JARCEVI

Jarčevi su hladni,cinicni Englezi(i ostali sjevernjacki narodi) koji posebno poštuju tradiciju,i ambiciozne i vrijedne Svabe,eno mundanih karti na Netu.

Poslednja izmena od moderatora:
Sta mi kaze Nostradamus ,o kombinaciji znaka i podznaka,ukratko :D

JARAC PODZNAK STRELAC
Visoko religiozan tip. Osoba nesalomive volje, svakog protivnika iscrpi i slomi. :D Sklona je fatalizmu, veruje u sudbinu, astrologiju i mitologiju. Prošlost ih intrigira, pa su često dobri politicari,arheolozi i istoričari.

Najhrabrji i kriminalac u istoriji,Francuszi su ga zvali Robin Hood,jer je opljackani novac iz banaka dijelio sirotinji.

https://hr.wikipedia.org/wiki/Jacques_Mesrine

http://www.astrotheme.com/astrology/Jacques_Mesrine (SAturn na Mcu naravno)

Najhrabriji NApoleonov(Pl0Mo u JArcu) Marsal

https://sh.wikipedia.org/wiki/Michel_Ney

On je slao kamikaze u sigurnu smrt,naredio napad JApanske Avijacije na Americki Pearl HArbur,nemilosrdni "Zilet" (So,Ma i Me u JArcu)

https://hr.wikipedia.org/wiki/Hideki_Tojo

ZAnimljivo da Venera u znaku JArca,u muskim horoskopima,zna muskarcima da da tu dozu "profinjenosti",skladnosti crta lica,pa veliki broj onih najmarkatnijih i najvecih faca ima Veneru upravo u Jarcu,ali u zenskom horoskopu,nisam primjetio da zene sa takvom pozicijom izgledaju dobro,cak su naprotiv jako koscate,nezenstvene,cesto kratka kosa,muska frizura itd

Meni je MArs u Jarcu i zanimljivo je to da me nikada nije privukla ni jedna,od mnogoh djevojaka koje su imale Veneru na mom Marsu,pa sam cak prema takvim curama osjecaju blagu odbojnost(koliko astrologija zna da promasi ).Nesto slicno je i sa Ve u Skorpiji,za koju mi nije cudo,jer je tamo Venera bas slaba.U RAku ne volim da vidim ni Sunce,ni Veneru,ni nista,kako su mi to odbojne zene.Ne znam sta me vse odbija,glupost,tugaljivost,promjena raspolozenja konstanta,histericnost,osjetljivost,nerealni pogledi na zivot itd

Jarcice sa jakom Venerom znaju da izgledaju prelijepo,kao i Skorpije(Skorpijama je lakse,jer je VAga susjedni znak,pa je Venera cesto tamo),Jarcici mora da ode cak u Ribe :D

Poslednja izmena:
Nikada nisam upoznao Jarca punog sebe,koji se folira,koji je arogantan prema drugima,bez potrebe agresivan,osoran,moze da bude hladan,da gleda svoja posla,ali pun sebe nikada.I to ljude zna da zavara,i mogu gadno da se prevare,i da nastradaju

Covjek objasnio

348gdxu.jpg

Ne kapiram zasto se kaze da su jarici ambiciozni kad sve primerke do sada sto sam sreo uopste ne deluju tako.
Sve zenke rade kao med sestre,frizerke, likovi nesto fizikalisu ili rade na selu. Ako su gradska deca onda ne rade nista.

Znam 3 duple jarice, nista od njih nema. Jedna jarica sad kao upisuje faks,a radila je kao bebi siterka, ona je jedini izuzetak. Na faksu ih nigde nije bilo, i to sto je bilo nije nastavilo skolovanje.

Mozda su jarcevi radoholicari, ali nesto sad ambiciozni da im je samo moc na umu pa i nije. Ovnova je bilo ko pleve na fakultetu, lopatom da ih zgrces, imalo je i dosta bikova, jarica 2-3.

