GreenFairy
Aktivan član
- Poruka
- 1.631
Zamislite zaborave vas u svemiru, a vama ostala samo kutlaca kojom treba da se ubijete, sta biste uradili?
...........tebe stvarno ostavio dechko ....................?...................Zamislite zaborave vas u svemiru, a vama ostala samo kutlaca kojom treba da se ubijete, sta biste uradili?
......kad si dugoprugashica a on voli do 15 min ..............Ostavio me sinke![]()
neko mi je sipao drogu u heroinOpet si pila drogu...
..ili je sedela na hladnom betonu ...................Opet si pila drogu...
A, to li je... Onda imam razumevanja... Cedino dete...neko mi je sipao drogu u heroin
Ne bi se ubio, nego bi kutlacom cesao jaja i gledao u zvezde. Kad bi se vratio na zemlju bio bi najpoznatiji astrolog.Zamislite zaborave vas u svemiru, a vama ostala samo kutlaca kojom treba da se ubijete, sta biste uradili?
kazi ovoj,ona misli da je on kriv za senoDeda mraz ne postoji![]()
ti si neka jajara?Ne bi se ubio, nego bi kutlacom cesao jaja i gledao u zvezde. Kad bi se vratio na zemlju bio bi najpoznatiji astrolog.![]()
.....".........isposhtuj me brate svemire .........." ......................A zamisli Zemunca zaborave u svemiru. "Ma koga oni da zaborave?"![]()
Masturbirao dok ne crknem. Bolje nego d'umrem od kutlace.Zamislite zaborave vas u svemiru, a vama ostala samo kutlaca kojom treba da se ubijete, sta biste uradili?
A zamisli Zemunca zaborave u svemiru. "Ma koga oni da zaborave?"![]()
.....".........isposhtuj me brate svemire .........." ......................![]()
Zamislite zaborave vas u svemiru, a vama ostala samo kutlaca kojom treba da se ubijete, sta biste uradili?
Meni pricale sve zene na forumu da ima velika dlakava jaja...ti si neka jajara?![]()