isto kao i kod nas što imamo degenerika ubicu na vlasti :kafa:

Meni je totalno nebitno da li je bomba koja mi pada na glavu američka, ruska ili bolivijska. Od svake se može poginuti.
Lepo te pitam zašto služiš naciste koji su u Srbiji klali, silovali i ubijali za vreme II rata? Meni su tri bliska člana porodice bili na privremenom radu od '41. do '45. i srećom se živi vratili. I ti mi pričaš o nekom fašizmu, a služiš nacističke unuke za šaku nemačkih maraka.
Ti služiš srpskog nacistu vučića svakome po zasluzi :kafa:

Одговор била једна ракета? Ал су одговорили... Сад ће опет да лете ракете из Украјине на Русију.

Одговор је требала бити баража по сваком граду, а Кијев је требао бити сравњен. Нек уче од Израела како се то ради, пошто су неспособни.
Ово ти је пуцањ упозорења.
Та ракета је намењена за НАТО државе.
Послали су поруку да су спремни да гађају НАТО базе.
И не само да су послали такву поруку већ је то и сам Путин рекао.

Владимир Путин: Гађали смо Дњепропетровск најновијом ракетом „Орешник“, коју ниједан ПВО систем не може да пресретне. Имамо право да користимо оружје против војних објеката земаља које дозвољавају употребу свог оружја против Русије

Aj ne lupaj, providno je. Još kad kreneš i o “srpskim krivicama” za logor na Sajmištu i o “srpskom udelu u Holokaustu” (sic!). Providno ti je ovo, i to malo mnogo, znaš.

Kao i uvek, neće uraditi ništa, pustiće nekoliko preostalih haubica, baciti nekoliko kašikara i to će biti njegov poslednji krik. Zapad je shvatio blef oko nuklearnog proseravanja i odlučio da uđe u Moskvu.
Jel jos uvek mislis da blefiraju?

Bilo koja država zapada uopšte ne može biti na istoj skali sa Ruslandom, kad je reč o ljubavi prema životu i kvalitetu istog. Rusi su mordor i čemerčina, tako da je i najsiromašniji kraj Italije ili Grčke u poređenju sa njima bombonica.
I ti ces da zavrsis kao i Komsija.

1000012366.jpg

Back