JARAC I RIBA?????????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jarac i riba su ti savršena kombinacija jer se nadopunjuju u svakom smislu.Jarac je onako naizgled hladan(samo naizgled vjeruj dok je unutra vatra) a ribe opet sasvim suprotno.Suprotnosti jesu ali kad se spoje.... :D :D :DNijedan od ova dva znaka nije bas stvoren za prolazne avanture tako da se daju duboko i iskreno.
P.S.ZNAM IZ ISKUSTVA
 
Ovde je rec o jednoj zanimljivoj i veoma skladnoj i pozitivnoj kombinaciji. Uostalom, kod vas do izrazaja dolaze slicni afiniteti, zelje i interesovanja. U astroloskim krugovima vazi pravilo da se ova kombinacija preporucuje sa velikim simpatijama i da mnogi od Vas ocekuju fantastican uspeh, bez obzira da li je rec o poslovnoj saradnji ili o prijateljskoj ili emotivnoj vezi.
U tom smislu, nesto vise obecava kombinacija zene Riba i muskarca Jarca, mada moze i obrnuta kombinacija, izmedju zene Jarca i muskarca Riba, jer obe kombinacije predstavljaju pun pogodak. Ukoliko Vam je stalo da Vasa veza potraje sto duze, Jarac obavezno mora da koriguje sve one osobine koje njegova partnerka dozivljava kao preteranu tvrdoglavost ili nedostatak razumevanja, emotivne topline i saosecanja.
Za uzvrat, Ribe moraju da shvate da njihov partner ocekuje usvajanje odredjenih lekcija o disciplini, pojacanoj emotivnoj kontroli i o organizovanom nacinu zivota. Pri tome, Riba moraju da koriguju svoju zanesenost, neiskrenost, stidljivost i, narocito, svoju povodljivost. Na kraju, naglasavam da kombinacija ova dva znaka obecava zajednicko razumevanje i ogromno postovanje i pozrtvovanje u tradicionalnim porodicnim i bracnim aspektima. U tom smislu, potpuno je razumljivo sto Vas odnos traje dovoljno dugo i sto postoje samo teorijske mogucnosti za prekid Vase poslovne saradnje ili prijateljske, odnosno ljubavne veze.
Pozdrav od Robinje!!!!!
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top