JARCEVI

Дрма, Коби, дрма па растура. Али није Нептун једина ствар која ме дрма.....
Свако воли представе, свако воли спектакл, зато и свесно у својим постовима обавезно убацујем део озбиљности, део комике, део цинизма, зато што публика (читалаштво) која чита форумске постове, избегава постове који су или претерано озбиљни, монотони, или оне који су па превише... инфантилни, који нису чак ни духовити. Идеалан пост је онај који у свом садржају има довољну дозу или меру истине оличене у фактима, чињеницама, али и који садржи луцкаст садржај који може да насмеје особу која га чита и који садржи скривене поруке које свако ко иоле има више од две вијуге у глави може да скапира.
A da, asc Vaga, voliš da budeš dopadljiv, da izazoveš "nešto" u čitaocu, a da to nije prezir i sl. Ti si ovde da bi se svideo nekome, je l' tako? :)
A mene recimo nije briga. Nismo svi isti, i to je dobro.
Možda želiš da kažeš da ja nemam dve vijuge u glavi? :)

A da, asc Vaga, voliš da budeš dopadljiv, da izazoveš "nešto" u čitaocu, a da to nije prezir i sl. Ti si ovde da bi se svideo nekome, je l' tako? :)
Јесте, и мислим да ми за сада то добро иде. ;)

Možda želiš da kažeš da ja nemam dve vijuge u glavi? :)
Твој Лавић из подзнака просто риче у свим твојим постовима. :)
Таман посла, да сам алудирао на тебе под тим вијугама, мислио сам на неке друге (који нису чланови овог форума, али га свакако читају), али нећу о њима :mrgreen:
да тебе сматрам неспособним случајем, не бих ни комуницирао с тобом, камоли овако шмекерски флертовао и покушао да те освојим преко форума. :per:

Da, Lavića i je sve više osećam. Solarni vladar asc-a (Mesec) mi je u Lavu....tako da se vratio posle kiše na velika vrata. Komšije verovatno stavljaju čepove u uši zbog mog pevanja tj. rikanja, ali fućka mi se.

Јесте, и мислим да ми за сада то добро иде. ;)
Šta ti bre dobro ide?

Pukao si Vučko, zaista jesi. A možda se samo ludo zabavljaš zajebavajući sve redom, pa eto i mene. Ali eto, kao što si ti Konj koga jaše svako ko stigne, tako sam i ja glodar za eksperimente, za mučenje.

Pukao si Vučko, zaista jesi.
Пукао сам. Признајем. Пре него што сам приметио тебе на форуму, читав живот сам провео ходајући по танкој линији која дели разум и лудило, оног момента када сам приметио твоја словца, заљубио сам се у твој ник. Почео сам да фантазирам и на крају сам пуко ко звечка. Луд сам за тобом, Коби:

Хари Варешановић, дупли Јарац, стелијум планета у Јарцу у првој кући.

Ther :zcepanje: Hvala ti što me zabavljaš...

- - - - - - - - - -

Karta jednog Jarca, jednog vešca iz Kroacije koji mi je rekao da će me UNIŠTITI, da će mi poslati neke svoje đavole, jer sam mu rekla da je nepismen.
Inače, dosta smo se družili, želeo je da postanem njegova učenica. Čudno jedno biće.

- - - - - - - - - -

Karta jednog Jarca, jednog vešca iz Kroacije koji mi je rekao da će me UNIŠTITI, da će mi poslati neke svoje đavole, jer sam mu rekla da je nepismen.
Inače, dosta smo se družili, želeo je da postanem njegova učenica. Čudno jedno biće.

Ако јесте, требало би да се забринеш.

- - - - - - - - - -

MeOMa, njegova citava snaga se ogleda u njegovom baljezganju,tipicna snaga jednog strelca lol

Inace,svidja mi se ova karta..mozdaa samo da nisu ovolike planete u XII

- - - - - - - - - -

Jao prelepi trigon egzaktni ju i ur,nego jel ima on neke veze sa astro ili masinama

- - - - - - - - - -

Inace,rekla bih da je veoma inteligentan

- - - - - - - - - -

On bi bio odlican astrolog,Mo u Vod ,Me u Strelcu u 11 -imao ga je i Dupor cini mi se,Ju120Ur egz

On se predstavlja kao bog neki, bavi se drevnom magijom navodno. Kaže da je princ Shambale. Vidovit je, oseća tuđe energije preko slike.
Pored onoga što je stvarno pogodio, napričao mi je takve gluposti da sam se uplašila. I imao je jako čudne zahteve od mene.

