Jako tesko pitanje

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Pre neki dan postavi ovde moj veliki prijatelj i politicki protivnik Pobedonoscev jedno cudno pitanje:

ZASTO U SRBIJI NE POSTOJI RADNICKA STRANKA, PARTIJA koja ce se boriti za prava radnika?

Ovde citamo mnostvo zalbi i tuzbi kako kapitalisti biznismeni (tajkuni) iskoriscavaju radnike, kako radnici tesko zive, gladuju, seku sami sebi prste - a nikako da urade ono sto bi bilo najprirodnije: DA OSNUJU STRANKU koja ce se boriti za njihove interese!

To niko drugi nece uraditi ako radnici SAMI NE URADE!

Nije tu kriv ni Tadic ni vlada ni kapitalisti: krivi su radnici jer su NESPOSOBNI da sebi olaksaju teret!

Zato što nema više kvalifikovanih radnika,ostali su sami fizikalci a oni ne znaju ni da čitaju.

:eek:

:dash:

Ja mislim da kapitalisti ulazu mnogo napora da sto vise radnicima ogade socijalizam (i ovde se to oseca), da ne bi osnovali nove partije i sindikate koje ce se boriti za njihov interes, a protiv kapitalista.

Poslednja izmena:
Pre neki dan postavi ovde moj veliki prijatelj i politicki protivnik Pobedonoscev jedno cudno pitanje:

ZASTO U SRBIJI NE POSTOJI RADNICKA STRANKA, PARTIJA koja ce se boriti za prava radnika?

Ovde citamo mnostvo zalbi i tuzbi kako kapitalisti biznismeni (tajkuni) iskoriscavaju radnike, kako radnici tesko zive, gladuju, seku sami sebi prste - a nikako da urade ono sto bi bilo najprirodnije: DA OSNUJU STRANKU koja ce se boriti za njihove interese!

To niko drugi nece uraditi ako radnici SAMI NE URADE!

Nije tu kriv ni Tadic ni vlada ni kapitalisti: krivi su radnici jer su NESPOSOBNI da sebi olaksaju teret!

U jeeee....najbolje bi bilo da ih neki bravar povede.:manikir:

cuj zasto nema radnickih partija, pa zbog blagopocivseg komunizma.
niko bre ne voli da ga povezuju sa komunizmom, pa koji je rejting komunistickih partija u srbiji? pa nikakav.
chim ti stavis "radnicka" odmah ce da te povezu sa komunizmom i tvoja buducnost je zapecacena.

Back