Jao, vidi me popela sam se na sto

Poceo je da igra sa mnom decko od koleginice pa me je tako umesao izmedju njih dvoje.A inace to je uradio jer je malo pre toga ona njega napravila ljubomornim jer je igrala sa jednim deckom. A ona je igrala sa tim deckom jer je pre toga njen decko pricao sa mnom. :roll: A ja sam pricala sa njim samo zato sto smo sedeli svi zajedno, ne mogu da cutim kao nema ako sedim pored nekoga.

Da li zna neko zasto kod nas zene plesu na stolu kad se popale na neku pesmu?

O cemu se tu radi, kakva je to vrsta seljacizma?

Jel one tada misle da su najprivlacnije ili zele privuci paznju od svih muskaraca koji su tu, da ih svi gledaju?

Valjda je zgodnije plesati na stolu nego izmedju stolova. A nase birtije uglavnom nemaju prostor da razmahnu guzice. A i bolje snime muzicare...

Koja ste vi deca.

U redu to sto smo deca, ali nije u redu sto mene tu nige nije bilo, niko me nista nije pitao, da li sam ja htela da igram sa njim ili nisam. Samo sam mislila o tome da moram da nadjem bodi garda za sebe ako budem htela da nastavim da igram po klubovima. Neka je on po 100 puta decko moje koleginice, nema pravo da mi pridje i da igra sa mnom ako ja necu.

U redu to sto smo deca, ali nije u redu sto mene tu nige nije bilo, niko me nista nije pitao, da li sam ja htela da igram sa njim ili nisam. Samo sam mislila o tome da moram da nadjem bodi garda za sebe ako budem htela da nastavim da igram po klubovima. Neka je on po 100 puta decko moje koleginice, nema pravo da mi pridje i da igra sa mnom ako ja necu.

I sta sad?

Zaista nikada nisam videla nekog da igra na stolu...ali to nije ono sto zelim da kazem...moram reci da sam primetila jednu stvar...ovde kako se koja tema pocne tako se svi nesto zgrazavaju...te ne piju, te nemaju tajne, te ne igraju po stolovima, te ne varaju,...sve nesto socijalno pozeljno, a imam utisak ako bi se zaslo malo u odgovore nekih ljudi ............. svasta bi se tu naslo......

Zaista nikada nisam videla nekog da igra na stolu...ali to nije ono sto zelim da kazem...moram reci da sam primetila jednu stvar...ovde kako se koja tema pocne tako se svi nesto zgrazavaju...te ne piju, te nemaju tajne, te ne igraju po stolovima, te ne varaju,...sve nesto socijalno pozeljno, a imam utisak ako bi se zaslo malo u odgovore nekih ljudi ............. svasta bi se tu naslo......

jao vidi što je simpatična..:heart:
malo malo pa se pojavi neko ko nas sve raskrinka..

pijaniyc1.gif

Ne vredi zalaziti u psiholigizaciju svega...Popela se na sto,neka se penje..Pijana,mozda joj se samo cefilo,desi se da se zaneses..Da sam musko najverovatnije mi ne bi nimalo smetalo se da se neka pentra..Pod uslovom da se nesto dobro penje..Drugim recima I don't see the problem

Back