JARCEVI

Jeste,ti trazis partnerku zbog partnerke,a ne zbog sebe:rotf:

Nesebicni covjece,idi gledaj Nishikorija,najboljeg Japanskog igraca svih vremena:mrgreen:

I Djokovic je Ac Jarac,to nisam znao :D

Tvoje poznavanje astrologije nije na stepenu da bi mogao odrediti podznak na osnovu datuma rodjenja. Drzis se onoga sto su mu odredili drugi sto jasno govori koliko si klimav.

Ima nas ,koji vrlo lako na osnovu crta lica,znamo da prepoznamo Ascedent,ali i za one koji nemaju toliko znanja,ali i inteligencije,evo crno na bijelo :D

http://www.astro.com/astro-databank/Djokovic,_Novak

Roden Rating AA sto znaci da su podatci izvedeni iz knjige rodjenjih :D

Zar mu se ne vidi to usko lice,kosscato,anglosaxonski profil,pravilne srete lica :D

Da je npr Ac Lav imao bi okruglu glavu,siri kraci nos itd

Ima ih. Njih a ne vas. Do skoro se nije znalo za Djokovica da je AC jarac, a to sto su mu odredili drugi da je AC jarac to ne mora biti tacno. Dok su bile teme i pitanja na forumu - koji je Djokovic podznak, nisi odgovarao. Sada, kada mu je astrodienst odredio da je AC jarac onda odjednom pises za sebe "ima nas ,koji vrlo lako na osnovu crta lica,znamo da prepoznamo Ascedent".

Ima ih. Njih a ne vas. Do skoro se nije znalo za Djokovica da je AC jarac, a to sto su mu odredili drugi da je AC jarac to ne mora biti tacno. Dok su bile teme i pitanja na forumu - koji je Djokovic podznak, nisi odgovarao. Sada, kada mu je astrodienst odredio da je AC jarac onda odjednom pises za sebe "ima nas ,koji vrlo lako na osnovu crta lica,znamo da prepoznamo Ascedent".

NA astrotheme taj podatak stoji nekoliko godina,ali ga nisam uzimao za ozbiljno,dok nije potvrdjeno na astrodienstu,i dok nisam vidio Roden Ratting AA,sto znaci da je milion % podznak Jarac,a jesam se svadjao sa imbecilima nekim koji su tvrdili da je podznak Lav,zbog njegove kao sklonosti ka glumi,ka prici sa gledateljima itd.Znao sam da onako uska glava i spicaste ,ostrce crte lica ne mogu imati nikakve veze sa LAvom,pomisljao sam da je Ac JArac ili Strijelac,ali eno mu je i vladar podznaka Saturn u Strijelcu.

To sto sam rekao da nas ima koji znaju na osnovu crta lica "provaliti" podznak se ne odnosi na Djokovica,nego inace.Naravno da nekada i proimasimo,i da astrologija nije toliko pouzdana.

- - - - - - - - - -

Ko kaze da Jarcevi ne mogu da budu emotivni,posebno ako im je Mars u Raku :D

Zasto nisi ako si bio siguran da je podznak jarac? Koliko sam uspeo da zakljucim iz tvog izlaganja a vezano za jarceve je da vas krasi sigurnost i samouverenost bez obzira bilo tacno to cega se drzite ili ne.

Ko kaze da sam bio siguran da je Ac JArac,zar nisam napisao da sam bio siguran da nijeje Ac Lav,ali da je na jednoj poznatoj astrostranici vec bilo naznaceno da je Ac Jarac,i da sam vjerovao toj analizi,ali opet nisam bio siguran.
Naravno da nas krasi samouvjrerenost,i vjera u sosptveno znanje,kada svemu pristupamo realno i temeljito,i dobro provjeravamo stvari na osnovu kojih donosimo zakljucke.JArac nikada nista ne prica otprilike,i nasumice,Saturn je mjera,definicija,tacnost itd.

Poslednja izmena od moderatora:
Da im damo ocenu, recimo 8, za pozrtvovnost?

Portvovane su u onolikoj mjesrii,koliko misle da ce da imaju interesa od te pozrtvovanosti.

