Jako vazzna tema

jaooo, ти би слатку малу мацу на пола...стварно страшно
и пу прва...једино ја устајем и викендом рано
јел виш шта значи зависност, прву јутарњу кафу не бих дала ни за шта на свету, па макар леба не јела тај дан (е то ми не би сметало, узгред буди речено)

Raspitaj se koji advokat se bavi takvim stvarima ili koji ima najvise uspeha i iskustva u tome.
Najbolje preko poznanika inace sluzbenici preporuce onog ko ih najbolje nagradi za preporuku.

Ne znam sto se svi sale jutros na temi, verovatno se i ti salis, ali imala sam pre mesec dana slicne probleme pa nesto nemam snage da na to gledam kao na salu cak i ako ocigledno jeste.

Ma ja samo da vam se javim a mrzi me da trazzim pogodnu temu
nego, jel ima specijalista za razvode, ono tehnichki deo, meni televizor tebi deca a machku na pola?
eto nam tema za chantranje i da odmah napomenem, ne radi se o mojoj drugarici vech o meni. Da. :D

Na zapadu je to veliki biznis i tamo postoje advokati koji rade samo razvode.

Kod nas nema tako uske specijalnosti, to potpada pod porodično pravo.

Ma znam imam i jà te situacije kad je svadja oko obicne neke stvari u pitanju à zapravo fajt po cijem ce da bude.
I onda prosto kad vidis da ovaj hoce po svaku cenu da istera svoje à ne da nadje resenje
Onda kazes pa majku mu nisam ni jà budala da ga pustim

Ma znam imam i jà te situacije kad je svadja oko obicne neke stvari u pitanju à zapravo fajt po cijem ce da bude.
I onda prosto kad vidis da ovaj hoce po svaku cenu da istera svoje à ne da nadje resenje
Onda kazes pa majku mu nisam ni jà budala da ga pustim

razgovor koji sam imala pre deset dana je bio takav..ko ziv, ko mrtav
hebem ti ljubav i postovanje i fer odnos i prepustanje
pamet u glavu, dupe uza zid

Meni je mučno i da razmišljam o tome.
Samo bih insistirala da prepiše kuću na decu, tj. da deci pripadne kad postanu punoletni ili kako to već ide. I nek se tera u mater, meni ništa ne treba. Rodila sam se kao golja, nemam ništa protiv da tako i umrem.

i onda te jednog dana deca izbace iz kuce
mislim ne daj boze nikome ali ja nikome ne verujem :(
Pa vidi, ako me izbace, to je opet moja greška. Kako ih vaspitam tako će mi biti. A i ja verujem da sve ide po zasluzi.
Zato radim na tome da ne ostanem nikad na ulici. Tj. trudim se koliko to zavisi od mene. Rađe bih umrla nego da zavisim od nekoga. Samo tako imam moju slobodu i samo to je važno. Sve ostalo se ni ne broji.

Pa vidi, ako me izbace, to je opet moja greška. Kako ih vaspitam tako će mi biti. A i ja verujem da sve ide po zasluzi.
Zato radim na tome da ne ostanem nikad na ulici. Tj. trudim se koliko to zavisi od mene. Rađe bih umrla nego da zavisim od nekoga. Samo tako imam moju slobodu i samo to je važno. Sve ostalo se ni ne broji.

upravo to
kad cujem pricu, ma daj sta ima da radis..ti podizi decu, ja cu da donosim novac
kupicemo, sve je to nase, ali forme radi nek se vodi na mene :roll:\
jok, forme radi nek se vodi na mene, a ja sebi verujem i znam da necu da te zeznem ako do toga ne daj boze dodje

upravo to
kad cujem pricu, ma daj sta ima da radis..ti podizi decu, ja cu da donosim novac
jok, forme radi nek se vodi na mene, a ja sebi verujem i znam da necu da te zeznem ako do toga ne daj boze dodje

Ma ja neću ni na mene da se vodi. Ne treba mi tuđe.
Mm se uvredi kad ja kažem da je sve njegovo, on voli da je naše. Pa jeste naše, ali ti si to zaradio. Ja nikad nisam želela ništa što nisam sama zaradila. Ne želim ni da pomislim na neke komplikacije. Neka tebi tvoje, mi ćemo ga zvati naše, a pošto su deca naša onda je zapravo sve njihovo.

Meni je mučno i da razmišljam o tome.
Samo bih insistirala da prepiše kuću na decu, tj. da deci pripadne kad postanu punoletni ili kako to već ide. I nek se tera u mater, meni ništa ne treba. Rodila sam se kao golja, nemam ništa protiv da tako i umrem.

Isto potpuno.
Moj potpis bi znacio samo to da deca nece ostati na ulici. Ostalo nema veze, steceno je zajedno ali prepustam sve.

upravo to

Pa to i jeste forme radi.
Sve sto pokusa prodati a steceno je u braku jednim pozivom moze da se ponisti. Cak ni automobil, ma ni polovan frizider. Sve je napola.
Ali sam osecaj da je to nesto sto bi trebalo sudom da se cuva i prati je ponizavajuci.

него јел видите ви што је Пипи несебична: њему даје децу, а она би телевизор да може на миру да гледа турске и индијске серије

Back