Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najhrabrji i kriminalac u istoriji,Francuszi su ga zvali Robin Hood,jer je opljackani novac iz banaka dijelio sirotinji.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Jacques_Mesrine
Banke tu i tamo, zavisi da li imaju stila. Otmice ljudi zbog otkupnine tesko da se mogu svrstati u hrabrost.
Ne kapiram zasto se kaze da su jarici ambiciozni kad sve primerke do sada sto sam sreo uopste ne deluju tako.
Sve zenke rade kao med sestre,frizerke, likovi nesto fizikalisu ili rade na selu. Ako su gradska deca onda ne rade nista.
Znam 3 duple jarice, nista od njih nema. Jedna jarica sad kao upisuje faks,a radila je kao bebi siterka, ona je jedini izuzetak. Na faksu ih nigde nije bilo, i to sto je bilo nije nastavilo skolovanje.
Mozda su jarcevi radoholicari, ali nesto sad ambiciozni da im je samo moc na umu pa i nije. Ovnova je bilo ko pleve na fakultetu, lopatom da ih zgrces, imalo je i dosta bikova, jarica 2-3.
na faksu imam druga Ovna, inteligentan je ali nimalo ambiciozan. Njemu je dovoljna I 7ica iako zna za 9ku. Iz predmeta gde je da je samo hteo malo vise da se potrudi da izvuce I 10ku, on je na pocetku rekao da on nje odustaje