Santa Fe
Iskusan
- Poruka
- 6.161
Juče sam malo izašao u kafanu, posle 100 godina, i tamo ujutru oko 4 dok sam tražio gde sam se parkirao, čujem dve osobe ženskog pola, neindetifikovanih godina, kako razgovaraju kako je jednu muvao gospodin iz naslova.
Ima li današnja omladina neki drugi cilj u životu sem da ih muva neko sa kintom?
Da se razumemo, uopšte nemam komplekse po tom pitanju, ali ne shvatam toliki nedostatak bilo kakvih ambicija.
Nisu te dame krive, one su me samo postakle da se setim desetina njih koje poznajem, a žive takvim životom.
Bila je tema, sigurno, ali ajde da diskutujemo o tome iz ugla tih osoba.
(dodao bih da je ovo strašno koliko ljudi celu noć bleji, prlja grad i živi od vikenda do vikenda, nije ni čudno što je država u kurccu)
Hvala I pozdrav, lepi ste svi
Ima li današnja omladina neki drugi cilj u životu sem da ih muva neko sa kintom?
Da se razumemo, uopšte nemam komplekse po tom pitanju, ali ne shvatam toliki nedostatak bilo kakvih ambicija.
Nisu te dame krive, one su me samo postakle da se setim desetina njih koje poznajem, a žive takvim životom.
Bila je tema, sigurno, ali ajde da diskutujemo o tome iz ugla tih osoba.
(dodao bih da je ovo strašno koliko ljudi celu noć bleji, prlja grad i živi od vikenda do vikenda, nije ni čudno što je država u kurccu)
Hvala I pozdrav, lepi ste svi

...