mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.306
Što? Ja bi u inat održao sednicu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Dobro situirani gospodin ,ко се уплашио ракета руских?
znas da pas napada i ugriza kad se oseti ugrozenim i uplasenim@Dobro situirani gospodin ,ко се уплашио ракета руских?
То се односи на оне очајничке ракете Зеленског испаљене на Русију? Сад се упрпили и беже куд који.znas da pas napada i ugriza kad se oseti ugrozenim i uplasenim
jel su se rusi uplasili tih raketa?То се односи на оне очајничке ракете Зеленског испаљене на Русију? Сад се упрпили и беже куд који.
Не. Све су их оборили.jel su se rusi uplasili tih raketa?
znaci nama sta da brinemo od nekakvih ruskih nuklearkiНе. Све су их оборили.
Ми свакако немамо шта да се бринемо, јер ми нисмо ништа урадили против Руса.znaci nama sta da brinemo od nekakvih ruskih nuklearki
poslali smo ukrajini raketeМи свакако немамо шта да се бринемо, јер ми нисмо ништа урадили против Руса.
Ово није ишта другачије од Калибра и Кинџала који су већ користили. Дакле још један пуцањ у празно.Ово ти је пуцањ упозорења.
Та ракета је намењена за НАТО државе.
Послали су поруку да су спремни да гађају НАТО базе.
И не само да су послали такву поруку већ је то и сам Путин рекао.
Владимир Путин: Гађали смо Дњепропетровск најновијом ракетом „Орешник“, коју ниједан ПВО систем не може да пресретне. Имамо право да користимо оружје против војних објеката земаља које дозвољавају употребу свог оружја против Русије
Pa nisu rusi budale da rasipaju oružje po indijancima. To šta bi ti voleo piši deda mrazu a ne ovde što postavljaš jednote ista pitanja i želje.Ово није ишта другачије од Калибра и Кинџала који су већ користили. Дакле још један пуцањ у празно.
Ја сам рекао, требали су већ да испале баражу на Западни део ако су хтели стварно неку поруку.
Друго, признали су да је ово експериментална ракета.
Kijev više nema ništa radari se najlakše uklanjaju.Кијев нема радар који би открио ракете Орешник и системе противваздушне одбране који би могли да их пресретну, пише Њујорк тајмс.
Ма не, уопште. Првих 11 милиона није расипање?Pa nisu rusi budale da rasipaju oružje po indijancima. To šta bi ti voleo piši deda mrazu a ne ovde što postavljaš jednote ista pitanja i želje.
Čekaj polako spaliće nato baze u eu čim pre.Ма не, уопште. Првих 11 милиона није расипање?
Интересантно
Ево само што нису.Čekaj polako spaliće nato baze u eu čim pre.
Babasera kaki iz Minhena drugačije i ne možeputin cita krstaricu i sledi moja uputstava,
juce sam rekla,...nije kriv onaj koji daje naoruzanje,
nego glupaci ukrajinci koji ga upotrebe,
i da upozori narod pre nego sto sravni ukrajinu sa zemljom,
nauk ostalim fasistickim satelitima
Zato što ne znaš čitati.Ja pročito Testis![]()