Janezi prznali sipce.

ово је најбољи виц који сам чуо на ту тему па да га поделим са вама другови форумаши

Словенија 2035 нека словеначка агенција за странце и емигранте врши анкету по дежели о питању броја странаца.

питање; Шта мислите о странцима у Словенији?
3 % не знајем нич о том
7 % ко о томе размишља
90 % то је ваш пробљем :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

mala ispravka
3 % ne vem nič o tem
7 % nikoli v bistvu ne razmišlja o tem
90 % to je naša zadeva
:mrgreen:

Ала им је Јерема одбрусио.
Читав громогласно најављивани ХАКЦИОНИ ПЛАН спао на два слова, повучеш амбасадора, напишеш протестну ноту и Трррррт.
Брате, са оваквим страшним одговором српске дипломатије очекујем да се ускоро предомисле и Словачка и Румуније, а ако наставе овако оштро богами и Русија и Кина.

Ала им је Јерема одбрусио.
Читав громогласно најављивани ХАКЦИОНИ ПЛАН спао на два слова, повучеш амбасадора, напишеш протестну ноту и Трррррт.
Брате, са оваквим страшним одговором српске дипломатије очекујем да се ускоро предомисле и Словачка и Румуније, а ако наставе овако оштро богами и Русија и Кина.

ма беже Амери преко проклетија како танјуг јавља.

а сад озбиљно да ниси очекивао војну интервенцију од стране ВС:?:

Не, али бар можеш да пошаљеш лепо њиховог амбасадора кући.
Већ постајем себи досадан, јер сам већ напомињао које дипломатске мере смо могли да применимо према пишљивој Албанији, а нисмо.
С обзиром да од дотичне, нит можемо имати економске штете, нит политичке, а мешала се од почетка деведесетих отворену у унутрашње ствари Србије, бар са њима смо могли да прекинемо дипломатске односе (као показну вежбу за неке неодлучне). Али авај...
Не треба да интервенишеш, али шта мислиш да донесеш закон као што је донео Кипар?
Не можеш према свима исто, али си бар могао неким пикавцима да не дозволиш да се отворено попишају на тебе.

А уствари им је требало унапред објаснити шта ће бити ако се одлуче на тај потез.
Не, ми делујемо увек пост фестум. То нам је одлика, све нам је лако ћемо, од данас до сутра.

Не, али бар можеш да пошаљеш лепо њиховог амбасадора кући.
Већ постајем себи досадан, јер сам већ напомињао које дипломатске мере смо могли да применимо према пишљивој Албанији, а нисмо.
С обзиром да од дотичне, нит можемо имати економске штете, нит политичке, а мешала се од почетка деведесетих отворену у унутрашње ствари Србије, бар са њима смо могли да прекинемо дипломатске односе (као показну вежбу за неке неодлучне). Али авај...
Не треба да интервенишеш, али шта мислиш да донесеш закон као што је донео Кипар?
Не можеш према свима исто, али си бар могао неким пикавцима да не дозволиш да се отворено попишају на тебе.

pa to bi bilo smesno i neozbiljno da proteras ambasadora Albanije ili Slovenije a ostavis ambasadore najmocnijih EU i NATO zemalja i ne bi nam donela nikakvu korist u "ocuvanju Kosova "

Зашто би било неозбиљно. То су различити одговори, сходно ситуацији.
Некима не можемо ништа јер су јаки, али за једну државу је јадно да дозволи да је баш неки леваци јавно попишавају.
Због чега не може да се примењује модел (можда и мало побољшан) мера које примењује Кипар према северном делу и онима који одржавају везе са северним делом на уштрб поштовања Кипарских власти?

Зашто би било неозбиљно. То су различити одговори, сходно ситуацији.
Некима не можемо ништа јер су јаки, али за једну државу је јадно да дозволи да је баш неки леваци јавно попишавају.
Због чега не може да се примењује модел (можда и мало побољшан) мера које примењује Кипар према северном делу и онима који одржавају везе са северним делом на уштрб поштовања Кипарских власти?

Кипар је у милости НАТО-а и члан ЕУ а ми :?::?:

Чега се плашимо у односима или Србија или тзв. КосовА?
Нека одабере ко шта хоће, само је битно да се максимално отвори сарадња са онима који нас поштују.
Као у царинском рату са Аустроугарском. Да га није било тадашња Србија би остала АУ колонија, а овако је окретањем другим тржиштима прошла 10 пута боље и ојачала своју економију уместо да буде контролисана колонија АУ, где ће АУ одређивати колико ће се Србија развијати.

Кипар је у милости НАТО-а и члан ЕУ а ми :?::?:

Кипар је имао те мере и пре ЕУ.
А иначе и ми смо у некој милости Руса сад, па што то не искористимо за нашу економију? Јел нам брани неко да користимо статус "најповлашћеније нације" у трговини са Русијом?

Uživajte u svome raju,.....o bože kako vam zavidim,sva ta svoboda,blagostanje,standard,sa svima se lepo razumete,....divota.A tek kultura i odnosi sa susjedima,...
A mi u paklu,zatvoreni,mržljivi,nikako da zaboravimo prelepu prošlost,.....
Spava mi se od muke...,laku noč iz pakla:lol:

Нека нека...сами смо их направили...други пут када неко спомене југославију по кратком...
Или како кажу код мене...храни куче да те уједе

Uživajte u svome raju,.....o bože kako vam zavidim,sva ta svoboda,blagostanje,standard,sa svima se lepo razumete,....divota.A tek kultura i odnosi sa susjedima,...
A mi u paklu,zatvoreni,mržljivi,nikako da zaboravimo prelepu prošlost,.....
Spava mi se od muke...,laku noč iz pakla:lol:

А шта тебе који красни кврац брига шта ми и како радимо?
Шта твоја земља мора да буде мирођија у свакој чорби?
Не мешамо се ми вама, него ви с*ероње стално долазите овамо и мутите воду.
Јер вас звао неко? Није.
Према томе од*јеби у троскоцима све до Толмина.

то кажу и код мене а види ово
http://forum.krstarica.com/threads/202052

неки требају изгледа на ратну терапију
1040250_20080304174542.gif

Пустит им документарце шта се дешавало задњих 60 година, јел могуће да су се успавали све ово време?

Не мешамо се ми вама, него ви с*ероње стално долазите овамо и мутите воду.
.

па с обзиром да је Србија у ОЕБС-у а желимо добре односе са Италијанима
да подржимо иницијативу њихове деснице па врате под окриље Италије , Копер,Истру

па после нека пецају алпске медведе на удицу, кад немају ни Дунав

неки требају изгледа на ратну терапију
1040250_20080304174542.gif

Пустит им документарце шта се дешавало задњих 60 година, јел могуће да су се успавали све ово време?

треба терапија и то бејзбол терапија за одвикавање од југословенизма и титоизма

Back