Kaže se da su ambiciozni zbog toga što će uvek izabrati karijeru, posao ili slično ukoliko im se pruži prilika da na sigurno rade nešto bolje i u stanju su da prekidaju sve kontakte, odu u drugu zemlju itd samo u potrazi za boljim životom.
Spolja mogu da deluju ležarno, dinamično, ali uspeh je Jarcu veoma Bitan. Ako ne svoj, onda uspeh bližnjih i uvek će stremeti ka tome da se njihovi pokažu pred drugima.

Recimo, ako posmatraš starijeg čoveka ili ženu rođenu u znaku Jarca, utemeljenog po tradicionalnim vrednostima, ''domaćinskim'', uvidećeš da se mnogo više potrude da udovolje drugima taj jedan dan slavlja no tokom cele godine kasnije.

Jarcu je bitan STATUS iznad svega, a to znači, između ostalog, slikati se na prestižnim mestima ili sa prestižnim ljudima. Ambicija i ne toliko, ali status dođe kao svetinja.

Najviše sam upoznao fizikalnih radnika u znaku Jarca, ali koji nisu radili ovde već u zemljama Nemačke, Austrije itd, te koristili priliku da idu preko da bi mogli da se raduju u penziji, često pronađu dosta mlađe žene od sebe (20 - 30 godina mlađe).

Mlađe koje znam, napustili su recimo bendove samo da bi imali posao koliko-toliko i automatski pogazili sve u šta su se do nedavno kleli, primera radi.

Ipak, mislim da je najveća beneficija Jarcu - suzdržanost. To ih čini da se pokažu doslednijim nego što jesu na prvi pogled.

Ne kapiram zasto se kaze da su jarici ambiciozni kad sve primerke do sada sto sam sreo uopste ne deluju tako.
Sve zenke rade kao med sestre,frizerke, likovi nesto fizikalisu ili rade na selu. Ako su gradska deca onda ne rade nista.

Znam 3 duple jarice, nista od njih nema. Jedna jarica sad kao upisuje faks,a radila je kao bebi siterka, ona je jedini izuzetak. Na faksu ih nigde nije bilo, i to sto je bilo nije nastavilo skolovanje.

Mozda su jarcevi radoholicari, ali nesto sad ambiciozni da im je samo moc na umu pa i nije. Ovnova je bilo ko pleve na fakultetu, lopatom da ih zgrces, imalo je i dosta bikova, jarica 2-3.

Jao a ja bas znam Ovnove koje gotovo nista ne zanima :lol: na faksu imam druga Ovna, inteligentan je ali nimalo ambiciozan. Njemu je dovoljna I 7ica iako zna za 9ku. Iz predmeta gde je da je samo hteo malo vise da se potrudi da izvuce I 10ku, on je na pocetku rekao da on nje odustaje :lol:
Slicno je I sa ostalim Ovnovima, uspesni u onome sto zacrtaju samo sto im je to zacrtano manje vise skromno.

Ja sam Jarac u horoskopu I sebe smatram ambicioznim, na faksu jurim najbolje ocene I vecinu Jarceva koje znam takodje vaze za ambiciozne. A sto se tice radoholicarstva ponekad znam bas da se ulenjim, to se najvise desi kada se zainatim prema nekome ili necemu pa posle I lopatom da me podizes neces me podici ako tako resim da bude ;)

Britancu dosadilo da bude čovek, pa je postao - koza

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Z...ncu-dosadilo-da-bude-covek-pa-je-postao--koza

654038_covek-koza-08-foto-tim-bowditch_ff.jpg

Tomas Tvejts (34) iz Londona odlučio je da napravi "kratak predah" od uloge čoveka i da neko vreme živi kao koza. On je godinu dana radio na protetičkim udovima, koji su mu omogućili da se kreće "na sve četiri". - U jednom trenutku je postalo toliko bolno, da sam morao da se uspravim. Koze su momentalno prestale da žvaću travu i sve su zurile u mene. Tada sam pomislio: "Čoveče, ovde ima jarčeva sa prilično oštrim rogovima" - kaže Tvejts.

On je čitavo iskustvo opisao kao "opuštajuće" i kaže da je "lepo voditi jednostavan život".

Back