Janković i Šiptari zajedno hapse Srbe zbog ubistva Ivanovića!

Zasto poziciju, oni brane zemlju. Opoziciju predvode domaci izdajnici.

Сви су исти, без разлике. Једино што је комуна одрадила како треба је смена власти 45-е, све остало су забрљали али смену у правих пар недеља су одрадили, капа доле.

Мислиш на неком великом митингу, као ономад "ухалсите Власија" ?

Nisam siguran da bilo ko sme da skupi veliki miting, pa i SNS.

Pricam sa ljudima i barem jedan komentar na naslove je bio: "Ako je istina ovo sto pisu, neki su za hapsenje". Neka je to usamljeni glas, ako se propaganda nastavi, bice ih sve vise.

Nisam siguran da bilo ko sme da skupi veliki miting, pa i SNS.

Pricam sa ljudima i barem jedan komentar na naslove je bio: "Ako je istina ovo sto pisu, neki su za hapsenje". Neka je to usamljeni glas, ako se propaganda nastavi, bice ih sve vise.

Ja nemam neko visoko misljenje o intelektu srpskog naroda, ali tesko mi je da poverujem da neko moze ozbiljno da shvati ovakva pisanja..
Vodja je nemocan usled sranja koja se desavaju pa prebacuje krivicu na lika koji nema veze s zivotom..

Suđenje u Pirotu opet odloženo, Radoičić se nije pojavio, traži ga kosovska policija

Suđenje Milanu Radoičiću i Zvonku Veselinoviću koje se zbog zloupotreba na izgradnji Koridora 10 vodi pred Višim sudom u Pirotu, ponovo je odloženo jer se optuženi nisu pojavili na ročištu, javljaju Južne vesti

https://javno.rs/vest/sudjenje-u-pi...ic-se-nije-pojavio-trazi-ga-kosovska-policija

ma puka slucajnost :whistling:

Сви су исти, без разлике. Једино што је комуна одрадила како треба је смена власти 45-е, све остало су забрљали али смену у правих пар недеља су одрадили, капа доле.

Nisu svi isti.

Jedan ima dijagnozu F.20.

Ja nemam neko visoko misljenje o intelektu srpskog naroda, ali tesko mi je da poverujem da neko moze ozbiljno da shvati ovakva pisanja..
Vodja je nemocan usled sranja koja se desavaju pa prebacuje krivicu na lika koji nema veze s zivotom..

U pitanju je penzioner (i nije glup, inteligentan je), uglavnom se informise preko novina i TV-a. Svaki dan cuje neku vest o domacim izdajnicima iz opozicije,
Zasto ne bi poverovao i u ovu?

Zasto poziciju, oni brane zemlju. Opoziciju predvode domaci izdajnici.

:hahaha:Brate,ovo da nije za plakanje bilo bi presmesno....
Na cemu si ti majke ti?

Ne znam što su stali na ovome, očekivao sam do sad da će okriviti opoziciju za ubistvo Ivanovića.

Ocigledan dogovor AV i njegovog pobratima Tacija...
Da se proba da se totalno unisti opozicija.I sve dok je ovih sendvicara koji su toliko glupavi da veruju svemu sto im plasiraju informer,pink i ostala i shiit-mediji,bice i AV i ovakvih naslova

Back