Javljanje partneru?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nikad se ne smaramo. Obicno bude 3-4 poruke dnevno (do 10-15 hahahahah) i to obicno on mene iscima prvi, tipa: kako se osecam, sta se desava i kad i gde cemo da se vidimo (posto se svaki dan vidimo :lol: ) ili samo da mi pozeli dobro jutro :) On inace ne voli da pise poruke. Al interesantno (i posle sveg ovog vremena) iako se vidjamo svaki dan, svaki put kad ga vidim imam zelju da ga izljubim ko da ga nisam videla sto godina :)

Nikad se ne smaramo. Obicno bude 3-4 poruke dnevno (do 10-15 hahahahah) i to obicno on mene iscima prvi, tipa: kako se osecam, sta se desava i kad i gde cemo da se vidimo (posto se svaki dan vidimo :lol: ) ili samo da mi pozeli dobro jutro :) On inace ne voli da pise poruke. Al interesantno (i posle sveg ovog vremena) iako se vidjamo svaki dan, svaki put kad ga vidim imam zelju da ga izljubim ko da ga nisam videla sto godina :)

Moj slucaj... a mislila sam da sam izgubljena...:lol::lol:

divno.....uživaj u toj sreći.....:heart:

Eво сад ми се јавља.

crystal_ball_LG1.jpg

Baš lepo što je Bog stvorio žene.Nikad nećete ukapirati da je nama kuckanje poruka isto ko daktilografija,ne možemo da postignemo ni broj slova koji može da otkuca najsporija žena.:evil:
A pazi..... ima freakova..... napišu poruku, ti odgovoriš u dva slova..... oni opet napišu poruku, ti ignorišeš..... oni opet, a ti naravno..... ignorišeš..... i tako nedeljama..... onda naprave pauzu mesec dana pa aj Jovo na novo :lol: Isuse kako ima čudnih likova :eek:

A ima i ovih što baš nisu veliki zaljubljenici u duge razgovore i, još manje, u duge poruke. Ja sam negde između. Kad malo razmislim.

Ja se nalazim u takvoj situaciji da je komunikacija najbitniji element u mojoj vezi(braku)
Kad god sam u situaciji ja sam na video call
nije poenta u stalnom pricanju
poenta je da se ucestvuje bar prividno u zivotu (jedno drugog)
tako da dok urlam po kuci i dok deca placu, taj car trenutka ne uskratim ni njemu:mrgreen:

Suprug i ja smo u braku vec tri godine i isto se ponasamo kao kada smo se zabavljali, cujemo se barem 2-3 puta dnevno, a porukice.. pa ja njemu jedno 5-10 a on meni 3-7 :)
Ne znam nekako mi je bilo slatko dok sam radila da mu posaljem poruku i to dok sam u haosu, radim sa klijentima i samo cekam da mi potpisu papir i da odu.. jer znam da ce me zvati odmah posle porukice.. :)
Kao deca smo.. Ali mi je to i dalje slatko i ne bih volela da prestane..

Naravno, uvek.

U braku smo skoro dve godine i nista se nije promenilo od kada smo zajedno (pre braka 4.5 godine). Uvek se javljamo jedno drugom, da znamo gde smo, sta radimo, kako se osecamo, delimo novosti, lepe i ruzne, saljemo porukice ljubavne, strastvene i one informativne..

Uvek pricam svojim prijateljicama ovu pricu.. Kada smo poceli da se zabavljamo, ali bukvalno, dan posle prvog poljupca :cmok: bio je dogovor da se cujemo kasno popodne, jer on prepodne ide do grada da obavi neke stvari..
Probudila sam se, rastegla, popila jutrarnju kaficu, osetila zelju da ga cujem, osetila neke leptirice i odmah ga pozvala. Javio mi se na telefon glasno: "LJUUUBAVI"!
Eto tako nam je pocela veza..
Iskreno, spontano, od prvog dana..

A sta da kazem ljudima koji to ne razumeju? Jednom prilikom me je koleginica na fakultetu pitala: "kako mozes da mu verujes da je sada tamo gde kaze?"..
Ja onako zbunjeno.. gledam.. ne verujem..
"Zato sto je tamo gde kaze.."
Zao mi je ljudi koji su imali losa iskustva, pa od tada imaju nepoverenja prema svima, pa taktiziraju cak i u zvanju i porukama..

Interesantno, ali prirodno-to se zove iskrena ljubav :klap:

Back