Opasne su to zene,uvijek znaju sta hoce,za pozrtvovanost moze 8ica,ali za odlucnost cista desetka ;)

Ova je bila jako hrabra npr

http://sh.wikipedia.org/wiki/Jeanne_d'Arc

- - - - - - - - - -

gde jarac da dobije osmicu, nemoj tako... nishta ispod desetke...:p

Pa 10ti smo znak ,logicno da je 10tka nas broj :D

Haha,Saturn maratonac,koji je olicenje ,izdrzlivosti, trajnosti. egzaltiran MArs simbol potentnosti,pa AJArca znakom impotencije mogu natvati samo mediokroteti koji nemaju veze sa astroloskom simbolikom.
AKo je impotencija stavljanje kvaliteta ispred kvantiteta,onda Jarac i jeste impotentan,jer ne zeli da prevrce svasta :D

80 djece imao

http://en.wikipedia.org/wiki/Ibn_Saud

Sin mu oko 60 :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Saud_of_Saudi_Arabia

ovaj danasnji nije pretrjerovao,ima ih samo 10tak :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Saud_of_Saudi_Arabia

Jeste,JArcevi su impotentni :D

Znali ili ne znali, praksa je pokazala da ljudi sa jacim znakom jarca ili vladarem pate od sijaseta bolesti u koje spada i impotencija.

Ako je Mars egzaltiran u ovome znaku to ne znaci da su jarcevi potentni. Isto se onda moze reci za egzaltaciju Venere u ribama da su bikovi dobri medijumi jer ribe po svojoj prirodi daju medijalnost. To naravno nije tacno.

Jarac, znak impotencije.

Ovo sam baš hteo da pomenem pre neki dan. Mars u Jarcu ume da donese velike probleme impotencije jer se Mesec ne oseća dobro u Jarcu, te samim tim i plodnost jenjava. Zato se posmatra peta kuća i polje vitalnosti, a ove priče da egzaltirana planeta ne može da omane okačiti mačku o rep. :roll: Saturn je škrtica, cicija, bezdušnik pa čak i kada je seks u pitanju.

Od svih drugih znakova zene jarcevi su najpozrtvovanije.

Pljucnuh kafu.

KAko mi je zanimljiva karta Mel Gibsona,u kojoj se jasno vidi kako SAturn u 5 polju(polje djece), da covjeku "sklonosti " da ima veci broj potomaka,pa Gibson cini mi se ima 8 djece :D

HAjde sto smo poznati kao izdrzljivi maratonci(MArs u Sturnovim znaku,energija ogromna pomijesana sa istrajnoscu,ne postiji nista jace),ali smo najexplozivniji,i najjjaci na one kratke staze,samo je Marsu u JArcu vazno da definise postijeci "cilj",onda sve ide samo od sebe.To je ono kada se JArac(egzaltirani MArs),nakon mukotrpnih treninga,odricanja,napora,pocne spustati niz planinu(Mc),koji je ne bez razloga toliko osvajao,onda sve ide samo,sa lakocom.

Sjetih se i Ingemara Stenmarka,najveceg skijasa svih vremena,takodjer imao ovu poziciju Marsa .

Posebno kada je u pitanju ta sirova,cista energija,fizicka snaga,koja ne ukljucuje dozu kreativnosti (sto jeste sprint,trcanje),tu je Mars u Jarcu posebno jak :D

Logicno da prica i neplodbnoscu i impotenciji ne pije vode,pa po Ptolomeju,i tradicionalnim astrolozima je Jarac uvrsten u jedan od naj "pohotnijih " znakova,a to sto neki mijesaju princip,samoodricanje,visoke standarde,sa sexualnim blokadama,to vise govori o njihovoj inteligenciji.

To sto JAarac nece da prevrce svasta,je stvar inteligencije,samopostovanja principa,i svega onoga sto predstavlja 10 kuca horoskopa(kontrolsa,dominacija(necu namjerno sad da spavam sa tobom,nego kad ja budem htjeo :D) a ne impotencije ili necega slicnoga.
KAkvi ljudi se zanimaju za astrologiju,pa ja ne mogu da vjerujem.Zato i jeste jos uvijek kao pseudonaka neozbiljno shvacena od 80 % ljudi na planeti.

Poslednja izmena:
SAmo se moze reci da mi JArcevi uospte nismo nezanimljivi likovi :D

Napr ovaj najmladji premijer u istoriji Italije,je takodjer jako energican i duhovit tip :D

Toliko smo dominantan znak,da nam svi ostali zavide,osim mozda Bikova i Djevica,to su ipak nasa raja :D

http://www.stampworld.com/stamps/Serbia/?year=2015

Haha, umesto za Godinu Ovna da stave Ovna (Ram), stavili su Jarca (Goat)

QS-i.jpg

E, zemljo Srbijo, baš si Jarac :hahaha:

:per:

Nije na odmet i Branko Ćopić, ponovo Jare.

Back