Oooj živote, za mene se samo ludaci lepe... :zcepanje:

Јел претио махањем оловке, дубоким упозоравајућим гласом и продорним погледом као овај човек?
Jok, ovaj ima piskav glas i tup pogled. :mrgreen:

Nego jel ovo tacno vreme?

- - - - - - - - - -

Pa nije iskljuceno za vidovitost,ima SoONe u XII,moguce je i da vidja natrpirodne stvari,u najmanju ruku ima veoma izrazenu intuiciju.

- - - - - - - - - -

Pa nije ovaj lud

- - - - - - - - - -

Kada bi se uhvatio astrologije,rasturio bi je.

^ Vreme je tačno, slikao mi krštenicu čovek i poslao. Ubeđen je da će da postane predsednik Jugoslavije. On je u to 100% siguran. :zcepanje:

Ma bre ovaj nije inteligentan, glup je a i od školu se očešao nije. Nema to veze sa natalom. Od Vodolije ima vidovitost.

Interesuje ga astrologija, i tražio je da nekome proturim njegovu kartu ranije. Kaže da se njom bavio u nekoj ranijoj inkarnaciji, seća se. :mrgreen:

Btw, imam ja a la Dupor Merkur: Antares, 9. Strelca.

A dobro,malo masta covek,onako riblje haha.
Cudno da je ovaj glup sa ovako jakom Vodolijom.
Nesto onda ovde nije ok,inace ne daje Vodolija vidovitost nego Neptun -slike

- - - - - - - - - -

A kakve Jugoslavije? :lol:

- - - - - - - - - -

Пукао сам. Признајем. Пре него што сам приметио тебе на форуму, читав живот сам провео ходајући по танкој линији која дели разум и лудило, оног момента када сам приметио твоја словца, заљубио сам се у твој ник. Почео сам да фантазирам и на крају сам пуко ко звечка. Луд сам за тобом, Коби:

Хари Варешановић, дупли Јарац, стелијум планета у Јарцу у првој кући.

Uh uh,koliko konjukcija onda imamo. A nije mi cak ni simpa.

- - - - - - - - - -

Jarac je otac a rak majka zodijaka , dobra je kombinacija muskarac/zena za patrijarhalnu porodicu. Obrnuto ne znam, deluje da bi zena bila glava kuce dominantna

Uvek svi gledaju da sklepaju zajedno vodu i zemlju a meni je voda tako odbojna. Daj vatru,daj vazduh daj zemlju samo nemoj vodu.

- - - - - - - - - -

Kad se setim duplog Raka i njegove cuvene recenice -dabogda se ti u nekog zaljubila kao ja u tebe a on te ovako sutnuo :lol:
Inace,znali smo se par sati

Daje i Vodolija. Ljudi se Me i Mo u aq pogađaju bez gledanja u natal, samo im dolazi, ne znaju ni sami odakle.
Imam prijateljicu sa Mo i Me u Vodoliji 90Ur. Ja joj dala natal, ona mi u dahu sve ispogađala, nije se dobro ni zagledala. Tražila sam da mi obrazloži sve, nije imala pojma. Najjača intuicija je kod Vodolije.

To "glup" i "pametan" zapravo nema veze sa astrologijom uopšte.

Jugoslavija, zamisli...kaže 'oće da bude novi Tito. :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Ovaj ako dođe kod nas ide u zatvor momentalno :hahaha:

Ovom ne gine ludara i to ozbljna, možda i zatvorska
kakva Šambala kakvi bakrači:zcepanje:
svaka šuša u Šambalu hita, ni pet ni šest
a takvih psiha što tripuju sam se nagledala onoliko
Vračeva iz Sumera, ove inkarnacije, one inkarnacije, sve Apolonija iz Tijane i Simoni Magovi
a što se pogađanja tiče - i ćorava koka ubode zrno
mene su ceo život takvi smarali i kačili se
sad se više ni u konverzaciju ne upuštam

Ovom ne gine ludara i to ozbljna, možda i zatvorska
kakva Šambala kakvi bakrači:zcepanje:
svaka šuša u Šambalu hita, ni pet ni šest
a takvih psiha što tripuju sam se nagledala onoliko
Vračeva iz Sumera, ove inkarnacije, one inkarnacije, sve Apolonija iz Tijane i Simoni Magovi
a što se pogađanja tiče - i ćorava koka ubode zrno
mene su ceo život takvi smarali i kačili se
sad se više ni u konverzaciju ne upuštam

vidim ja da me ti izbegavas:lol:

Back